konrad1104 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam Na forum jestem nowy, dużo czytałem ale nie moge się zdecydować co wybrać. Rower głównie będę używał do jazdy po asfalcie i sporadycznie drogach gruntowych. Chciałbym kupić rower z firmy romet, ponieważ mam na nie 25 procent rabatu. Kwota jaka chcę wydać to 1100zł plus 25 procent rabatu góra 1200zł plus rabat , Chciałbym żeby to był rower MTB albo Trekkingowy. Mam 182 cm wzrostu i waże 93 kg. Proszę o pomoc Pozdrawiam
kaeres Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Wchodzisz na stronę Rometa i patrzysz co za tą cenę możesz mieć. Wychodzi - Rambler 6.0 albo Wagant 1.0 ew. cross Orkan 2.0
ktt9711 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Za tą cenę to raczej tylko Orkan 2.0. Ma 28" koła, więc na asfalt i gruntówki bardziej się nadaje. Wagant ma słabiutki osprzęt, a Rambler 6.0 ma słabe hamulce, od których v-ki będą lepsze, zresztą do twoich zastosowań tarcze są raczej niepotrzebnym balastem.
konrad1104 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Napisano 4 Kwietnia 2013 Wchodzisz na stronę Rometa i patrzysz co za tą cenę możesz mieć. Wychodzi - Rambler 6.0 albo Wagant 1.0 ew. cross Orkan 2.0 Chciałbym wybrać jak najlepszy z tego segmentu. Za tą cenę to raczej tylko Orkan 2.0. Ma 28" koła, więc na asfalt i gruntówki bardziej się nadaje. Wagant ma słabiutki osprzęt, a Rambler 6.0 ma słabe hamulce, od których v-ki będą lepsze, zresztą do twoich zastosowań tarcze są raczej niepotrzebnym balastem. Takiej odpowiedź potrzebowałem, w przyszłym tygodni będę w Podgrodziu i jak wszystko będzie mi odpowiadał to zakupie ten właśnie Orkan 2.o, wysokośc ramy dopasuje na miejscu. Dziękuje bardzo za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.