Skocz do zawartości

[Gliwice] wspolne jezdzenie

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jade jutro do krakowa na red bull 3D race jesli jest ktoś chentny to zapraszam jade z gliwic rowerem to krakowa i z powrotem wyjazd ok godziny 08.00 z rynku.

Napisano

oj szkoda...........właśnie założyłem miękkie mieszanki 2,35 i wybieram sie rowerem do łodzi, a w drodze powrotnej wstąpię do opola.....600 km, obrócę do obiadu :~)

Napisano

Nie jestem pewien czy Krossy nie będą w Knurowie. Jadąc Rybnicką, skręcając w prawo na Knurów na rogu jest sklep rowerowy, (na dworze stoją skutery)

MK

Napisano

Ustalone na Piątek o godzinie 10.00 na placu Mickiewicza.

Przy okazji zbliża się koniec wakacji pojeździłbym jeszcze w Beskidzie w przyszłym tygodniu, jest ktoś chętny na wspólną jazdę ?

Napisano

Gdzie tam koniec wakacji?... jeszcze ponad miesiąc :)

Co do jutrzejszej jazdy, to mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo ostatnio z tym trochę lipa jest. Niby na pogoda.onet jest ok, ale ja im tam nie wierze ostatnio. Trudno, zaryzykujemy :)

Napisano

Szkoda :)

A może ktoś jeszcze chętny na jutro?

Wpiszcie się ludzie tutaj, żeby w razie czego było wiadomo, że trzeba poczekać z 5-10 minut.

Napisano

Panowie, pewnie możemy po dsd pojeździć! Proponuje piątek, godzina do ustalenia :) ewentualnie sobota. Tempo sie dostosujemy, mi srednie zazwyczaj wychodza w okolicy 20kmh.

Albo zbierajcie ekipe i jak dla mnie to moze być nawet jutro ;)

Napisano

dezerter, ja myślę, że w przyszłe weekend można by spróbować jeszcze raz dsd. Tym razem pojechali byśmy ul. Tarnogórską. Na miejscu spokojnie mogli byśmy być przed 11 i tam więcej pojeździć. Potem jakiś wypoczynek przy parasolkach i zimnej coli i spokojny powrót też asfaltem, chyba że była by siła na teren.

Takie rozwiązanie odpada w tzw. dni robocze, oczywiście ze względu na ruch samochodów ciężarowych, które by nas z drogi zwyczajnie zmiotły.

Wszystko jeszcze zależy od pogody i innych okoliczności, ale generalnie ja jestem za :)

A jak inni, może w końcu ktoś więcej by się z nami przejechał? W końcu przyszły weekend to ostatni weekend wakacji, przynajmniej dla niektórych, więc... :P

Napisano

Gdzie to jest ta ulica tarnogórska, hehe? Ja moge zawsze z wami pojezdzic, dsd tez calkiem dobrze znam i moge pokazac fajne trasy :)

Napisano

dobra Panowie to ja se tam tez do Was podjade.;] Tylko ze lajtowo bo w niedziele bede miał start. Moge Wam pokazać trase tegorocznego family Cup które sie odbyło 13 maja.;] tylko ugadajcie sie kiedy co i jak i jak coś to na PW piszcie.;]

Napisano

... znacie jakieś sklepy na śląsku z ciuchami na rower? Żeby przymierzyć i ewentualnie (tanio :P ) kupić ;D

P.S.

Zmieniłem maszynkę na czerwoną A6. Jeszcze pare rzeczy muszę dokupić. Potem bardzo chętnie z wami pośmigam ( jeżeli mnie przyjmiecie hehe ;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...