fryta Napisano 14 Marca 2008 Napisano 14 Marca 2008 Jutro wyjazd na Fields of the Nephilim - ciekaw jestem bardzo jak panowie zagrają po tylu latach przerwy...
Ecia Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Zapraszamy z Rycerzem na KWAITO PARTY - pożegnanie z Aurorą w słonecznym, południowoafrykańskim rytmie: Aurora, środa 16.04., start 21:00 Pozdrówko tańczące z wężami
Diablo Napisano 15 Kwietnia 2008 Napisano 15 Kwietnia 2008 Też jestem szczęśliwym posiadaczem biletów na Metallice Dla tego zespołu przejadę całą Polskę Szkoda że nie wydadzą nowej płyty przed trasa koncertową Ale i tak cieszą sie u mnie dużym szacunkiem Jak zagraja Oriona to normalnie padne ze szczęścia Mogą mnie wtedy deptać panowie w glanach ale niech tylko dadza mi wysłuchać tego utworu
Diablo Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 Odnawiam temat Jak tam był ktoś z was w środe na koncercie Metallici? Jak wrażenia i ogólne zachwycenie? Mi udało sie zostać szczęśliwcem z fioletową opaską Stałem 5m od barierek naprzeciwko perkusji Dałem rade złapać kostke Maschine Heada i kubek wódki wymieszanej z kolą Ogółem koncert Metallici oceniam bardzo pozytywnie choć zabrakło Fade to Black czy Battery ale miło było usłyszeć i postakać w rytm starych przebojów Dużo my można pisać ale jak tam wasze relacje?
Janisław Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 No na Metallice zaspałem - jak dzwoniłem to juz było po biletach :/ A przy okazji - ktoś jedzie na Iron?? Właśnie zakupiłem bilecik, tak że w sierpniu bedzie hejwimetalowo
omen Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 a ja też miałem opaske opaseczke :] zajefajnie było.. xD na Machine head mnie 1 na rękach nosili, na Metallice 2 razy.. koszulkę do dziś nie wiem gdzie straciłem xD a po koncercie wracałem 12km z buta do domu.. impreza wypas.. Machin dał niezłego ognia.. a metallica o już jak zawsze zagrali świetne kawałki.. szkoda, że tylko 1 z nowej płytki..
Adamos05 Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Byłem na Metallice. Niestety trybuny wkońcu ponieważ skręciłem kostkę i pójście na płytę o kulach było zbyt ryzykowne. Bilety bez problemu załatwiłem na dzień przed i po zupełnie normalnej cenie 160 zeta (nominalna na sektor 150). A jakie doznania ?? NIEZAPOMNIANE !!!! Komentarze na necie są skrajne ale jak dla mnie koncert naprawdę skopał tyłki. Panowie z Kalifornii pokazali naprawdę kawał porządnego grania. Setlista jak dla mnie prawie idealna, nagłośnienie wbrew ogólnej opinii na moim sektorze 34 było na 4 w skali 0-6 więc nieźle. Metallike znam do tego stopnia że praktycznie każdy utwór i każdy tekst znam na pamięć (a mogę ich słuchać dzień w dzień bez znudzenia) więc frajda tym większa. Szkoda że wkońcu byłem na sektorze ale trzeba płacić za własną głupotę.....mam tylko nadzieję że następny koncert wkrótce (co zresztą obiecali) i obejrzę ich i posłucham z bliska z płyty....
Jaca_Sopot Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 jak przyjadą za rok, to bedą promować nową płyte, która pewnie bedzie kiszką. stare utwory są najlepsze. i te właśnie stare utwory grali na koncercie. było świetnie a w gdyni w piątek 06.06 zagra plebania i coś jezscze w uchu. wpadnie kto?
omen Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 czytałeś wypowiedzi Jamesa? nowa płyta, ma klimat tych starych dobrych krążków.. co do koncertu to naprawdę rewelacja.. kto nie pojechał, niech żałuje. !
