Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to faktycznie się nazbierało. Zakończyć sezon w grudniu, to żaden wstyd :) W niedzielę już tradycyjnie mnie nie będzie- w pracy zaczynają przeginać :D A tu fotki roweru Piotrka

0950cc5027cc3bfem.jpg

c16288fc235f6b96m.jpg

7770d4ba4b743240m.jpg

Napisano

wyjazd w niedziele tradycyjnie o 10 (rynek) a powrot kolo 15-17 max zalezy od ogniska ,pogody . Misiek chyba dasz rade i bedziesz w niedziele bo Piotrka chyba nie trzeba namawiac xD

Napisano

I porowerowane :D Ojciec wrócił z wywiadówki i zostałem zmuszony do skończenia sezonu...

Zawsze bo wywiadówkach są okropnie "brutalne" kary(przynajmniej u mnie:P)

Ale że po ostatniej wywiadówce mój rower był zepsuty to na moje szczęscie nie dali mi kary na rower tylko na kompa :) <-- tzn od poniedziałku do piątku.

Postaraj sie jak najszybciej dostać ze 2 dobre oceny to może odpuszczą :)

Napisano

Zacznijcie sie uczyc :) Misiek Ty jestes w maturalnej ? W jakiej szkole ?

Dzieki za zdjęcia :D Fajny rowerek , na real photo mi sie bardziej podoba niz na stronie rojaxu .

Napisano

No fajny fajny bo mój :):D:) Michale musisz jechać i tylu, bo za tydzień to juz nie wiadomo co będzie z pogoda a na jutro zapowiada sie ładnie, czyli tak jak dziś. JEDZ !!!!!!!

Napisano

Spoko luz wole dziewczyny :D No bo będzie jakoś tak łyso :( zawsze jak ja byłem to i ty a teraz inaczej :D Namów rodziców :P JUtro ma być fajna traska :)

Napisano

Hmm... nie jechałem nigdy tamtedy. Ale skoro mówicie, że fajna to może jednak jutro będę. O 10 sie okaże czy pojechałem :(.

Misiek, powiedz rodzicom, że ostatni raz w tym roku jedziesz, może Cię puszczą.

Napisano

siatke trzeba oglądnąć

nie żebym coś sugerował, ale to przecie patriotyczny obowiązek :(

szkoda, że sie z Rosją w finale nie spotykamy... ehh to byłby mecz :lol:

Napisano

No i kurcze nie wiem co zrobić :( . Namotaliście mi w głowie :D. W końcu nie wiem kogo słuchać. I mecz chciałbym oglądnąć i na rower pojechać :P

Napisano

Nie jestem kibicem siatki nie oglądałem od początku, to co teraz jak zaczeli wygrywać zacznę sie interesować, jak sie jest kibicem to cały czas to bardzo oproszę :( a nie tylko przy wzlotach :D

Ja osobiście tam nie jechałem ale Artur mówił, ze jest tam bardzo fajnie :P

Napisano

Nie jestem kibicem siatki nie oglądałem od początku, to co teraz jak zaczeli wygrywać zacznę sie interesować, jak sie jest kibicem to cały czas to bardzo oproszę :D a nie tylko przy wzlotach :P

Wiesz, chyba masz racje :). Ja też nie jestem kibicem. Zreszta przynosze pecha Polakom. Bardzo żadko oglądam jakieś mecze, a jak już oglądam to muszą przegrać :D.

Teraz szala przesunęła się na stronę wyjazdu :(. Pewnie jutro się zjawie pod ratuszem.

Napisano

Oglądałem praktycznie wszystkie mecze na MŚ . Chociaz kibicem wielkim nie jestem , a siatkówke lubie tylko w TV mam zamiar oglądnąc :( Gdybym miał mozliwosc wyboru , byłaby ładna pogoda to bym pojechal . No ale moja sytuacja jest jasna :) eheh :) Bezpiecznej jazdy jutro zycze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...