Piterpak Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 no jak mnie potrąci samochód, złamie sobie rękę itp. to byś musiał się tłumaczyć sam nie wiem czy jest sens wogóle nie chce, żeby ktoś miał przeze mnie jakieś nieprzyjemnośći
Mały Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 Tomek, poziom jest różny. Zależy od kategorii. http://festiwalrowerowy.prv.pl/ Tutaj masz strone z poprzedniego (czyli pierwszego) Festiwalu Rowerowego w Handzlówce. Zobacz w wynikach, może znasz niektórych zawodników i będziesz sobie mógł wyobrazić poziom. Myśle, że jak na lokalne zawody to nie najgorzej .
TomekW Napisano 12 Lipca 2006 Autor Napisano 12 Lipca 2006 Ja bym w elicie jechal Pytam , bo nie chce jechac sie zblaznic a nie dlatego , ze poziom moze byc za niski . Jak przyjada jakies ekipy bardziej zawodowe to są małe szanse na cokolwiek
Piterpak Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 ej marudzisz liczy się dobra zabawa i tyle ja też jadę, a do elity kolarstwa na pewno nie należę
miciu22 Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 Z tą opieką, to musze pomysleć :glare: na razie zastanawiam się nad ewentualnym powrotem, ale chyba tylko pociąg pozostaje.
TomekW Napisano 12 Lipca 2006 Autor Napisano 12 Lipca 2006 Ale masz doswiadczenie na zawodach a ja zadnego Ale pojade , nic mi sie nie stanie nawet jak nie dojade Ja na pielgrzymke nie pojade. Rekrutacja na studia , zalatwianie wszystkiego ... Czasowo nie wyrobie
Piterpak Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 ja też chyba nie pojadę nie chce sie narzucać, robić komuś ewentualnych problemów na ten maratonik rozumiem, że jedziemy taa? najwyżej nie dojedziemy :-) ja o 8 mogę być już w Rzeszowie, bo mama akurat jedzie i bym się zabrał z bikiem
TomekW Napisano 12 Lipca 2006 Autor Napisano 12 Lipca 2006 Jedziemy jeszcze moj kumpel jedzie wiec lozik . Ugadam sie z nim dokladnie i dam znac . Mysle , ze kolo 8.30 - 9 mozna wyjechac , zeby spokojnie , bez nerwów dojechac na miejsce To wpadnij do Rzeszowa , pod Tesco sie mozemy spotkac Ja jade w Elicie nie wiem jak Ty , moj wyscig sie zaczyna o 15 bodajze .
Piterpak Napisano 13 Lipca 2006 Napisano 13 Lipca 2006 ja nie wiem gdzie jade i mało mnie to interesuje :-) traktuje to raczej jako wypad w trasę z kilkoma atrakcjami (wyścig) jak się uda to też wyciągnę kumpla i będzie nas 4 w ekipie
Piterpak Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 kto się ostatecznie zdecydował? o której spotkanie?
TomekW Napisano 15 Lipca 2006 Autor Napisano 15 Lipca 2006 Ja i kumpel jedziemy na pewno ale on chce kolo 12 a ja o 9-10 Naraazie nie wiem jak to bedzie , napisze wieczorkiem . Piter odezwij sie na gg 2964479
TomekW Napisano 20 Lipca 2006 Autor Napisano 20 Lipca 2006 Hehe po Handzlówce do dzis reanimuje rower haha koło tylne poszło do servisu ale ono juz wczesniej wymagało nakladu pracy Fajnie bylo , ogolnie gdyby nie to ze bylem przemoczony i przemarzniety I pewnie bym dojechal do konca gdyby nie wczesniejsze km , zmeczenie , pogoda , mały defekt Ogolnie bylo ciekawie . Piter gratuluje 2 -go mca Za rok jedziemy wiekszą ekipa . Nawet jesli bede mieszkal we Wroclawiu to przyjade tutaj
Piterpak Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 dzięki dzięki :wink: no ja myśle, że przyjedziesz hehe u mnie z rowerkiem wszystko prócz suportu w porządku (luzy sie porobiły) poza tym.... w końcu dorwałem zdjęcia ;p tylko, że każde z nich otwiera się 10 minut, podziękuje
miciu22 Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Piterpak znowu szaleje Gratulacje .W sobotę wyjazd z Nowinami, 8:45-gdzie? Tego jeszcze nie wiem. Natomiast w niedziele zbiórka pod Ratuszem o 11:01 i wyjazd w okolice Woli Zgłobieńskiej.
TomekW Napisano 20 Lipca 2006 Autor Napisano 20 Lipca 2006 W sobote pewnie przyjade , zalezy od pogody . W niedziele raczej bankowo Miciu , Piter ? Wybieracie sie nie ? Z tymi nowinami to troche moze byc nudno , wiec zeby bylo z kim pogadac .
Piterpak Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 ja na bank w sobote, a w niedziele nie wiem zobaczymy ;]
miciu22 Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 Właśnie wyczytałem, że w sobotę jedziemy do Albigowej, Mrkowej i gdzieś po tamtych okolicach. Do 18 roku życia wymagana jest pisemna zgoda rodziów
Piterpak Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 a wiadomo juz gdzie jest zbiórka? i podobno jutro ma padać ;/ ale 30 stopni sam nie wiem jak to tą pogodą będzie przy 30 to moze sobie w sumie padać :wink: Ps. oficjalnie informuje, że zaszła okropna pomyłka i zdjęć z Handzlówki nie posiadam
miciu22 Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 Zbiórka jak zwykle na Kraszewskiego, naprzeciw zamku. A przy takich temperaturach, deszczyk jest niegroźny.
TomekW Napisano 21 Lipca 2006 Autor Napisano 21 Lipca 2006 Jesli bedzie padac to ja chyba odpuszcze Naraazie jestem zdecydowany , zeby pojechac Piter to jak cos to pod grafika 8.45 zreszta drogi Ci narysowalem , wiec jakby co to dasz rade
Misiek^^ Napisano 23 Lipca 2006 Napisano 23 Lipca 2006 Siema goście Nie wiem jakim cudem dopiero teraz wpadłem na to forum, ale z chęcią do was dołączę. Więc - my name is Michał, mam 16 lat i białego kinetic'a 06 Czego więcej chcieć? Jak by się wam chciało - zaglądnijcie tutaj: http://www.forumrowerowe.org/strona-www-rz...mtb-t17929.html
TomekW Napisano 26 Lipca 2006 Autor Napisano 26 Lipca 2006 Weekend sie zbliza nieuchronnie Jakies zorganizowane wypady na sobote i niedziele ? Na stronce masy nie ma nic na temat niedzieli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.