kingaimacius Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 witam mam zamiar kupic dla syna rower... nie wiem co on sobie wymyslil... przy tej cenie rowerow o wiele lepiej kupic jakis dobry komputer, reszte wydac na jakies dobre czipsy... ale nie, on woli rower... "parametry" mojego syna : 135 cm wzrostu 68kg ma 9 lat. chcialabym jakis rower dla mojego syna, zeby sie nie rozlecial.. mial juz kilka drogich rowerow ale popekaly i sie popsuly... czekam na propozycje odswiezam
OrzelPiotr Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 przy tej wadze bardziej przyda mu się dobry dietetyk...
mklos1 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Obstawiam, że to jakaś prowokacja, bo sytuacja jest wręcz nieprawdopodobna.
BikerLight Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 W tej cenie znajdzie się jakiś mobility scooter z USA i starczy na chipsy
beskid Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Przydała by się i to bardzo informacja o tych drogich rowerach co to się połamały. To by nam wiele wyjaśniło i łatwiej było by pomóc.
vibovit185 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jeżeli dziecko nie startuje w jakiś zawodach - w tym wieku nie ma najmniejszego sensu kupować tak drogiego roweru. Raz, że dziecko szybko rośnie, więc w praktyce wyszłoby, że co 2-3 lata by trzeba było zmieniać ramę/kupować nowy rower.Rowery dla dzieci mają to do siebie, że są gorszej jakości, z dużo gorszymi podzespołami - i dopuszczalna waga też jest stosunkowo niższa niż rowery dla dorosłych. Dziecko, które waży 68 kg w wieku 9 lat ma niestety sporą nadwagę.A jak już się nie ma co z kasą robić i koniecznie chce się kupić porządny rower - polecam znaleźć kogoś kumatego - i powiedzieć czego się oczekuje - sądzę, że za połowę tej kwoty uda się złożyć mocny rower z dobrym osprzętem dla dziecka I jeszcze 5 tys starczy na dietetyka + kurs dla całej rodziny dot zdrowego odżywiania.
marpok Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 o wiele lepiej kupic jakis dobry komputer, reszte wydac na jakies dobre czipsy... ale nie, on woli rower... Tak chlopak ma fanaberie, a ojciec wolalby mu kupic komputer i wywrotke czipsow...dajcie spokoj przeciez to widac, ze gosc sobie po prostu jaja robi arek_wro byles szybszy
mklos1 Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 @@vibovit185, Jeżeli pierwszy post to prawda (a nie troll), to dziecko ociera się o otyłość kliniczną, która za chwilę zacznie bezpośrednio zagrażać jego życiu. Tu potrzebny jest lekarz i obóz kondycyjny a nie rower za 10k PLN. @@beskid, Jeden jeden flame to mało?
JeruTheDamaja Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Tutaj chyba chodzi o 19 lat... Nie ma innego wytłumaczenia
arek_wro Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Tak, i ma 135 cm wzrostu. Temat najlepiej do kosza.
kingaimacius Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 o jezu ale przesadzacie ludzie... i w ogole to szacunku troche... on ma 9 lat, rosnie.. w miesnie mu pojdzie, beda panny za nim latac w przyszlosci... jak prosi mnie o mcdonalda to co, mam mu odmowic? mam byc wyrodną matką?? mowie ze komputer lepszy, bo nie trzeba siedziec i patrzec jak on gra, a zeby jezdzil na rowerze trzeba obserwowac czy sobie czegos nie zrobi = mniejsze dochody w firmie... z reszta to jest forum dot. rowerow, nie nadwagi... przyszlam tu znalezc rower o ktory tak bardzo prosil mnie moj syn, jak widzicie cena nie gra roli, wiec dlaczego nie dostalam jeszcze ani jednej propozycji tylko stęki wygłodniałych kościastych chuliganów?
przemokras Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Jesteś właśnie wyrodną matką dlatego że pozwalasz jeść dziecku takie świństwa (wiesz jak on wygląda). PS. Dla mnie to jakieś chore...
