Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

heh tu organizator sie nie popisal:) wynikow do tej pory nie ma:) no i wyczekuje z niecierpliwoscia bo to moj pierwszy strat:) ale maraton byl szybki strasznie ja mialem 2godz 3 min czas okolo a srednia 22km/h na 43 km:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

ci co czytaja forum rowery.rzeszow wiedza co i jak i jest jeszcze 1 wolne miejsce na busa jak co tel 517230505 wyjazd w sobote o 7 i powrot wieczorem (1 dzien ) istnieje tez mozliwosc jazdy busem a powrot na rowerze w niedziele ale bus na pewno jedzie i wraca w sobote pozdrawiam

Napisano

jeżeli ktoś chętny na jazde po lasach w babicy <ostry teren> to zapraszam zwłaszcza niedziele 609169973 :) trasy 10- 20km w terenie

Napisano

no startujemy z pod wielkej a traska zawsze jakas sie znajdzie, ale po lasach i w teremie jedzimy, asfalten troszke tez trzeba, przyjedz zobaczysz jak Ci sie spodoba to mozesz jedzić z nami zawsze to juz bedzie od Ciebie zależy

Napisano

Goofy jak na razie pod wielka o 11.00 tak do niedzieli bedzie bo w niedziele o 10.00 a od nastepnego tygodnia sie zobaczy a co do asfaltu to tylko dojazdy pozdrawiam i czekamy

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam jestem z Tyczyna i chciałbym się kiedyś wybrać z wami gdzieś w trasę bo grupka z Tyczyna jakoś rozpadła się ;/

Tylko chciałbym się dowiedzieć jakie mniej więcej robicie trasy bo nie wiem czy mój rower wytrzyma (maszyna nie jest najwyższej jakości ale sprawny w 100 %)

Napisano

no niedziela o 10 w sumie sprzet spokojnie wytrzyma, troszke jazdy w terenie bedzie ale wszyscy dajemy rade, ja nawet często jedze w Twoich okolicach, tylko ze jedze koło Kościoła w Borku w ternie lub po drugiej stronie czyli górki na Białej , Chmielniku, Matysówce, Przylasek i te sprawy

Napisano

W sumie to moje trasy :( może się kiedyś zabiorę z wami jak na razie mam problem z wolnobiegiem ... Ale może dam rade pojechać w Niedziele :P

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dam informacje wczesniej widze ze tu od nas wogóle spokuj sie, palnuje pojechać w sobote tą co bedzie czyli 11.08 do Czieszyny to jest miejscowosc koło Wisniowej traska na ponad 100 km wiec łatwo nie bedzie, duzo tez zalezy od pogody, jak ktos chcetny bedzie to piszcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...