Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie od niedawna śmigam na czerwonym Krossie a6 i pomaranczowej koszulce Moongoose. Jestem więc za######iście widoczny ;) Pewnie sie spotkamy gdzies na trasce, a tak pozatym chcialbym sie kiedys z wami wybrac pojezdzic. :D (jezeli mozna :) )

Napisano

SLOSO, oczywiście, że można ;)

Obecnie problemem jest tylko pogoda. To co teraz się wyprawia, to już niestety nie są letnie ciepłe deszczyki...

Wiesz, kiedy po ostatniej wycieczce, żegnaliśmy się z dezerterem, mieliśmy nadzieję, że jeszcze porządnie pojeździmy we wrześniu. Póki co, jak widać, rzeczywistość w dosyć ponury sposób weryfikuje te plany. No ale przecież jeszcze nie wszystko stracone i trzeba mieć nadzieję, że jeszcze pogoda sie ulituje i pozwoli na kilka większych wypadów.

Jeśli coś będzie sie szykowało, na pewno tutaj znajdzie sie informacja ;)

Napisano

Z dezertem myślelismy o dolinie dsd (bytom) i okoliccznych hołdach, naprawde fajne miejsce do jezdzenia! Jakby co, pewnie pare osob z tg i okolic tez by sie zebralo ;) Czekamy na pare dni fajnej pogody i jazda ;]

Napisano

No jasne! Wszyscy z śląska mogą bez problemu dojechać. Ale trzeba naprawde pare dni fajnej pogody, bo inaczej to mozna tam jezdzic jedynie traktorem.

Napisano

A my z trenazerami na przyczepie :) Z tego co patrze na pogode, zapowiada sie fajny, cieply tydzien, tak wiec powinno byc ok.

Napisano

a tam traktor. damy rade.

też sie pojawie jak coś zeby nie było.:]

ejpok to jak costo weźniesz z Soba naklejeczke? :]

a błoto jest ok i cicho.:]

Napisano

Wydaje mi się, ze zeby kazdy spokojnie zajechal na czas z dalszych miejscowosci... 11-12 po poludniu? Zdążycie?

Napisano

...ja oczywiście jestem chętny, tylko żeby za bardzo nie pizgalo :) i czekam na dokładniejsze informacje gdzie, kiedy itp :D

a jeszcze mi sie przypomnialo.. jeszcze sie nie dorobilem kasku, chyba nie bedzie Wam to przeszkadzac? :P hehe

Napisano

Spotkamy sie na samym DSD? Wedlug mnie najlepiej, tam obok tych reklam, tam gdzie byl start np. family cupa, obok stoku?

Apropo dojazdu DO dsd, mozna sie podzielic na grupy, jedna z gliwic a druga z innej strony. Lepiej dojechac w grupie :).

Aaaa UP: no wiesz, trudno, miejmy nadzieje ze sie go dorobisz jak najszybciej :D Tylko nie szarżuj zbytnio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...