Skocz do zawartości

[mtb] Rower górski do 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć chcę kupić rower górski na wiosnę do 1500zł. Upodobałem sobie markę Kross, a konkretnie dwa modele: KROSS HEXAGON X6 2013 - sklep rowerowy PM Bike - rowery, odzież, części i akcesoria rowerowe który mogę dostać u nich za 1550zł lub Rower górski Cube 260 RACE szary-mango 2013 - sklep rowerowy PM Bike - rowery, odzież, części i akcesoria rowerowe za 1600zł plus kask. Trochę przekraczam budżet, ale chcę porządną nówkę, a taniej to tylko na allegro. Który z tych dwóch byście mi polecili?

Napisano

Znalezione na szybko bez specjalnego przeszukiwania neta: http://www.mudserwis.com/kross-level-a2-2012-p-2287.html uważam, że dużo lepszy niż te co tu proponujecie. Na pewno plus za amorka i przerzutki przynajmniej w porównaniu z Hexagonem, jeżeli mogę Ci coś doradzić to szukaj roweru z 2012 bo teraz można na nich sporo zaoszczędzić (są wyprzedaże) albo kupić o klasę wyższy więc nie napalaj się zbytnio tylko dobrze przeszukaj rynek rowerowy żeby się nie okazało, że przepłacasz a tak w ogóle. to poszukaj na forum bo takich tematów jest dużo i tam możesz też na coś ciekawego trafić ;)

Napisano

A2 to przyzwoity rower a na pewno lepszy niż Hexagon ale to nie znaczy, że za te pieniądze nie znajdziesz lepszego, na lepszym osprzęcie więc rozejrzyj się dobrze jak coś to pisz na priv chętnie pomogę o ile będę mógł ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...