Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja byłem chudoostrokołowcem :))) chociaż na grubych czasami kołach....może traklokros jakiś się przedarł, albo bajkopolowcy młodofalowi, co robić gdy widzę cmentarz widzę same plusy, czas zejść ze sceny...🥲 ale na ostro... 

Napisano

Fajnie że jest jakiś odzew !!

SSEC to cykliczna imprezka organizowana raz w roku jakoś w maju i zawsze w innym państwie. Pierwszy raz byłam na Słowenii w 2016 i popłynęłam :) Niestety tak jak pisałam wcześniej przez ostatnie 3 lata byłam jedyną osobą z PL która brała w tym udział :( Dlatego stanęłam w szranki z innymi i ups... Mamy edycję Polską.

Dla tych, którzy nie kojarzą, to impreza trwa przez weekend. Najczęściej zaczyna się czwartek / piątek social ride i takie tam piwkowanie a w sobotę jest wyścig. Oczywiście dla większości jest to impreza typu Być i Świetnie się Bawić a nie koniecznie wygrać.

Pod wieczór jest walka o organizację imprezy na kolejny rok

14 godzin temu, itr napisał:

Czyli na  Singlowych Miszczostwach była ekipa nieznana na forum ?  I przejęła koncepcję przedwieczną?     Nie mam konta, aby pogłąbić inwtygejszyn,  ale na zdjeciach tego Seba  Pepa same auta, miniwelo i torówki.... może to prawda?

Tu jednoosobowa ekipa nieznana na forum :) Miło mi się wkręcić i przedstawić szanownemu FORUM 

• +1 pomógł 2
Napisano

W Słowenii jak dobrze pamiętam było z sześć osób „forumowych”, w Szkocji dziewięć…na SSWC pod Frankfurtem dwa lata było nas sześcioro.  
Jakieś doświadczenie zatem jest, brałem udział w kilku SSUKach, takowoż z czym się to je i przyrządza kilka osób wie 😉👍

Napisano

W Słowenii była ekipa z Poznania to pamiętam a SSWC pod Frankfurtem też byłam i nawet się spotkaliśmy (kojarzę Grześka który siedzi w Anglii). 

To powiedzmy, że się znamy - miło mi :)

Imprezkę planujemy na maj 27. Jestem już wstępnie ustawiona z wojewodą i kilkoma grubymi rybami żeby wyłudzić jakąś kasę i kilka pozwoleń. Na 100% będę miała milion pytań, więc jakby co będę prosiła o pomoc

• +1 pomógł 2
Napisano

Cześć! Kurczę, jedynych rodaków poza naszą ekipą na SSWC '24 jakich spotkaliśmy, to była ekipa niby polska ale chyba z Niderlandów 🤔 Czy to Wy? 

Być samotnie na imprezie i porwać się na organizację, to jest wyższy poziom odwagi, szanuję! 

O jakim Województwie rozmawiamy? 

Napisano
1 minutę temu, akkwlsk napisał:

Cześć! Kurczę, jedynych rodaków poza naszą ekipą na SSWC '24 jakich spotkaliśmy, to była ekipa niby polska ale chyba z Niderlandów 🤔 Czy to Wy? 

Być samotnie na imprezie i porwać się na organizację, to jest wyższy poziom odwagi, szanuję! 

O jakim Województwie rozmawiamy? 

Dokładnie Pinguinku to MY :) Ja z mężem tyle że on jest Niemcem i to taki nasz mix jest

Co do regionu to Zachód a dokładniej lubuskie, prawdopodobnie Zielona Góra ale zobczymy co oficjele z góry zapropoują. Kto da więcej kaski, bo poisdałam jeszcze do Sulechowa. Tam byłam kiedys na wyścigach u Kaczmarka i też są fajne trasy

• +1 pomógł 3
Napisano

Zaobserwuj ten temat i włącz powiadomienia (niekoniecznie imajlowe) dla nowych wpisów - góra po prawej obok tytułu wątku.  Jak klikniesz na profil użyszkodnika to tam jest guzik obserwacji onego lub onej.

Szczupły, wysoki koleś którego miałaś okazję poznać na SSWC 24' pochodzi z Zielonej Góry, podejrzewam, że będzie skłonny podzielić się lokalnym wskazówkami ;)

Ja mieszkam na trójstyku lubuskiego, wielkopolskiego i zachodniopomorskiego, daleko zatem nie mam, zawsze serdecznie zapraszam w rejony DPN!

Napisano

Dzięki za instrukcję - zaraz to ogarnę.

A dałbyś mi namiar na tego Szczupłego i Wysokiego z Zielonej. Ja też mieszkam niedaleko Zielonej :)

Napisano

Najpierw pozwolę sobie Jego zapytać o taką możliwość, nie szafuję cudzesami w obawie o focha ;)

Napisano
1 minutę temu, kazafaza napisał:

Najpierw pozwolę sobie Jego zapytać o taką możliwość, nie szafuję cudzesami w obawie o focha ;)

Co racja to racja! Też nie trawię ludzi którzy rozdają mój nr innym jak świeże bułeczki

• Haha 1
Napisano

Czy możemy zatem mianować Ciebie oficjalną Matką Chrzęstną polskiego singlowania?  Składam wniosek formalny ;)