Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przebrałem ogumienie z szosowych Kwestów na Geaxy Saguaro. W końcu ten rower jakoś wygląda :D

Wymieniłem korbę z podjechanej M590 na nówkę M552. Jak odkręcałem pedały omsknął mi się klucz i powstał piękny odprysk na dolnej rurze :(

Napisano

Nie nastawiałem sie dzis na jazdę; wiszący w powietrzu deszcz, wiatr i niska temperatura, to nie są moje wymarzone warunki. Ale ponieważ miałem do odebrania wynik badania, to przejechałem 8,5km. Udało sie trafić w luke pomiędzy opadami deszczu, ale kałuże na jezdni musiałem mijać, jadąc prawie środkiem pasa. Kierowcy pewnie mnie klęli, ale co miałem zrobić?

Napisano

Porażka na całości...
Z przodu kapeć,połamane 2 łyżki do opon,zgubiona przejściówka do pompki na prestę i ot zdziwienie że wentyla auto w obręcz pod prestę nie wciśnie >.<"
Plus przed chwilą 90min męczarni aby założyć RR na obręcz,za cholerę nie chciał wejśc jakby był 27.5 a nie 29...;/ - straty:dwie sznyty na obręczy od śrubokręta :icon_cool: 
Amen.

Napisano

Wymieniłem blaty w korbie z 22/32 na 36/22

Założyłem nowy Rockring od Dartmoor'a

Założyłem Race King'a 2.2 na tył 

Zamontowałem kolejną lampkę na tył

I to tyle , może ruszę dziś na testy Race Kinga 29''

• DYSTANS28.04 km
  • CZAS TRWANIA1g:03m:48s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ26.4 km/h
  • MAX PRĘDKOŚĆ42.3 km/h
  • KALORIE823 kcal
  • ŚREDNIE TĘTNO154
  • MAX TĘTNO177
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ145 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ140 m

• WIATRPOGODACzęściowo słonecznie
  • 7.0 km/h ↑

http://www.endomondo.com/workouts/321912669/5953461

Napisano

@impa Ty to ładnie latasz, takie dystanse co rusz i jakie ładne średnie :-)

Ja dzisiaj tylko sprawdzałem czy wszystko w rowerze śmiga, skromne 15km w "tę i z powrotem" - jutro 1# Bikemaraton w 2014

Napisano

@impa Ty to ładnie latasz, takie dystanse co rusz i jakie ładne średnie :-)

pisałem dokładnie to samo. Mi tysiak wychodzi w 3-4 miesiące a jemu w 10 dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...