Skocz do zawartości

[suport,torpedo] suport w miejsce torpedo ?

stal1996

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. :) po pierwsze chciał bym sie przywitać . :) a więc witam wszystkich forumowiczów :D

Teraz do żeczy :) mam taki oto problem w mojej ramie mam "torpedo" .. i czy jest możliwość wymiany tego "torpedo" na "suport" ? wiem że jest tam gwint i tak dalej . a do zamontowania "suportu" też jest potrzebny gwint prawda ? :) jeśli jeszcze coś potrzeba z danych i tak dalej piszcie w kom . :)

Pozdrawiam :)

• Mod Team
Napisano

Chcesz wstawic suport do piasty? Moze jeszcze przykrecisz tam druga korbe?

Żebyś sie nie zdziwił bo takie coś jest :P 24 biegowy singiel heh :D

Znaczy odwrotnie ma 2 piasty torpedo, jedna zamiast suportu.

• Mod Team
Napisano

yyy aaa ee to był prototyp ... chyba, ale jeżdżący :D gdzieś to tu na forumie było ale nie pamiętam pod jakim pseudonimem ... nie pamiętam czy do mufy wcisnęli piastę planetarną taką z bikea czy jakąś inną ale działo to w ten sam sposób.

Napisano

kurde chodzi mi o to że mam suport albo coś takiego (przechodzi przez rame i łączy 2 korby ) jest to taka jakby rurka do tego przykręca sie korby i tam nie są normalne łożyska tylko łożyska koronkowe . i o to mi chodzi czy da sie w miejsce tego starego włożyć normalny suport z norm łożyskami .

Napisano

allegro.pl/przedmiot,os-kwadratowa-kpl-typu-bsa-68mm,3487733400.html mam coś takiego a chce włożyć coś takiego allegro.pl/przedmiot,shimano-suport-octalink-bb-es25-113x68-2012,3438183548.html

Napisano

korbami się nie przejmujmy bo dopasuje wtedy mocowanie . chodzi mi tylko o to czy będzie to pasować . a rama nie wiem jak się nazywa itd .

Napisano

nie musi być ten octalnik dałem taki bo był pierwszy na alegro :-) czyli bez problemu wejdzie tylko musze dobrać odpowiednią długość mufy ? :-)

allegro.pl/przedmiot,suport-shimano-alivio-bb-un26-117mm-68mm-xtrabik,3479755855.html zadtanawiam się nad czymś takim :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...