maroko777 Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ależ to normalnie są reklamy alkoholu.Swoją drogą,zastanawiałem się często dlaczego u nas tyle tej PERŁY spożywają?(podrzędny sikacz,nawet nie warto na to napluć)Wiem, bo pijam piwo ze trzydzieści prawie lat i okolice Lublina dosyć często i na długo.Nagłe olśnienie.....butelki sa bezzwrotne,i to jest największą zaletą tego niby piwa. no comment... Odnośnik do komentarza
Mod Team mrmorty Napisano 12 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 coś tam usunąłem więc nie bądźta zdziwieni baj de łej - Cox jesteś na dobrej drodze by zapiekły Ci się gwinty w korbie w miejscu mocowania pedałów. Widac tam rudą. Wykręcic, wyczyścic i przed wkręcaniem jakiegoś ŁT 43 zapodac na gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Po co usuwać ? Odnośnik do komentarza
Cox Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 mrmorty to jest smar miedziowy, właśnie przeciw zapiczenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 spoko na fotce wygląda na rdzę w kwestii usuwania - za dużo reklamy piwa było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 hmmm... w coraz gorszą stronę zmierza to "forum"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Marokko - zapraszam do działu propozycji i życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Pilon, jakieś nowe konkrety w sprawie miniówy ??? Ruszyło coś czy stoi w miejscu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 10 maja są MP azs xc, więc proszę nie uzwględniajmy tego weekendu jako możliwy termin zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeson Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wlasnie, wlasnie przydaloby sie juz jakies konkretne decyzje podjac. Dla mnie okolice Snieznika sa baaaaardzo ok, chcodzi tylko o termin, bo w tyrce juz walka o majowke sie zaczyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Uwaga! ze względu na to że Kuba ostatnio nie zaglądał na forum proponuje robić już wstępną listę uczestników żeby rezerwować już zakwaterowanie zakładam temat w którym wpisujemy swoje zgłoszenie jako uczestnik zlotu Termin proponuje któryś z weekendów kwietniowych : 5-7.IV, 12-14. IV, 19-21.IV, 26-28.IV Link do tematu: http://www.forumrowe...enia-i-terminy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 10 maja są MP azs xc, więc proszę nie uzwględniajmy tego weekendu jako możliwy termin zlotu a 21.04 jest maraton we Wrocławiu? Może ktoś będzie chciał tam wystartować ;] Więc ten termin też jest słaby;] Qbol nie zagląda bo być może nie ma czasu, nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mi pasuje każdy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Qbol nie zagląda bo być może nie ma czasu, nie może. Właśnie to miałem na celu żeby trochę Kubę odciążyć, zawsze on zajmował się organizacją, teraz my mu trochę pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mi pasuje każdy termin a co ze zlotem endurakuff;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeson Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dla mnie poki co tez kazdy termin dobry, ale chyba im blizej maja tym lepszy. Cieplej bedzie Jakby co, to prosze o wpisanie na liste chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 a co ze zlotem endurakuff;P jadę jest w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no to chyba ostatniego łikenda kwietnia zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 hmmm... powróćmy do tematu właściwego, bo zrobiło sie ekhm małe zamieszanie - wątek, ankieta i nic nie wiadomo o co chodzi Ja jestem i czuwam, sypiam, ale nie śpie 19-20 kwietnia odpada z tego co widzę, bo zacna ekipa na zacny BM rusza zacnie... Wróćmy do tego tematu, bo zaraz sie zrobi pięć Zlotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Niech Guru ustali jeden termin i kto moze to bedzie a kto nie to nie. Bo jak zacznie sie tancowanie z terminem to daty sie nigdy nie ustali bo kazdy woli kiedy indziej:) BTW. 26-27 Kwietnia jest otwarcie Superflow Trail na Rychlebach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voivod Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Tak jak ojcec dyryktor prawi,po co siać ferment.Miejscówka już jest,termin ze wskazaniem na ostani łykend kwietnia tez jest,komu przypasi ten będzie,komu nie..mówi się trudno..będa następne zlociki,swiat się nie kończy .Tylko rodzi się jedno małe pytanko,Qba dasz organizacyjnie ogarnąć temat, bo widać z czasem u Ciebie w jukeju cieniutko a czas ucieka.Może druga Twoja prawica podoła pociągnoć temat,widzać było w Wolimierzu ,że chłopak daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mibas Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 może w tej sytuacji warto przemysleć sprawę przeniesienia na 2 lub 3 weekend maja (zwykłe, nie długie weekendy) ? I proponuję pozamaykać tematy poboczne, bo się mały bałagan zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bez przesady, maj to już późno. Wtedy już sezon startowy w pełni. Kwiecień to jest to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 10-12 maj MP AZS XCO, wiec odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Napisano 12 marzec 2013 - 21:34 W tym temacie głosujemy na termin kwietniowego zlotu w sumie nie wiem po co ta ankieta, zlot i tak będzie 19-21, na konklawe tak ustalili Użytkownik Cox edytował ten post 12 marzec 2013 - 21:34 W sumie myślałem że już 'konklawe' ustaliło termin - i że jedziecie 19-21!!? Na taki swój własny:P 'odgórnie' ustalony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.