Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Napisano
I znowu OTB szybko sprawnie bez problemów

popieram - dobry sklep - możliwość negocjacji - solidni !

Napisano

Zakup w Twomarku - kontakt emailowy bardzo dobry, wczoraj zamówiony produkt o 17 i dzisiaj o 16 był u mnie, super zapakowany, zadnych problemów.

Polecam ;):)

• 2 tygodnie później...
Gość Anonymous
Napisano

Witam , ja polecam www.rower.com.pl , szybka obsluga i ciekawe promocje . Warto wpasc bo mozna znalesc naprawde ciekawe rowerki .

• 2 tygodnie później...
Gość Kaczorek
Napisano

8)

ja kupowalem w arniku ( www.arnik.freshsite.pl ) i jestem zadowolony :-)

KaCzOr

PoZdRo

Napisano
Arnik masz konkurenta http://www.bikestacja.pl/ przynajmniej jeśli chodzi o ceny. Zakupiłem u nich grip shifty Sram x-0, paczka doszła szybko. Zareklamowałem lewego gripa na lekko pękniętą szybkę - zero problemów, szybko dostarczyli nowego

Ich towar pochodzi z Niemiec, a nie od polskich importerów- stąd tak niskie ceny, ale pod względem ilości towaru...no cóż...nie wszytsko da się kupić taniej niż w Polsce ;-) Pozdrówko ALL ;) 8)

Napisano

chcailem prosic o opinie o extremeshopie?Jakie sa wasze doswiadczenia z nimi?I czy faktycznie ich gwarancja na 24 miesiace jest taka jak ma byc(na amorki na przyklad)?

[ Dodano: 2005-09-20, 22:12 ]

dodam eurobike ale raczej na NIE pytalem o cene jaka moga mi dac na bombera i podalem jego dokladna specyfikacje oraz link gdzei znalazlem go taniej niz u nich(maja na stronie napisane ze dadza taka sama albo nizsza oraz do zakupow za wieksza kwote wysylka gratis czego w tamtym sklepie nie bylo)Odpowiedz byla mailowa na drugi dzien cytuje:

"a musi byc bomber nie moze byc suntour?" :-o

Wyslalem maila gdzi w kilku lunijkach wyrazilem ze TAK musi byc bomber i zadnego odzewu od tej chwili :)

[ Dodano: 2005-09-21, 17:53 ]

bikestacjaspoko kontakt nawet wysylka szybka,priorytet wyslal wczoraj dzis o 14 u mnie byla....ciekawe jak to bedzie bo paragon tylko dostalem a gwarancja podobno na 24 miesiace...pozatym bez uwag i ogolnie spoczko

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja ostatnio postanowiłem kupić kilka drobiozgów do mojego sprzęta i oczywiście zamówiłem je u Arnika. Jak można się było spodziewać nie zawiodłem się :D Towar dobrze zapakowany i eksperesowo dostarczony. Przed zakupem dostałem też kilka cennych rad co wybrać. Z czystym sumieniem moge polecić każdemu zakupy u Arnika.

Napisano

w poniedzialek dostalem paczuszke od arnika wszystko ladnie zapakowane

mogla by przyjsc troszke wczesniej ale jest ok bo zostalem poinformowany ze moze to potrwac chwile

polecam

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Gorąco polecam Probikes. Bardzo miła obsługa, szybki kontakt mailowy, dobre ceny i szybka przesyłka. Kupiłem buty Shimano 072 za 180zł i miałem je w domu po 2 dniach od złożenia zamówienia.

Napisano
Arnik masz konkurenta http://www.bikestacja.pl/ przynajmniej jeśli chodzi o ceny. Zakupiłem u nich grip shifty Sram x-0, paczka doszła szybko.

Fryta a można się u nich potargować ?

Napisano

No właśnie mają mostek Ritchey WSC - Allegro 195 zł a sklep 192 zł różnica niewielka i nie wiem czy jeszcze trochę nie opuszczą .

Napisano

a ja polecam www.bike-center.pl ceny bardzo konkurecyjne i sprawdzony bo kupowalem u nich kilka rzeczy

• 2 tygodnie później...
Napisano

Znów wielki plus dla Arnika :-D Zamówiłem u niego tylnie kółko na Woodmanie i DH19. Wszystko pro zaplecione, jeździ się świetnie na nim, nic tylko jeździć, jeździć i jeździć.

Fakt, że przesyłka szła długo ale to nie wina Arniego tylko poczty(ehh co za ludzie tam pracują :sad: ). Oczywiście następne zakupy będę robił także u Arnika :P

Napisano

Witam

Polecam sklep PROBIKES. Zakupiłem tam buty shimano 120 w rewelacyjnej cenie 230 zł :shock: . Zamówiłem w niedziele, w poniedziełek przelałem pieniążki i we wtorek buciki były już u mnie :grin: . Aha w przypadku przedpłaty przesyłka gratis. :D

Gość Anonymous
Napisano

Sklep ArniK - rewelacja! Jest to, czego nie ma w innych sklepach. Bardzo indywidualne podejście do klienta. Człowiek dzwoni i uzgadnia z tobą osobiście w razie problemów. Zamawiałem piastę Soul-Kozak na 32 otwory. W Kozaku takich już nie mieli, ale ArniK załatwił, żeby mi taką dorobili. Polecam sklep ArniK gorąco! Gościu jest naprawdę wporzo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...