Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze- część 2

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
Assasin

Mamy ją z dziewczyną, ale już od miesiąca zabieramy się, żeby w to pograć. Szczególnie ja, fan tej serii :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja tam regularnie giercuje w single wszelakie(co karta pozwoli) a i MMO zdarzy się zaplątać obecnie Guild Wars 2(praktycznie zrezygnowany)

Napisano

Lineage ... u mnie w klasie daaawno temu grali po 24h :D ja ostatnio mass effect 2 i 3.

Oj... mogę to potwierdzić niestety... nie raz nocki się zarywało ;) ale na szczęście już się z tego wyleczyłem :D

Napisano

Aktualnie Counter-Strike: Global Offensive i jak jestem u znajomych to FIFA na konsoli.

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ja standardowo jak jest z kim w fife ;) a jak nie to Assasin Creed ;) ogólnie nie należe do tych co często grają na kompie wole rower ;D

Napisano

@romero

Teraz już same mixy a wcześniej na serwerach gocs.pl (admin tp i dm).

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Na wylotach sluzbowych pojawil sie Crysis 3. Swoja droga jestem ciekaw jesli gracie, jakie sa Wasze opinie? Ja musze powiedziec, ze fabula im gdzies uciekla, za to grafika jest naprawde zacna. Z planszowych, chetnie znalazlbym ekipe do pogrywania w Fortune :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...