Skocz do zawartości

[hak przerzutki] Nietypowy Hak Przerzutki

Pedros8787

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum a sprowadził mnie na nie pewien problem. Poszukuje haka przerzutki tylnej do ramy ALU. Przeszukałem okoliczne sklepy i serwisy, przeczytałem cały internet i nic... może ktoś z Was wie gdzie mógłbym taki dostać??

post-163334-0-36960400-1366372237_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

No w każdym bądź razie dorobić będzie łatwiej niż taki znaleźć, na pewno w Polsce. mając wzór to nie będzie trudne.

Napisano

Mógłbym się postarać o to żeby dorobić go samemu kilka godzin pracy jednak zależy mi na tym aby to był oryginał. Może macie jakieś adresy sklepów gdzie mają szeroki asortyment i gdzie można by poszukać (internet) ?? jeśli jednak nie znajdę to będę zmuszony dorobić go samemu tym bardziej że nie znam żadnego dobrego frezera okolicy Dębicy. 

p.s. Maniak po czym wnioskujesz że jest to stary hak jeśli rzeczywiście to jak stary??

Napisano

Emeryt jesteś wielki! Dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Maniak źle cię zrozumiałem z tą starością haka :D dopiero teraz przejrzałem na oczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...