evo07 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 halo misiuu! nie było siodła a na jarzemku trochę nie wygodnie:D imo już nie powiem że na gołej rurze będzie lepiej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 mówiłem ogólnie o fullu, że po to jest tylne zawieszenie co by komfortowo sobie siedzieć poopą na nim i rozkoszować się plooszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Być może sie pojawie ale to zależy od tego jak będe wyglądał z finansami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam - moge tylko doprecyzowac, ze rower nie byl ustawiany pode mnie (jeszcze) wiec w sumie bardziej pod wage Robsona niz moja byl damper podpompowany nie widze natomiast problemu aby udostepnic go na testy - po podpisaniu odpowiednich klauzul w obecnosci notariusza itd A co do sprawnosci mojego ptaka... jesli bardzo komus zalezy to... itd itp reszta niech pozostanie niedomowieniem. Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Być może sie pojawie ale to zależy od tego jak będe wyglądał z finansami. Nie musisz od razu kupować tego co w linku powyżej Co do reszty postów na stronie #7. O czym wy kurczak mówicie. Nic nie kumam, jakiś dziwny język. Krejzole i terminatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ..... Co do reszty postów na stronie #7. O czym wy kurczak mówicie. Nic nie kumam, jakiś dziwny język. Krejzole i terminatory. Krosiarze i tyle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ptak Michała- Ibis mojo , rama xl Michał jaki kolorek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ptak Michała- Ibis mojo , rama xl Michał jaki kolorek ? Wsciekla zielen:) Mialo byc tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 od 21minKtoś na takim śmiga ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Kolor taki jak pokazales Michale tylko obrecze sa czarne i kiera czarna reszta sie zgadza co do sztuki - jak w koncu dorwe aparat to cykne kilka fotek dla potomnosci zanim mi go Evo do konca zepsuje Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Miśki, oby do środy Bowiem to we środe pierwszy raz od 2 miesięcy wróce z pracy w miarę wyluzowany... pociągniemy dalsze ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 to zielone może z powodzeniem grac jakąś role w kolejnej części avatara ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kurcze ale Zielone prosze z duzej bo mi sie karbon obrazi i sie pomarszczy Natomiast faktycznie, mysle, ze obecnie bede bardziej niz widoczny i kamizelki odblaskowej juz nie potrzebuje. Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aha, to Ty będziesz go tak użytkował że spod błota będzie widoczny kolor? Marnotrawstwo. No i dzisiaj przyszły ciuchy na następny sezon, szkoda że pół muszę odesłać bo 661 pod nie nie wejdą. No i miśki! Tęsknie, jedźmy gdzieś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ciekawe czy tą miniówe też będzie sponsorować www.taniechlanie.pl ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu ja powoli szlifuje formę Odnośnik do komentarza
olomaster Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ktoś z was Miniówkowiczów reflektowałby na taki ęduro wyjazd ? Bo się zastanawiam ;P - http://endurotrophy.pl/forum/showthread.php?tid=379 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ja i Gerus planujemy wyjazd do Saalbach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ja i Gerus planujemy wyjazd do Saalbach... Tylko nie wiadomo jeszcze kiedy:) Czy razem z ET czy w innym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja bym chętnie pojechał - czegoś bym się nauczył od prosów, a poza tym to marzy mi się przekroczenie 3000 m.n.p.m (bo na razie rowerem najwyżej byłem na 2757). Tylko nie wiem, czy chłopaki nie będą chcieli zabrać tylko "swoich" ludzi, których znają, a poza tym na razie termin jest bardzo odległy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 tam się nic nie dzieje na tym filmie:) nie się marzy podjazd na więcej niż 1602m.n.p.m szkoda że taki wypad kosztuje tyle co Z150FR:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ależ to normalnie są reklamy alkoholu.Swoją drogą,zastanawiałem się często dlaczego u nas tyle tej PERŁY spożywają?(podrzędny sikacz,nawet nie warto na to napluć)Wiem, bo pijam piwo ze trzydzieści prawie lat i okolice Lublina dosyć często i na długo.Nagłe olśnienie.....butelki sa bezzwrotne,i to jest największą zaletą tego niby piwa. Odnośnik do komentarza
olomaster Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Termin bardzo odległy ale im wczesniej sie zaplanuje tym taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Lutego 2013 - Brak powodu Ależ to normalnie są reklamy alkoholu.Swoją drogą,zastanawiałem się często dlaczego u nas tyle tej PERŁY spożywają?(podrzędny sikacz,nawet nie warto na to napluć)Wiem, bo pijam piwo ze trzydzieści prawie lat i okolice Lublina dosyć często i na długo.Nagłe olśnienie.....butelki sa bezzwrotne,i to jest największą zaletą tego niby piwa. +1 !!!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.