Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano · Ukryte przez mrmorty, 20 Lutego 2013 - Brak powodu
Ukryte przez mrmorty, 20 Lutego 2013 - Brak powodu

A gdzie widzisz żeby to było 1,5"? Jak dla mnie 1,12" to dokładnie tyle co 1 i 1/8".

Rzeczywiście, mój błąd. Natomiast gdybyś od razu napisał, że chodzi o przespawanie główki, byłaby jasność.

//Idę z powrotem do łóżka, nadal zbyt wczesna godzina :P

.. będzie serwisować .... rower :)

Face ma taki nie wyjściowy że do serwisowania rowerów jak najbardziej się nadaje :) pozdr. R/

robertos102 należy Ci się po ryjaku za to, że oplułem monitor i piwo za to, że ze śmiechu :D

mea culpa! W końcu to płeć piękna, więc powinienem zachowywać się z należytym szacunkiem........ :ninja:

Ten sprzedający już ze dwa lata posługuje się takim tanim chwytem i zdjęciami tej samej pani w róznych pozach.

Napisano

czy tylko mi ten widelec nie pasuje do koła 29? :woot:

Budowniczy tego sprzętu mocno pogubił się przy jego tworzeniu dlatego też pewnie dzieła nie dokończył ;)

Napisano

Nie wiem czy już się nie przewinęło przez forum... czy tylko mi ten widelec nie pasuje do koła 29? :woot:

RK mają zawyżony rozmiar (są węższe niż powinny) to i się koło zmieściło, może nawet bez obcierania:) Tak czy inaczej jest jakiś "placeholder", żeby trzymało się toto całości.

Napisano

Co do roweru od SzybkiegoLopeza z poprzedniej strony to cóż...jeździłbym :icon_cool:Swoją drogę strasznie dużo podkładek pod mostek ktoś założył :D

kontooo2- na takich cwaniaków jest prosta rada. Najpierw allegro a potem policja. Aukcja jest wiążąca przecież. Więc jak ktoś go kupił za 830 zeta to ma prawo go w tej cenie nabyć. Ale może zwyczajnie kupujący się wycofał czy coś. nigdy nie wiadomo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...