WojtasGCE Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 A ja jeszcze o koncercie. Czechy, proszę państwa, Czechy Publiczność na płycie w zdecydowanej większości stała i gapiła się w telebimy nad sceną jak w święty obrazek. Zamiast machać włosami (nota bene długie włosy miało nie więcej niż 10% "metalofcuff"), skakać, o robieniu młyna nie wspominając, ludzie robili zdjęcia telefonami (sic!). Mi się tam koncert bardzo podobał, ale widząc reakcje publiczności myślę sobie, że do zdecydowanej większości setlista złożona głównie z utworów z pierwszych płyt nie przemówiła. Taki chyba już znak czasów, że kiedy Metallica zaczyna grać "Nothing else..." to zamiast zapalniczek, pojawiają się nad głowami wyświetlacze telefonów komórkowych, a kiedy gra ostatni utwór wieczoru - "Seek and Destroy", ludzie narzekają, że nie było "Memory Remains" i "... wogóle mało fajnych kawałków zagrali". Ech...
Ecia Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Kto się wybiera 06.09. na Clintona: http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1219697860 ? My z Rycerzem oczywiście nie omieszkamy; można by się umówić większą ekipą. Pozdrówko funkowe
Marc1n Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 Audioriver 2009 oczywiście: http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/135009-...river-2009.html
r00ty Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 a ja ludzi z Wa-wy i okolic serdecznie zapraszam na swoje koncerty Najbliższy jest przegląd młodych kapel w No Mecy, 1 czerwca. generalnie wszystko jest na majspejsie: www.myspace.com/bandashtray
Ciastkorz Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 A ja zapraszam na: 20 czerwca 2009 - koncert - Kult - Czerwionka-Leszczyny (koło Rybnika), park im. Piotra Furgoła (bilety: za darmo:) (start imprezy: godz. 12:00) (suport: Strachy Na Lachy) (uwagi: Festiwal Muzyki Niemechanicznej "Around The Rock"). Co prawda jeszcze ponad miesiąc ale co tam (:
Robert Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 A że tak spytam, był ktoś z forumowiczów 9 maja w Warszawie na Strachach i Kulcie?
QWEY564 Napisano 23 Maja 2009 Autor Napisano 23 Maja 2009 jak zadowoli Ciebie taka odpowiedź to napiszę że przechodziłem obok;) za to zaufane źródła mówiły że był to "najkiepściejszy" koncert na jakim były
boanerges Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 To ja zapraszam do Żor 31 maja bedzie Hey. Wstep wolny Za to 30 czerwca Coma, Ptaky i jeszcze cos tam wstep wolny. Wszystko w Parku Cegielnia (naprzeciwko Hali Sportowej).
Michalek Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 http://www.bogdanlyszkiewicz.pl/ Olsztyn k Częstochowy 13 VI
GdyniaBiker Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 To jeszcze sporo czasu, ale we wrześniu odwiedzi nas świetny post rockowy zespół God Is An Astronaut, 8,9 i 10 IX wystąpi odpowiednio w Gdyni, Warszawie i Krakowie. Ja mam zamiar zobaczyć go właśnie w Gdyni Wystąpią wraz z formacją Caspian, w ramach wspólnej trasy.
Robert Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 jak zadowoli Ciebie taka odpowiedź to napiszę że przechodziłem obok;)za to zaufane źródła mówiły że był to "najkiepściejszy" koncert na jakim były No, nie ukrywam że mogło by być lepiej. Na szczęście będąc z dobrym towarzystwem można było się dobrze bawić
QWEY564 Napisano 26 Maja 2009 Autor Napisano 26 Maja 2009 nie przeczę a swoją drogą... co z tym koncertem mogło być nie tak że nawet zagorzali fanatycy Kazika wypowiadali się o imprezie bez entuzjazmu?? 4-go czerwca zapowiada się sporo plenerowych imprez... można by się rozpisać, ale każde większe miasto coś przygotowuje więc polecam się zeznajomić z "ofertą" -nad morzem na przykład grają "Skorpionsi" a w wawie reaktywują republikę ... ma "zagrać" Obywatel GC
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.