Skocz do zawartości

[katowice] wypady w góry. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

czytam i czytam i z wieeeelką chęcią wybiore sie z jakąś ekipą pojeździć w górach, o ile ktoś zechce zabrać "starego dość" rowerowca.....

Pozdrawiam

Lucas76

Napisano

Ja planuję Pilsko trasą podobną do trasy MartinH z zeszłego tygodnia, ale ze startem i finiszem w Jeleśni. Jadę autem, więc spokojnie z linii Pszczyna-Bielsko.

Pzdr

Napisano

Bartek, jedziecie przez Słowację? Jeśli tak to na przełęczy przy na tym dużym placu i balach drzewa nie kierujcie się zielonym w lewo tylko jedźcie prosto :0

Ja mam nadzieję, na łaskawy listopad i jeszcze jakiś wypad w góry :)

Bawcie się jutro dobrze ;)

Napisano

Ze względu na pomoc żonie w okresie przedwyborczym, na dzień dzisiejszy muszę zrezygnować z wyjazdu.

Ale okazji będzie jeszcze co niemiara....tak myślę :)

Napisano

super wycieczka ale cos Ci chyba z obiektywem sie stalo

Właśnie nie wiem co to może być,ale coś jest chyba z softem. Filmy nagrywa normalnie,a na zdjęciach wychodzi takie coś...

Napisano

To lustrzanka? Może masz paprocha na lustrze? Normalnie bym powiedział, że na matrycy ale skoro to na filmach nie wychodzi to nie wiem

Napisano

W moim kompakcie też mam taką plamkę - wysyłałem aparat do serwisu z uszkodzonym silniczkiem obiektywu i jak wrócił to zaczął robić zdjęcia z plamą. Pewnie gdzieś się dostał kurz do środka jak go rozkręcali. Ale jak trochę wyzoomuję zdjęcie to paproch znika.

Napisano

Dla tych którzy meszcze nie byli, polecam Rychlebske Stezky. Daleko nie ma a miejscowka przednia, dla lubiących techniczne przeprawy polecam szlak o nazwie "tajemny"

7a0b065094c986ee659f0dbd55e99ce6.jpg

93e106e2b79b29c934cb6b4e32895c62.jpg

5dc62d519fef76d5dcb36affa5f1db7c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...