Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wczoraj rundka wieczorem po miescie 8.45 km 18 min hehe

dzis bb-ustron-wisła-ustron-cieszyn-ustron-bb

104 km 4:08 h avs 25, no ale to byl lajtowy dzionek, duzo przejechalismy w towarzystwie bikerki ktora preferowala ciut niższą predkosc;)

Napisano

Wczoraj maraton w Wieleniu

http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm/rafal/wielen.jpg

Na maratonie poszlo mi tak sobie, juz od wtorku czulem oslabienie, a w piatek mialem problemy po zjedzeniu nalesnikow badz po isofaster od trec'a :025:

Dzisiaj Lusowo

http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm/rafal/lusowo.jpg

p.s.

Wykresy kresli program PPP a zbiera dane:

http://www.members.lycos.co.uk/rafalb1/bike/polarek.JPG

Napisano

2006-09-26

Trening z START Bielsko-Biała

BB-Przegibek (czasówka na góre)-Porąbka-Kęty-Kozy-bielsko (przez lipnik)

Dane 055 km (00 km w terenie); 02:04; avg:26 km/h

to mój pierwszy trening w klubie:)

Napisano

Powrót na bika po długiej wymuszonej przerwie- chory byłem :)

trip: 50 km --- time: 1:52 --- avs: 27 kmh --- max: 59 kmh

Napisano

2006-09-28

Centrum (żywiecka, orlen) - olszówka - wapienica - jaworze nałęże (skrzyzowanie - kościółek x2 - krótkie interwały na 100%) - wapienica - dom

Dane 043 km (00 km w terenie); 01:42; avg:25 km/h

Napisano

Co to byly za interwaly? jakies pod kątem ataku na hopkach? Bo na wykresach widac, ze nie trwaly 1 min (lub kolo tego).

Widze, ze nie zwalniasz tempa treningow :confused: Brawo :D

Napisano

Ten interwal na Osowej to podjazd asfaltem, nie wiem dokladnie ile tego bedzie ale ok kilkuset m.

Drugi troche krotszy po pozbruku ale twardszy.

Zimno i wilgotno wczoraj bylo wiec dlugo tam nie siedzialem, na zjazdach kolana mi marzly i odpuscilem.

Dzisiaj moze wybiore sie tam jeszcze raz.

Na gorkach umieram wiec staram sie cos z tym zrobic ;)

p.s.

Laczny czas podjazdu to ~ 5min.

Napisano

Zawody uphill na Równicę w ustroniu :D

start ustroń most, na góre 21 min (5,6 km)

w ten spory dystans wchodzą głównie długie rozgrzewki w oczekiwaniu na start :( oraz dojazd w bb do miejsca wyjazdu.

na zawodach zająłem 3 miejsce w juniorach (na 16 miejsc) :(

Dane 032 km (00 km w terenie); 01:36; avg:20 km/h

Napisano

Dzisiaj od 5:30 rano na biku we mgle i zimnie z kumplem. Potem lajt pogada caly dzien.

Trasa: Ośw - Dwory - Zator - Skawina - Kraków - Wieliczka - Dobczyce - Borzęta - Myślenice - Bysina - przełęcz Szklary - Jasienica - Sułkowice - Harbutowice - przełęcz Sanguszki - Palcza - Baczyn - Budzów - Zembrzyce - Tarnawa Dolna - Skawce - Mucharz - Świnna Poręba - Gorzeń Górny - Wadowice - Tomice - Frydrychowice - Gierałtowice - Piotrowice - Polanka Wielka - Ośw

trip: 191 km --- time: 8:06:53 --- avs: 23,5 --- max: 64 kmh

Podjazdów bylo nie malo na calej trasie. Od Myslenic do Wadowic caly czas góra dół :excl:

ps. Marix widze że na zawodostwo przechodzisz mistrzu :wink:

Napisano

Dziś po przerwie 3 tygodniowej (sic!) tylko ~74km w moich nowych ocieplaczach :excl: :

Dąbrowa górnicza -> Ogrodzieniec -> Rokitno(jakieś tam) -> Łazy -> Ząbkowice -> Dąbrowa

Czas : 2h 37min.

