Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sorki za off top ale byłem dzisiaj w Lidlu na Grochowskiej w Warszawie. Widziałem, że jeszcze są w sprzedaży rzeczy z poprzedniego "rzutu":

- buty spd rozm. 43-45

- koszulki i spodenki w różnych rozmiarach

Napisano

mam nr 3 i wg mnie troche za mocno odstaja, przez co lekko ograniczaja widocznosc na boki

Też je posiadam, ale nie mam żadnych problemów z widocznością.
Napisano

Pytanie dot. okularów sportowych + szkła korekcyjne: czy optyk wam powiedział jakie maksymalnie szkło wejdzie w tą oprawkę? Bo jak ktoś ma na jednym oku -2 a na drugim -4 to bida, bo grubsze szkło po prostu nie wejdzie. I tak, ja mam taką różnicę między oczami.

Napisano

Zona ma -1,25 i wydaje mi sie, ze po wewnetrznej stronie od szkla do krawedzi oprawki jest jeszcze okolo milimetra. Ale to tak "na oko" i nie jestem pewny czy dobrze to interpretuje... (Accent Onyx)

Napisano

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

Napisano

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

W ubiegłym roku kupiłem kurtkę przeciwdeszczową w Lidlu i podpisuję się pod tym co kolega napisał wyżej. Będąc na urlopie nad morzem złapał mnie deszcz. Wiadomo kurteczka na plecy i jedziemy dalej... W momencie kiedy przestało padać było w kurtce gorąco, duszno itp. (jak padało również). Koszulka pod spodem była mokra, można było wykręcać. Po zdjęciu kurtki i próbie jazdy bez niej straszliwie zimno pomimo tego iż wychodziło powoli słońce i było ciepło...

Napisano

Mam też przeciwdeszczowa kurtke z lidla. Teoretycznie mają one podklejane szwy, jednak po bardzo solidnym deszczu na plecach miałam mokre szlaczki, przecieka. A o oddychalności nie ma mowy.

Napisano

Moje buty do biegania (a tak naprawdę na co dzień i na rower) kończą żywot po dokładnie dwóch latach więc może powalczę o świcie 3 lipca :)

Zawsze jest opcja awaryjna butów Kalenji z Deca za 60 zł albo "terenowych" za 80 (w dodatku są czarne) niemniej jednak lidlowe uważam za sprawdzone i śmiesznie tanie (choć wiele w nich nie biegam niestety).

Napisano

Czy poleciłbyś je dla początkujących biegaczy? Bo właśnie przeglądam gazetke i widzę że całkiem nieźle wyglądają, Zastanawiam się czy ich nie wziąć.

Napisano

Szkoda, że w tym rzucie nie ma już bielizny. Była świetna, żałuję, że nie kupiłem sporego zapasu :/

Może przynajmniej z jedną koszulkę wezmę, choć wzorki mi się średnio podobają.

Napisano

Ja miałem  Lidlowe buty i dla kogoś kto nigdy w życiu nie biegał w dodatku biega po utwardzonych nawierzchniach poleciłbym najtańsze asicsy ja dorwałem je za sto pare złotych a komfort bez porównania :) 

Napisano

buty z lidla nadają się do wszystkiego tylko nie do biegania :) sztywne i twarde, do tego także sztywny zapiętek w mojej ocenie dyskwalifikują te buty. Zdecydowanie lepiej kupić najtańsze decathlonowe Ekideny 50

Napisano

Gdzieś w kwietniu były uty do biegania (takie z sporą ilością siatki). Używam je do codziennych zadań, prac w błocie kurzu i wilgoci i trzymają się całkiem dzielnie. Główną zaletą dla mnie jest to że nogi mi się w nich praktycznie nie poci bo ta siatka bardzo szybko odparowuje wodę oraz uczucie lekkości chodzenia, nogi mniej mi się męczą (tak mi się przynajmniej wydaje). Jedyna wada to zę czuć prawie każdą spadającą krople rosy na stopie.

Napisano

Mam buty do biegania z Lidla (kupione razem z wkladka, tez Lidl), kupilem rok temu. Duze nie biegam, moze od zeszłego roku 200km, ale poza tym używam ich na silowni 2-3 razy w tygodniu.

Aktualnie sa w stanie idealnym, noga nie poci sie, nigdy mnie nie obtarly. Wygoda podczas biegu jak najbardziej w porządku (biegam do godziny). Z czysty sumieniem polecam zwłaszcza za 69zl gdyż za tyle je kupilem.

Napisano

Mi tam pasują :P Może jak te zmaltretuję to i drugie kupie. Tylko się czasem zastanawiam czy mogłem nie wziąć 42 zamiast 43, bo mam jedną nogę mniejszą. Teraz już nic nie zrobię. A i na marynarki polskiej w Gdańsku w lidlu są dwie pary i kilka koszulek rowerowych. Wszystko w normalnych cenach.

Napisano

Tesco - gazetka z serem na główniej ^^, od 26.06 do 02.07 przedostatnia strona. co do asortymentu tesco - nie znam

ceec66fca6a6a.jpg

gazetka - Gorzów Wlkp. ale nie widzę internetowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...