Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kostka złożona, pierwsza jazda za mną. Przedni hamulec troche trze, trzeba będzie wyregulować. Poza tym to przesiadka z makrokesza na 29era bardzo udana :D

Napisano

Wczoraj z kumplem  93,75 km ze średnią 29km/h w tym dwa podjazdy w Mosinie ze średnim nachyleniem 8,5% o których wcześniej nie wiedziałem :-) Rzadko kiedy mam okazje podjeżdzać pod takie górki więc robią wrażenie na mnie  :002: Podczas zjazdu z jednej z tych "górek" musiałem się ratować efektownym podskokiem przez kraweżnik,z lekka za dużą predkość tam rozwinołem(ok 64km/h) i za późno zaczołem hamować :wallbash:  Tak to jest jak się nie zna dobrze terenu i swoich/sprzętowych możliwości  :icon_wink:

Dystans:93.75 km

Średnia prędkość:29km/h

Max prędkość: 64km/h

Kadencja:90

Napisano

Dystans 27.73 km

Czas trwania 1g:14m:37s

Średnia prękość 22.3 km/h

Max prędkość 49.2 km/h

Min wysokość 159 m

Max wysokość 242 m

Łącznie w górę 188 m

Łącznie w dół 215 m

Większość po szosie, aczkolwiek było troszkę terenu i poślizgu na liściach w lasku :)

Napisano

dzisiaj super po Izerach, gdyby nie wiatr to pogoda idealna

na Stóg, potem świetnym trawersem szczytami, trochę w terenie i na koniec pętla na singltreku - Zajęczniku

64km

• ŚREDNIA PRĘKOŚĆ16.1 km/h
  • ŁĄCZNIE W GÓRĘ1211 m
  • ŁĄCZNIE W DÓŁ1319 m
  • CZAS TRWANIA3g:57m:52s

Napisano

Wczoraj 91,15 km, czas jazdy: 5:01:03, średnia: 18,16 km/h, prędkość spadła znacznie na grząskich drogach przeciw pożarowych - a jednak treking + 10kg ekwipunku nie na taki teren. Trasa: http://www.navime.pl/trasa/247182/Cz%C4%99stochowa+-+Boron%C3%B3w+-+Herby+-+Blachownia

Dzisiaj przez pół trasy zmagania z wiatrem 81,47 km, czas jazdy: 4:25:36, średnia 18:40 km/h, 45% drogi szutrowe, 5% piach i reszta asfalt, trasa: http://www.navime.pl/trasa/248192/Cz%C4%99stochowa+-+Zawodzie+-+Cz%C4%99stochowa+-+Blachownia+-+Olszyna

Napisano

Wczoraj z kolegą 60km+dokręciłem do 80,2km.Średnia wyszła 30,2km/h..i jeszcze rozjazd 12km :thumbsup:  :icon_lol:

A dziś było pakowanie mojego MTB który został sprzedany ,jutro lub w środę kurier zabiera  :sorcerer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...