Skocz do zawartości

[wyprawa] Rumunia 2012 Wrzesień - 2 tygodnie

dragonflypl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Poszukuje towarzystwa na wyprawę do Rumunii. Planuje wybrać się do na 2 tygodnie (z sakwami), preferowany termin to 15-30 Wrzesień. Dzienne dystanse 50-100km, w zależności od pokonywanego przewyższenia. Zdecydowanie jazda na spokojnie, bez wyścigów. W samej Rumunii chciałbym pojeździć po okolicach Transylwanii, zaliczyć kilka ciekawszych górskich przełęczy min. Transalpina - Wikipedia i inne ciekawe odludne miejsca.

Spanie w miarę możliwości w namiotach/na dziko/na gospodarza. Generalnie impreza po najniższych kosztach.

Kontakt: na priv lub GG : 2055692

Napisano

Witam

Jestem wstępnie zainteresowany proszę o jakieś szczegóły odnośnie trasy i dojazdu.

Mój mejl: tafabi@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano

Kurczę blade, a pomyśleć, że jeszcze w zeszłym roku planowaliśmy z kolegami identycznie na wrzesień 2012 wyprawę właśnie tam. Szkoda, ze sprzedałem swojego hardtaila, a koledzy zaczęli poważnie pracować, mielibyśmy współtowarzysza do wyprawy, a tak cały misterny plan w... Do wyjazdu właśnie tam namówił nas pewien autostopowicz spotkany w Bardejowie w zeszłym roku podczas przeprawy przez Słowację. Kraj podobno niespotykanie piękny, popularne stereotypy to tylko bajki, naprawdę warto się wybrać.

Życzę powodzenia i liczę na szczegółową relację! Tak z ciekawości, z jakiej miejscowości startujecie?

Napisano

Kurczę blade, a pomyśleć, że jeszcze w zeszłym roku planowaliśmy z kolegami identycznie na wrzesień 2012 wyprawę właśnie tam. Szkoda, ze sprzedałem swojego hardtaila, a koledzy zaczęli poważnie pracować, mielibyśmy współtowarzysza do wyprawy, a tak cały misterny plan w... Do wyjazdu właśnie tam namówił nas pewien autostopowicz spotkany w Bardejowie w zeszłym roku podczas przeprawy przez Słowację. Kraj podobno niespotykanie piękny, popularne stereotypy to tylko bajki, naprawdę warto się wybrać.

Życzę powodzenia i liczę na szczegółową relację! Tak z ciekawości, z jakiej miejscowości startujecie?

Szkoda że dopiero w Wrześniu :(. Ja właśnie chciałbym się tam wybrać tylko w sierpniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...