Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiedzieć czemu odezwał się ból żebra, który sprawiłem sobie jakieś 1,5 tyg temu przy okazji jednej gleby, więc tylko po okolicy
Dystans: 21 km
Czas 57:55
V śr: 22 km/h
Maks 41,8

Napisano

Zaplanowałem kilka tras na najbliższe dni. Niestety do końca tygodnia raczej nie będę miał okazji pojeździć, dlatego mogę zrobić chociaż tyle rowerowego. :)

Napisano

Wczoraj posprawdzałem latarki rowerowe, naładowałem akumulatorki. Sprawdziłem przednią dętkę Geax Ultralight bo coś ciśnienie straciła, ale okazała się szczelna.

Upakowałem rower do kartonu bo leżał na podłodze zajmując sporo miejsca.

Dzisiaj pewnie umyję łańcuch, przerzutki, suport wyczyszczę i nasmaruję.

Napisano

Złożyłem rower w całość, gdyż w celach transportu na krótki urlop był zdemontowany tak żeby zmieścił się do bagażnika w aucie. 

Zamontowałem uchwyt pod nową pompkę i wyregulowałem tylny hamulec bo jedna strona nie odbijała. 

Napisano

Czas 01:36:37
    Dystans 42.55 km
    Śr. ruchu 26.6 km/h

Testowanie napędu i przy okazji ostry trening w lasach. Wiatr wyciągał ze mnie reszki mocy.

Napisano

Obmyłem ramę z większego syfu , wyprostowałem hak po czym przykręciłem nową Zee w miejsce Srama X5 .

• DYSTANS48.20 km
  • CZAS TRWANIA1g:59m:44s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ24.2 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ47.0 km/h
  • KALORIE1498 kcal
  • ŚREDNIE TĘTNO158
  • MAX TĘTNO180
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ244 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ253 m
  • KADENCJA86 rpm
  • POGODADeszcz
  • WIATR10.0 km/h ↓

http://www.endomondo.com/workouts/328277844/5953461

Napisano

Dziś:75,57 km ze średnią 28,7km/h

W tym z kolegą 27,51km ze średnią 23,7km/h+Jazda właściwa;48,06km ze średnią 32,7km/h

rozjazd:7,70km 

Napisano

73km po szosie, 30km/h, wiaterek, naprawdę ciepło.

Wczoraj ze szwagrem szybka wieczorną rundka ok. 42km po szosie, a wcześniej ok 50km po mieście do pracy i powrót do domu przez Kabaty na "złomku" mtb.

W tym roku już 3000km, z czego w kwietniu do tej pory 886 kilosów - do tysiąca dojadę - fajna ta wiosna.

Napisano

Ta dzisiejsza pogoda mnie dobiła, raz leje a raz świeci słońce :angry2:, ale udało mi się zrobić szybkie 15km po okolicy zanim znowu zaczęło padać :)

Napisano

ehlo,

Najpierw 95 km tempem spacerowym. ;-) Początkowo trochę kropiło a od 50. km zacząłem łapać rowerową opaleniznę.

Po południu 15 km z czego 5 w strugach deszczu.

Napisano

27,5km ze średnią 27,4km/h na złożonym z powrotem do oryginału Unibike.

Stalowy rumak dalej w częściach i już nie mogłem wytrzymać w abstynencji rowerowej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...