Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyczyściłam gruntownie brudasa po wczorajszym deszczu, nie lubię tego robić! I muszę zmienić stronę z pogodą, bo obecna mnie już kolejny raz wyprowadziła w... deszcz.

Napisano

Dziś lekko 15 km ale w międzyczasie wskoczyło 4000 km mojemu V6..... i szykuje się szukanie nowego siodełka, bo to najwyżej do wiosny pociągnie, zaczyna "pękać w szwach"....

Napisano

ehlo,

50 km na grila do rodzinki a potem szybka ewakuacja i dodatkowe 43 km. Razem 93 km. No i przy okazji "stuknęło" mi dziś 2000 km na nowym rowerze (od 18 kwietnia tego roku).

Napisano

Ja dziś 3 raz w ciągu trzech tygodni usiadłem na rowerze :) Skutek zmęczenia materiału i pogłębiającej się ostatnio niechęci do pedałowania z przymusu.

Napisano

właśnie wróciłem ze zlotu forum, było EKSTRA, kto nie był, a nie byli prawie wszyscy z forum, to niech żałują!!!

a dzisiaj same singltreki - wypożyczyłem sobie Treki na fullu i jeździło się mega przyjemnie, ale pod koniec już byłem całkowicie spompowany :P

Napisano

Dzisiaj luźno 25.5km w czasie 1:03:10 ze średnią 24.5km/h. Głównie asfalt i trochę szutru.

Licznik pokazał już 1.6kkm w tym sezonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...