Skocz do zawartości

[hak do przerzuki] Gdzie taki znalezc ?

dawid1110

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

odswiezam temat bo potrzebuje jeszcze jednego:

adapter do przerzutki Altus FD-m311 na rure o rozmiarze 31,8mm

gdzie znajde to droga wysylka i sie nie oplaca a w sklepie nie posiadaja takiego czegos

i tutaj tez zadaje pytanie

czy taki adapter musi byc do modelu przerzutki?

Napisano

Na twoim miejscu szukałbym TY18 genialna w swej prostocie i całkiem dobra i niedoceniana przerzutka.

no niestety nie bedzie

potrzebuje 7-rzedowa

ta tourney tx31 bedzie w sam raz tylko czy wozek starczy bo widze ze jest krotki

Napisano

TY18 u mnie obsługuje 8 rzędów i wydaje mi się że z 9 też by dała radę ;) Wcześniej miałem jakiegoś Turneya(swoją drogą to nie wiem czy 250km wytrzymał, a TY18 ma już koło 600++ i działa świetnie) bo poleciałem na duże kółka, już nigdy nie kupię nic oczami...

Napisano

TY18 u mnie obsługuje 8 rzędów i wydaje mi się że z 9 też by dała radę ;) Wcześniej miałem jakiegoś Turneya(swoją drogą to nie wiem czy 250km wytrzymał, a TY18 ma już koło 600++ i działa świetnie) bo poleciałem na duże kółka, już nigdy nie kupię nic oczami...

hmm w takim razie zastanawiajace

a moze lepiej dolozyc i jakas altus np m310 zakupic

Napisano

Tutaj ja nie pomogę bo jeżdżę raczej na niszowym sprzęcie, ale na pewno ten altus to dużo lepsza opcja niż turney. Może lepiej się rozglądnąć za czymś używanym? Ale tutaj nie doradzą Ci bardziej doświadczeni.

• Mod Team
Napisano

TY18 to można by powiedzieć synonim SISa czyli najgorszej przerzutki, tak myślą ludzie a to najlepsza z tych tanich. Jest jak wspominałem pancerna, prosta i tania. Obsługuje wszystko do 9 rzędów i niczego sie nie boi ;)

• Mod Team
Napisano

5000 to nie jest dużo, niektórzy tyle rocznie jeżdżą a nie wymieniają przerzutek co roku :P Jeżeli chesz coś taniego i nowego to TY18, żadnych turneyów nie bierz, coś droższego to acera czy alivio ale przy dzisiejszych cenach tanio nie ma niestety.

Oczywiście jak jest okazja na używkę to bierz, poluj, czatuj aż w końcu coś trafisz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...