Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W grudniu nabyłem hamulce Formula Rx. A dziś zakupiłem przerzutki Xt rd-m786sgs, łańcuch xt cm-hg94.

Kask Giro phase.

Napisano

Lubię ten dział, za możliwość chwalenia się ostatnio zakupionymi klamotami.To tak: manetka push lock,tłumik do sida mc z fl,sztyca ritchey wcs,sztyca syncros,chwyty bbb,komplet uszczelek do sida i to by było na tyle.

Napisano

Jasiński to nie wychodzi z rowerowego z tego co widzę.

Zakupy:
Beto SP-0042AG

Do nowego Fulla 29er:

Manitou Tower Pro 29er 120mm 15QR

Korba SLX M675 38-26

DTSwiss m1900 29er

Kierownica Truvativ Stylo Gięta.

Napisano

Niedługo to kolega Jasiński wykupi cały asortyment na 2014 rok :D

Ale żeby nie było OT, to skromnie, ale zawsze coś . Bateryjka do Sigmy 1609, bo stara wytrzymała tylko 8 miesięcy.

Napisano

Chińska carbonowa rama HT MTB, pochwale się jak złoże rower na najbliższy sezon

Poza tym powoli zbieram do niego części, amor kupiony był juz we wrześniu po okazyjnie cenie, a teraz wreszcie zakupilem ramę. Zostanie naped, kiera, sztyca i siodło, co miesiąc cos będę dokupowal

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Napisano

@JASIU JA TYLKO SPRAWDZAM TEN WĄTEK DLA CIEBIE!

Jeszcze będziesz przez jakiś czas sprawdzał bo teraz będzie dużoo zakupów :D

Sztyca BBB Skyscraper 31.6 400mm 

Przerzutka przednia XT M771-D Direct Mount

Napisano

10kg smaru łt43

8kg smaru miedzianego

Piasty deore CL

Btw jasinski

Jak tam ta piasta? Fajna? Też chciałbym taką kupić bo teraz mam d041sb ale tylko na 9mm, a ten olej progold lepszy od rohloffa?

Napisano

Jak tam ta piasta? Fajna?

Nie mam pojęcia , dziś ją dopiero zamówiłem , a że nowa rama będzie pod 12 x 142 to był to mus . Olej przyjechał do mnie dziś więc się nie wypowiem , porównać później będę mógł tylko do zielonego FL .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...