Juraleona Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Zmiana rozmiaru: 14. juraleona - koszulka XL + spodenki XL - nick
bigos97 Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 W temacie z zamówieniami kolega Safian będzie dopisywał osoby których pieniądze zaksięgowały się już na moim koncie Na tę chwilę są to osoby GORDON91 , izubus88 , pabloski , mfabry , Chaoz , YELLOWFOX , Severian , Mklos1 , HAssan , Blackivan. Od reszty dostałem maile i czekam aż pieniądze wejdą na konto
ElDiablo Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Proszę o sprawdzenie poprawności wymiarówek i nicków po raz ostatni... W dniu jutrzejszym mimo braku wpłat od wszystkich chciałbym zamówić ciuchy! I tak termin wykonania to ok 1,5- 2 tyg. Szkoda czasu ...!
Mod Team safian Napisano 31 Maja 2012 Autor Mod Team Napisano 31 Maja 2012 Oj radzę wstrzymać się z zamówieniem, nikt nie chce dopłacać z własnej kieszeni a jestem pewien, że nie każdy wpłaci
yellowfox Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Chyba że reszta zapisanych na liście już wysłała potwierdzenie przelewu i oczekujemy tylko na zaksięgowanie Ale tak szybka mobilizacja wydaje się wręcz nieprawdopodobna Popieram safiana. Poczekajcie chociaż do momentu zagwarantowania funduszy potwierdzeniami przelewu od każdego z listy.
ElDiablo Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Oj radzę wstrzymać się z zamówieniem, nikt nie chce dopłacać z własnej kieszeni a jestem pewien, że nie każdy wpłaci Hmm... no toż właśnie również wątpliwości mam... No to zróbmy jeszcze inaczej - Jakub odezwij się do zamawiających którzy jeszcze nie wpłacili na PW. Niech się określą, kiedy wpłacą - chociaż jasność będzie..... czy to kwestia dni, czy tygodni... Muszę dać jakieś info Top Printowi...
thorgal7 Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 A cena uwzględnia komplet dla PrzemkoVonLeżajsk? Nie zauważyłem żeby ktoś o tym wspominał Do 18 dzisiejszego dnia wpłata z mojej strony.
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Ludzie... czytajcie ze zrozumieniem - na pierwszej stronie listy wpłat mamy: - W przypadku wysyłki 10 zł (7,50 zł wysyłka ode mnie + 2,50 zł zrzutka na koszulkę dla Przemka)
bigos97 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Koło 13 zajmę się tym i napiszę do każdego kiedy wpłata.
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 UWAGA - WAŻNE! W poniedziałek muszę wysłać grafikowi listę wymiarów i nicków, tak aby przygotował pliki wykonawcze do produkcji koszulek przed swoim urlopem. Innymi słowy ostatecznie w niedzielę zamykamy listę dla osób nowo dopisujących się. Do niedzieli również można zmienić/potwierdzić wymiar. Po tym, terminie zmiana nie będzie możliwa, a ciuchy zostaną wykonane wg danych z listy!!! Lista ta nie będzie jeszcze stricte zamówieniem. Po prostu żeby nie przekazywać informacji od początku nowemu grafikowi, ten który zajmuje się tematem wprowadzi wszystkie zmiany w projekcie. Tym samym produkcja po potwierdzeniu listy zamawiających będzie miała wszystko przygotowane do realizacji zlecenia.
hassanbey Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Ja już myślałem że to ostateczna lista wpłat a TY jeszcze piszesz o wymiarach....toż to było klepane dłuuuuugi czas A jak z wpłatami? Większość już wpłaciła?
Juraleona Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 To poprawki rozmiarów dajemy tutaj czy w temacie z listą?
PrzemkoVonLezajsk Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 .... kasa w drodze....a dokładniej to w kablach i światłowodach .......no i może na paru serwerach
ElDiablo Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Ja już myślałem że to ostateczna lista wpłat a TY jeszcze piszesz o wymiarach....toż to było klepane dłuuuuugi czas No było, a jak widać zmiany do teraz.... praktycznie cały czas... Nic to. Kasa poleciała, jest w drodze Jakub
michalj Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Kiedy będzie update dokonanych wpłat? Mam nadzieję, że moja kasa bezpiecznie wpłynęła i została odhaczona
bigos97 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 za jakieś 30 minut powinno być uaktualnienie kto wpłacił kasę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.