Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To, co opisałeś powyżej, jest jednym z głównych powodów dlaczego nie jeżdżę po parku. Jak mam sobie zrobić kuku ( odpukać ), to wolę już sam, a nie przez kogoś.

Powrotu do zdrowia Adam życzę.

Napisano

Jak się pozbierałem, to już nikogo nie było w sumie, nadjechał Stu i Woodu i pomagali mi naprawić rower.

Ze strat na dziś. Kolano będzie się goić z miesiąc, głowa cała byłem dziś w szpitalu, były wprawdzie zawroty ale RTG wykazało, że kask wziął wiekszośc na siebie.

Będzie trzeba kupić nowy kask tylko. Podobno w przypadku kasów Met można mieć zniżkę jak się zwróci rozbity, ale gdzieś zgubiłem paragon.

Rower naprawiony, kilka nowych rys na manetkach i nowej  przezutce.

Napisano

Dobrze, ze tak sie skonczylo. Moze dotrze do Was, ze park z pieszymi, rodzinkami i dzieciakami to co najwyzej miejsce na przejazdzki a nie zap...anie miedzy ludzmi na czas. Szukacie adrenaliny? Zapraszam do Iraku albo blizej na Ukraine.

Peace :)

Napisano

Stu, dopisz sobie od razu drugą stówkę za mój wpis.

Trzeba nie mieć wyobraźni, żeby nie przewidzieć, że takie zdarzenie to tylko kwestia czasu. Od ścigania się są zawody. A jak ktoś chce się wyżyć podjazdowo, to polecam Salmopol, Kubalonkę i Równicę. Sam w łikend strzeliłem ponad 3000m w pionie i nikt mi się pod koła nie cisnął.

Bażant to kolarska zmarszczka. Ani tam nachylenia, ani sumy przewyższeń nie ma. Do tego jest nierówno i bywa ciasno. Życzę dojrzałości kolarskiej, aby się stamtąd wyrwać.

Napisano

marcinusz, dorzucam Straconke a troszke dalej Krowiarki i Lysa Polane :)

Ps. Na Kubalonke to mozna bylo lata wstecz wjechac bez wahania samochodowych spalin, eh :)

Napisano

Panowie oczywiscie, ze macie racje co do jazdy w parku, ale ja tam zawodów nie urządzam tylko se kręce po malu na luzie... ;) A jak kto mocniejszy na mnie trafi po drodze to wiadomo co sie bedzie działo... :P

Napisano

Kurna, od razu na zdjeciu typek z wasem. Niech im zaloza jeszcze fundusz na zyletki bo debilnie wygladaja.

no ale co z tym wąsem nie tak? moim zdaniem wygląda świetnie..przynajmniej jest oryginalny.

ale faktycznie to nie ta liga dla stu... śmiesznie byłoby widzieć próby złapania stu w parku :)

Napisano

Ktoś dzisiaj kręci po parku? Najlepiej brunetki, powyżej 175 cm, długie włosy, długie nogi, modelki.

xD

nawet od 173 cm mogą być

Napisano

Dziś idealnie:D. Piechurów null. 30 km pykło. W sumie nikogo ciekawego do próbowania sił nie było. Stu w tej czopce za ciepło nie było Ci ?:D

Napisano

No ja dziś wsiadłem na rower pierszy raz od felernej soboty.

Zawroty głowy ustały więc pojeździłem dziś troszke u mnie po wsi na Univedze.

Jutro może bedę na parku, ale na spokojnie.

Napisano

Ja wlasnie wrocilem. Dzis planowe 7 kolek. Na przedostatnim jechalem jakies 20 metrow za 2 ogarami , kiedy uslyszalem dawaj Jarek dawaj i minol mnie Stu , przeskoczyl zajacow a oni pociagneli za nim , tylko chyba sie zmeczyli bo przed nastepnym bazantem jeden odbil przed zoo a drugi gdzies mi wyparowal. No i na koncu bazanta Stu mial juz ze 100 metrow przewagi nademna , ale do tego jestem przyzwyczajony ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...