I jestem zadowolony iconmrgreen6sd.gif

Napisano

a dzisiaj sie przejechałem tak bez celu, chciałem Żar ale zrezygnowałem, wogóle to do Międzybrodzia do skretu na Przegibek miałem średnia chyba 27.2km/h, potem ledwo sie na góre wykulałem z towarzsytwem much, i potem jakos mi sie nie chciało jechac do domu i takim spacerowym tempem sie dokulałem :)

Jankowice - Bodzów - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Bielany - Nowa Wieś - Kęty - Czaniec - Porabka - Miedzybrodzie Bialskie - Przełęcz Przegibek (663m.n.p.m) - Bielsko Biała (lotnisko) - Wapienica - Miedzyrzecze - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice.

DST: 95.87km.

TM: 4:04:21.

AVG: 23.5km/h.

MAX: 54.7km/h.

Napisano

krótki trening w górzystym terenie w tlenie(okres roztrenowania czas zaczac). dwie hopki . 100% szosa na góralu. ok 55 km. śr. prędkość 28.9

Napisano

dzis:

Jankowice - Miedzyrzecze - Bojszowy - Bieruń - Tychy - Jaroszowice - Tychy - Bieruń - Bojszowy - Miedzyrzecze - Jankowice.

DST: 52.11km.

TM: 1:44:55.

AVG: 29.8km/h.

MAX:40.0km/h.

Powrót nie dość ze pod wiatr to jeszcze w deszczu, a w tamta strone sie tak fajnie jechało, na 2km od boiska miałem średnią 32.4km/h, chciałem zrobic dzisiaj ok. 100km ale juz mi sie nie chciało dalej pod ten wiatr jechac i w tym deszczu :angry:

Napisano

Dziś śmigałem bez przyczyny dookoła komina, jak to mówią :)

DST : 29.23 km

TM : 1:08:03

Max : 65km/h ( mogłem pocis troszkę mocniej i byłby rekordzik :) )

Napisano

dzis posmigałem troche, ale jakos mi sie nie chciało i skróciłem troche wycieczke, i jechałem tak zeby było jak najmniej droga, no i posamigałem po lasach i wreszcie zobaczyłem stado żubrów :D

Jankowice - Międzyrzecze - Bojszowy - Świerczyniec - Cielmice - Tychy - Kobiór - Studzienice - Międzyrzecze - Jankowice.

DST: 42.83km.

TM: 1:51:02.

AVG: 23.1km/h.

MAX: 38.4km/h.

Napisano

Johny no mozna tak powiedziec:)

jednak coraz bardziej mi sie to podoba.

mam obowiązek, odwalam robote polepszająca moją wydolnosc, ucze sie jeździć w grupie. wachlarze zmiany itd:)

dzisiaj 50 km z klubem w czasie 1 h 50 min avs 27 km

Trasy za bardzo niepamiętam, ale właśnie żałuje ze tak mało znam okolice:) w każdym razie było to jaworze nałęże, a potem.... landek no i jakoś w strone mazańcowic i wylecieliśmy w starym bielsku :)

Napisano

dzis najpierw pokręciłem sie z mamą po lesie, a potem pojechałem sam dalej, bo po przyjeździe z lasu miałem średnia 12.2km/h, alez ta mama wolno jeździ :036:

Jankowice - Studzienice - Międzyrzecze - Jankowice.

Jankowice - Ćwiklice - Rudołtowice - Goczałkowice - Łąka - Poręba - Pszczyna.

DST: 48.71km.

TM: 2:42:04.

AVG: 18.0km/h.

MAX: 43.8km/h.

Napisano

dziś pogoda od rana jakby deszczowa, troche mokro było, ale pojechałem póki deszcz nie padał, i jak sie spodziewałem bedzie ogromny wmordewind, i tak tez było, dobrze ze czasami było z wiatrem :P

Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Poręba (zapora) - Łąka - Goczałkowice (zapora) - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Rudołtowice - Rudawki - Miedźna - Góra - Gilowice - Międzyrzecze - Studzienice - Jankowice.

DST: 67.01km.

TM: 2:35:31.

AVG: 25.8km/h.

MAX: 61.0km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...