Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@Kiciok - Z tego co widzę, to są trzy wzory okularów:

1. 21534_05_f.jpg

2. 21534_07_f.jpg

3. 21534_f.jpg

Na rower to chyba najlepsze te drugie, tak? Wyglądają na najlepiej chroniące przed wichrem.

Napisano

sorki za off top ale byłem dzisiaj w Lidlu na Grochowskiej w Warszawie. Widziałem, że jeszcze są w sprzedaży rzeczy z poprzedniego "rzutu":

- buty spd rozm. 43-45

- koszulki i spodenki w różnych rozmiarach

Napisano

mam nr 3 i wg mnie troche za mocno odstaja, przez co lekko ograniczaja widocznosc na boki

Też je posiadam, ale nie mam żadnych problemów z widocznością.
Napisano

Pytanie dot. okularów sportowych + szkła korekcyjne: czy optyk wam powiedział jakie maksymalnie szkło wejdzie w tą oprawkę? Bo jak ktoś ma na jednym oku -2 a na drugim -4 to bida, bo grubsze szkło po prostu nie wejdzie. I tak, ja mam taką różnicę między oczami.

Napisano

Zona ma -1,25 i wydaje mi sie, ze po wewnetrznej stronie od szkla do krawedzi oprawki jest jeszcze okolo milimetra. Ale to tak "na oko" i nie jestem pewny czy dobrze to interpretuje... (Accent Onyx)

Napisano

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

Napisano

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

W ubiegłym roku kupiłem kurtkę przeciwdeszczową w Lidlu i podpisuję się pod tym co kolega napisał wyżej. Będąc na urlopie nad morzem złapał mnie deszcz. Wiadomo kurteczka na plecy i jedziemy dalej... W momencie kiedy przestało padać było w kurtce gorąco, duszno itp. (jak padało również). Koszulka pod spodem była mokra, można było wykręcać. Po zdjęciu kurtki i próbie jazdy bez niej straszliwie zimno pomimo tego iż wychodziło powoli słońce i było ciepło...

Napisano

Mam też przeciwdeszczowa kurtke z lidla. Teoretycznie mają one podklejane szwy, jednak po bardzo solidnym deszczu na plecach miałam mokre szlaczki, przecieka. A o oddychalności nie ma mowy.

Napisano

Moje buty do biegania (a tak naprawdę na co dzień i na rower) kończą żywot po dokładnie dwóch latach więc może powalczę o świcie 3 lipca :)

Zawsze jest opcja awaryjna butów Kalenji z Deca za 60 zł albo "terenowych" za 80 (w dodatku są czarne) niemniej jednak lidlowe uważam za sprawdzone i śmiesznie tanie (choć wiele w nich nie biegam niestety).

Napisano

Czy poleciłbyś je dla początkujących biegaczy? Bo właśnie przeglądam gazetke i widzę że całkiem nieźle wyglądają, Zastanawiam się czy ich nie wziąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...