Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no jak mnie potrąci samochód, złamie sobie rękę itp. to byś musiał się tłumaczyć :)

sam nie wiem czy jest sens wogóle

nie chce, żeby ktoś miał przeze mnie jakieś nieprzyjemnośći

Napisano

Tomek, poziom jest różny. Zależy od kategorii.

http://festiwalrowerowy.prv.pl/

Tutaj masz strone z poprzedniego (czyli pierwszego) Festiwalu Rowerowego w Handzlówce. Zobacz w wynikach, może znasz niektórych zawodników i będziesz sobie mógł wyobrazić poziom. Myśle, że jak na lokalne zawody to nie najgorzej :huh:.

Napisano

Ja bym w elicie jechal :huh: Pytam , bo nie chce jechac sie zblaznic a nie dlatego , ze poziom moze byc za niski .

Jak przyjada jakies ekipy bardziej zawodowe to są małe szanse na cokolwiek ;)

Napisano

Z tą opieką, to musze pomysleć :glare: na razie zastanawiam się nad ewentualnym powrotem, ale chyba tylko pociąg pozostaje.

Napisano

Ale masz doswiadczenie na zawodach a ja zadnego :) Ale pojade , nic mi sie nie stanie nawet jak nie dojade ;)

Ja na pielgrzymke nie pojade. Rekrutacja na studia , zalatwianie wszystkiego ... Czasowo nie wyrobie

Napisano

ja też chyba nie pojadę

nie chce sie narzucać, robić komuś ewentualnych problemów

na ten maratonik rozumiem, że jedziemy taa?

najwyżej nie dojedziemy :-)

ja o 8 mogę być już w Rzeszowie, bo mama akurat jedzie i bym się zabrał z bikiem

Napisano

Jedziemy <_< jeszcze moj kumpel jedzie wiec lozik . Ugadam sie z nim dokladnie i dam znac . Mysle , ze kolo 8.30 - 9 mozna wyjechac , zeby spokojnie , bez nerwów dojechac na miejsce :) To wpadnij do Rzeszowa , pod Tesco sie mozemy spotkac :) Ja jade w Elicie nie wiem jak Ty , moj wyscig sie zaczyna o 15 bodajze .

Napisano

ja nie wiem gdzie jade i mało mnie to interesuje :-)

traktuje to raczej jako wypad w trasę z kilkoma atrakcjami (wyścig)

jak się uda to też wyciągnę kumpla i będzie nas 4 w ekipie :)

Napisano

Ja i kumpel jedziemy na pewno ale on chce kolo 12 a ja o 9-10 :)

Naraazie nie wiem jak to bedzie , napisze wieczorkiem . Piter odezwij sie na gg 2964479

Napisano

Hehe po Handzlówce do dzis reanimuje rower ;) haha koło tylne poszło do servisu ale ono juz wczesniej wymagało nakladu pracy :D

Fajnie bylo , ogolnie gdyby nie to ze bylem przemoczony i przemarzniety :) I pewnie bym dojechal do konca gdyby nie wczesniejsze km , zmeczenie , pogoda , mały defekt ;) Ogolnie bylo ciekawie .

Piter gratuluje 2 -go mca ;)

Za rok jedziemy wiekszą ekipa . Nawet jesli bede mieszkal we Wroclawiu to przyjade tutaj ;)

Napisano

dzięki dzięki :wink:

no ja myśle, że przyjedziesz hehe

u mnie z rowerkiem wszystko prócz suportu w porządku (luzy sie porobiły)

poza tym.... w końcu dorwałem zdjęcia ;p

tylko, że każde z nich otwiera się 10 minut, podziękuje :(

Napisano

Piterpak znowu szaleje ;) Gratulacje .W sobotę wyjazd z Nowinami, 8:45-gdzie? Tego jeszcze nie wiem. Natomiast w niedziele zbiórka pod Ratuszem o 11:01 i wyjazd w okolice Woli Zgłobieńskiej.

Napisano

W sobote pewnie przyjade , zalezy od pogody . W niedziele raczej bankowo ;)

Miciu , Piter ? Wybieracie sie nie ?:D Z tymi nowinami to troche moze byc nudno , wiec zeby bylo z kim pogadac .

Napisano

Właśnie wyczytałem, że w sobotę jedziemy do Albigowej, Mrkowej i gdzieś po tamtych okolicach. Do 18 roku życia wymagana jest pisemna zgoda rodziów ;)

Napisano

a wiadomo juz gdzie jest zbiórka?

i podobno jutro ma padać ;/ ale 30 stopni sam nie wiem jak to tą pogodą będzie

przy 30 to moze sobie w sumie padać :wink:

Ps. oficjalnie informuje, że zaszła okropna pomyłka i zdjęć z Handzlówki nie posiadam ;)

Napisano

Jesli bedzie padac to ja chyba odpuszcze :) Naraazie jestem zdecydowany , zeby pojechac :)

Piter to jak cos to pod grafika 8.45 :) zreszta drogi Ci narysowalem , wiec jakby co to dasz rade :P

Napisano

Weekend sie zbliza nieuchronnie :D Jakies zorganizowane wypady na sobote i niedziele ? :) Na stronce masy nie ma nic na temat niedzieli :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...