Skocz do zawartości

Legnica - cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

lyndowss, ja się nie bałam;p

Były jakieś tam obawy :D Ja już nie pamiętam kto, ale tą która na miejskim rowerze się porwała na to to podziwiam :P

Ekorama to właśnie robi takie wycieczki... to się zgadza. Mało wymagające, żeby każdy kanapowiec mógł pojechać.

Napisano

uprzejmie informuję iż w sobotę jeśli nie będzie lało to jest wyjazd do Lubiąża , tam i z powrotem . Dla mniej wyjezdżonych wersja z noclegiem.

Napisano

W mojej główce świta powoli pomysł wyjazdu/treningu na weekend majowy. Trasa to pewnie Stanisławów, Pomocne, może Bogaczów i tamtejszy podjazd. Jacyś chętni?

Napisano

Czemu nie Kapella lub Okraj? Górzec jest na wyciągnięcie ręki, tam nawet kilka razy w tygodniu się jeździ. Aż szkoda majówki. Choć patrząc na prognozy, to może być jedyne wyjście :P

Napisano

W mojej główce świta powoli pomysł wyjazdu/treningu na weekend majowy. Trasa to pewnie Stanisławów, Pomocne, może Bogaczów i tamtejszy podjazd. Jacyś chętni?

Ja jestem ;)

AndrzejAA Co do pogody to do majówki jeszcze daleko, więc spokojnie. Na pewno będzie inna niż nawet zapowiadana dzień przed po mojemu. :D

Napisano

Lubiąż jest aktualny , są dwie opcje - jedna to wyjazd tam i nocleg a druga wyjazd tam , ognisko i powrót do Legnicy . Wyjazd z Jordana ( dom nauczyciela) o 9.00 rano

Napisano

Fajnie było , Lubiąż zaliczony i 100km też :002:

Jeśli ktoś by chętny był to dzisiaj o 9.00 spod Lidla jest rozgrzewka do Jawora a potem dociśnięcie do kolejnej setki.U nas niestety wszystko odbywa się ad hoc . To ustalenia w środku nocy

Napisano

Jeśli ktoś by chętny był to dzisiaj o 9.00 spod Lidla jest rozgrzewka do Jawora a potem dociśnięcie do kolejnej setki.U nas niestety wszystko odbywa się ad hoc . To ustalenia w środku nocy

Widzę, że macie wehikuł czasu. :D Na pewno ktoś wejdzie o północy, albo pierwszej i zobaczy to i sobie pomyśli, ze super i wstanie tak wcześnie i pojedzie. :P Jednak info było, późno, bo późno, ale zawsze. Ja znów i tak bym nie wstał.

Napisano

Szykuje się może jakiś wypad w weekend? Musze trochę pojeździć, a jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to ja chętnie się z wami wybiorę gdzieś. Liczę na jakaś trasę bardziej wymagającą.  :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...