itr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja byłem chudoostrokołowcem :))) chociaż na grubych czasami kołach....może traklokros jakiś się przedarł, albo bajkopolowcy młodofalowi, co robić gdy widzę cmentarz widzę same plusy, czas zejść ze sceny...🥲 ale na ostro... Cytuj
akkwlsk Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja też ale mówię o ekipie aktywnej, kuriersko-bajkpolowej Cytuj
itr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wyjdzie w praniu, moja szklanka pokazuje przemijanie 3 Cytuj
IzkaMamba Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Fajnie że jest jakiś odzew !! SSEC to cykliczna imprezka organizowana raz w roku jakoś w maju i zawsze w innym państwie. Pierwszy raz byłam na Słowenii w 2016 i popłynęłam Niestety tak jak pisałam wcześniej przez ostatnie 3 lata byłam jedyną osobą z PL która brała w tym udział Dlatego stanęłam w szranki z innymi i ups... Mamy edycję Polską. Dla tych, którzy nie kojarzą, to impreza trwa przez weekend. Najczęściej zaczyna się czwartek / piątek social ride i takie tam piwkowanie a w sobotę jest wyścig. Oczywiście dla większości jest to impreza typu Być i Świetnie się Bawić a nie koniecznie wygrać. Pod wieczór jest walka o organizację imprezy na kolejny rok 14 godzin temu, itr napisał: Czyli na Singlowych Miszczostwach była ekipa nieznana na forum ? I przejęła koncepcję przedwieczną? Nie mam konta, aby pogłąbić inwtygejszyn, ale na zdjeciach tego Seba Pepa same auta, miniwelo i torówki.... może to prawda? Tu jednoosobowa ekipa nieznana na forum Miło mi się wkręcić i przedstawić szanownemu FORUM 2 Cytuj
kazafaza Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W Słowenii jak dobrze pamiętam było z sześć osób „forumowych”, w Szkocji dziewięć…na SSWC pod Frankfurtem dwa lata było nas sześcioro. Jakieś doświadczenie zatem jest, brałem udział w kilku SSUKach, takowoż z czym się to je i przyrządza kilka osób wie 😉👍 Cytuj
IzkaMamba Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W Słowenii była ekipa z Poznania to pamiętam a SSWC pod Frankfurtem też byłam i nawet się spotkaliśmy (kojarzę Grześka który siedzi w Anglii). To powiedzmy, że się znamy - miło mi Imprezkę planujemy na maj 27. Jestem już wstępnie ustawiona z wojewodą i kilkoma grubymi rybami żeby wyłudzić jakąś kasę i kilka pozwoleń. Na 100% będę miała milion pytań, więc jakby co będę prosiła o pomoc 2 Cytuj
100lar3k Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A możesz zdradzić w jakim województwie planujesz organizację Cytuj
akkwlsk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć! Kurczę, jedynych rodaków poza naszą ekipą na SSWC '24 jakich spotkaliśmy, to była ekipa niby polska ale chyba z Niderlandów 🤔 Czy to Wy? Być samotnie na imprezie i porwać się na organizację, to jest wyższy poziom odwagi, szanuję! O jakim Województwie rozmawiamy? Cytuj
IzkaMamba Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, akkwlsk napisał: Cześć! Kurczę, jedynych rodaków poza naszą ekipą na SSWC '24 jakich spotkaliśmy, to była ekipa niby polska ale chyba z Niderlandów 🤔 Czy to Wy? Być samotnie na imprezie i porwać się na organizację, to jest wyższy poziom odwagi, szanuję! O jakim Województwie rozmawiamy? Dokładnie Pinguinku to MY Ja z mężem tyle że on jest Niemcem i to taki nasz mix jest Co do regionu to Zachód a dokładniej lubuskie, prawdopodobnie Zielona Góra ale zobczymy co oficjele z góry zapropoują. Kto da więcej kaski, bo poisdałam jeszcze do Sulechowa. Tam byłam kiedys na wyścigach u Kaczmarka i też są fajne trasy 3 Cytuj
akkwlsk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu aj waj, no to składa nam się to wszystko w całość! Cytuj
IzkaMamba Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No i super. Jestem tu zielona jak szczypior napiszcie jak dodać Was do ulubieńców żebym Was gdzieś nie zgubiła Cytuj
kazafaza Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zaobserwuj ten temat i włącz powiadomienia (niekoniecznie imajlowe) dla nowych wpisów - góra po prawej obok tytułu wątku. Jak klikniesz na profil użyszkodnika to tam jest guzik obserwacji onego lub onej. Szczupły, wysoki koleś którego miałaś okazję poznać na SSWC 24' pochodzi z Zielonej Góry, podejrzewam, że będzie skłonny podzielić się lokalnym wskazówkami Ja mieszkam na trójstyku lubuskiego, wielkopolskiego i zachodniopomorskiego, daleko zatem nie mam, zawsze serdecznie zapraszam w rejony DPN! Cytuj
IzkaMamba Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dzięki za instrukcję - zaraz to ogarnę. A dałbyś mi namiar na tego Szczupłego i Wysokiego z Zielonej. Ja też mieszkam niedaleko Zielonej Cytuj
kazafaza Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Najpierw pozwolę sobie Jego zapytać o taką możliwość, nie szafuję cudzesami w obawie o focha Cytuj
IzkaMamba Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kazafaza napisał: Najpierw pozwolę sobie Jego zapytać o taką możliwość, nie szafuję cudzesami w obawie o focha Co racja to racja! Też nie trawię ludzi którzy rozdają mój nr innym jak świeże bułeczki 1 Cytuj
kazafaza Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Czy możemy zatem mianować Ciebie oficjalną Matką Chrzęstną polskiego singlowania? Składam wniosek formalny Cytuj
IzkaMamba Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 🤣 Przyjmijmy, że ja tu tylko sprzątam. Daj mi się najpierw wykazać. Po imprezie wrócimy do tematu - deal?? SSOX 2026 MTB Singlespeed Games Może ktoś będzie zainteresowany i się wybierze Też super imprezka. To ta sama miejscówka i ta sama ekipa, która robiła SSWC 24 w Niemcowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi