FraQ Napisano 21 Kwietnia 2013 Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam.Właśnie mam sobie kupić rower, i nie wiem który wybrać. Mam do wydania 2700 i ani grosza więcej, jestem otwarty na wasze propozycje. Sam wybrałem kilka rowerów i prosiłbym was o wyrażenie swojej opinii na ich temat.Author:-Spirit-Dexter 29Kellys:-Cool Tool-Oxygen Shadow GoldUnibike:-Flite-Evo 29erKross -Level B4 Wzrost- 185cmJak na razie najbardziej podchodzi mi Author Spirit, ze względu na amortyzator. Zastanawiam się także nad Krossem i Authorem Dexterem 29, ze względu na to że mają nie najgorszy amortyzator i 29" koła. Ale czekam na wasze opinie.Licze na waszą pomoc i z góry dziękuje. ;D
PawelG Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Zaproponuję jeszcze Head X-Shape II oraz z Decathlonu Rockrider 8.1. Sam szukałem roweru w podobnym budżecie dla żony i ostatecznie stanęło na Kellys Magic Master ale to troszkę wyższy budżet.
lukmat1103 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Tez myślałem nad tym kellysem i przyznam ze pod katem wyglądu podoba mi sie nawet bardziej, ale ostatecznie oszczedzilem 300zl i kupiłem rockraidera 8.1 jak dla mnie po pierwszych dwóch dniach bomba ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.