PjeseczeQ Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Moderatorzy, czemu nie zamykacie ? Raport wysłałem jakiś czas temu. Bo nie widziałem jeszcze takich rodziców-idiotów, którzy by szczeniakowi 9-letniemu kupowali rower za 10.000 zł. Ludzie na osiemnastkę sobie za tyle nawet aut nie kupują...
Kranczi Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Boze nie dziwie sie ze wazy 70kg skoro matka woli wydac komputer i na czipsy Jestes wyrodna matka poniewaz zamiast zajac sie dzieckiem to wolisz robic zupelnie co innego i dac dziecku jakies zajecie.. Tacy rodzice jak ty wychowuja za wielkim przeproszeniem, wybaczcie ale ciote bo zamiast grac z kolegami w pilke czy jezdzic na rowerze, to on woli grac...Zeby nie bylo off topic to ja bym wzial Krossa Levela A Plus albo Jakiegos Cuba z wyzszej polki. Tylko poco? Poco 9 lakowi rower za 10k? Tak jak wyzej on rosnie i nie trzeba tak sie w to ingerowac. A skoro matka narzeka ze woli mu kupic do tego komputer to juz kompletna glupota. Nawet gdybym mial milion zloty na rower to w wieku 9 lat szkoda po prostu pieniedzy na cos na czym pojezdza maksymalnie 2 lata.. Wzialbym mu Levela A2 i niech sie cieszy, 9 latek roznicy nie poczuje ale jak tam sobie chcecie.Pozdrawiam.
arroyo Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Przy 10 tysiakach za bardzo się nie rozbujasz, na tą chwilę jest dosyć kiepski wybór, ja bym celował w taka meridę http://allegro.pl/rower-merida-bignine-carbon-team-d-19-2013gratis-i3420396462.html są co prawda inne lepsze rowery ale tutaj przynajmniej masz gratis lampki, licznik, stopkę, torebkę i zapięcie, a to zawsze parę groszy do przodu
Kranczi Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 A i jeszcze jedno, cos cienko ze do 10k bo za tyle to kupisz co najwyzej dobrego skladaka, ja bym celowal raczej w: http://www.ceneo.pl/20010186
vitesse Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 faktycznie rower sredni, troche zalatuje marketowcem, ale dla gratisow mysle za warto kupic
Rulez Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Zeby nie bylo off topic to ja bym wzial Krossa Levela A Plus albo Jakiegos Cuba z wyzszej polki A od kiedy to Kross Level A+ jest rowerem crossowym ? Jeden głąb pisze prowokacyjne tematy a inny bezsensowne odpowiedzi. A krnąbrnego bachora sprzedać na organy
Kranczi Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Nie rozumiesz ze to jedna wielka polewka? Wszystko trzeba brac na powaznie?
tobo Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 dlaczego nie dostalam jeszcze ani jednej propozycji tylko stęki wygłodniałych kościastych chuliganów? "Nie DOSTAŁAM jeszcze ani jednej propozycji" - skoro jesteś facetem to może właśnie dlatego? Poza tym właśnie dlatego żę to forum rowerowe nie dostałaś żadnej propozycji - użytkownicy mają inne zainteresowania niż oferty kobiet Kobiet z jajami
Rulez Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Nie rozumiesz ze to jedna wielka polewka? Wszystko trzeba brac na powaznie? I dlatego zaproponowałem sprzedaż bachora dla handlarzy organami, temat roweru sam się rozwiąże, a i kasy przybędzie ...
OrzelPiotr Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 a kto weźmie takie organy ? nawet nie wiem czy od takiego przypadku da się przeszczepić, może skórę...?
cyklista Napisano 26 Lipca 2013 Napisano 26 Lipca 2013 Internetowy onanista postanowił się wieczorem zabawić zakładając ten temat, a My jak córy koryntu robimy mu dobrze pisząc odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.