ROBJUNIOR Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Może nie na 3m ale widoczność kiepska Mgła od jakichś 2 dni nad Rzeszowem się unosi i z chęcią bym wieczorkiem śmignął na serpentynkę zobaczyć jak to z góry wygląda Może ktoś chętny ? Przypominam, że jutro koło 13 gdzieś rowerkujemy (to dla Rzeszowian) A jak ktoś będzie nie z Rzeszowa to wygonicie? (taki żarcik ) A ja też miałem ochote na rowerku gdzieś skoczyć ale sie boje że jakieś auto mi w tyłek wjedzie :]
Misiek^^ Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Tak napisałem, bo wiem, że nawet z Rzeszowa będzie mało ludzi ze względu na porę dnia... Jak będzie ktoś z poza Rzeszowa to stanie się cud nad Wisłokiem ROBJUNIOR, może chcesz być sprawcą cudu ?
miciu22 Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Też miałem skoczyć zaraz, ale mam podobne obawy co ROBJUNIOR, a poza tym chyba niewiele by było widać, zresztą może jak jutro wstane o 4, to podskocze looknąć z góry
ROBJUNIOR Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 ROBJUNIOR, może chcesz być sprawcą cudu ? Hmm gdyby był transport i jak bym nie miał lekcji do 13,10...... Nie zawczesnie tą wycieczkie organizujecie? Wielu Rzeszowian pewnie jeszcze w szkole siedzi?
Misiek^^ Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Wiesz, zawsze można do nas dołączyć Jutro o 13 pod wielką P (albo C jak kto woli)
piotrkv Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 A ja czekał na tatusia i po rowerek AAA roweru nie ma dziś, bo goście szli już do chaty, ale jutro po lekcjach, Idę po odbiór
Misiek^^ Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Tzn że jutro się szykuje wieczorna jazda Ja muszę tylko hampla odpowietrzyć
Piterpak Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 witam panie i panowie w ten weekend sie zjawie tylko tak jak mówiłem, nie lubie niedzieli - ostateczność chętnie w sobote albo w piątek (kończe lekcje o 13, nieee odpada) jedziecie gdzieś w sobote? przyszła mi nowa sztyca, długość 400mm, w końcu koniec strzelania Easton EA70 (350zł nówka), ja lekko używaną za 80zł plus przesyłka wyciągnąłem (mały wybór 400 milimetrowych o średnicy 30,9mm) Ps. meczyk dzisiaj grałem, żółtą kartke dostałem, język sobie przegryzłem, a koleś ledwo chodzi :glare: przewalone, jeszcze jedna żółta i sie żegnam z rozgrywkami o mistrzostwo "szkoły"
piotrkv Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Jutro się będzie jeździło ze hohoho a w niedziele, żeby ładna pogoda była
miciu22 Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 No wkońcu weekend ma być już wmiare ładna pogoda i bardzo dobrze, bo zanosi się na to, że będę miał wolne.
ROBJUNIOR Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 A u mnie jutro tak żeby jeszcze dobić człowieka na koniec tygodnia 9 lekcji tj 8,00-15,40 :035: I mam nadzieje że wkońcu sie wybiore na rowerek bo już tydzień nie jezdziłem
piotrkv Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Cóż więcej chcieć, nowiuśki rowerek i ładna pogoda, miodzio
Mały Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Cóż więcej chcieć, nowiuśki rowerek i ładna pogoda, miodzio No oby była ładna pogoda .
piotrkv Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Mi wystarczy żeby nie padało. Chociaż w deszczu też nie raz się jechało
TomekW Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Napisano 1 Grudnia 2006 Deszcz w lecie i teraz to inna bajka ja bym nie wyjechał chyba teraz na deszcz ... a fee ... Zreszta nie mam jak wyjechac , bo tylna przerzutka nie jest juz moja wlasnością
piotrkv Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 No jak widzimy, to dzis jest pogoda piękna a ja siedze w szkle a rowerek, czeka na mnie w sklepie, wiecie jakie to okropne ucucie No ale poczekam Zrób singla i jedz I jedz
Misiek^^ Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Hehehe musiał by chyba łańcuch skrócić, nie sądzisz? Ja już (dopiero?) po szkole i za chwilę na rower
TomekW Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Napisano 1 Grudnia 2006 Singiel odpada Wczoraj rozłozylem rower , umyłem go i wisi sobie w garazu Jeszcze tylko około 4 miesięcy i znowu zacznie sie zaabawa .Póki co to ja sie na nauce musze skupic .Sesja coprawda w lutym ale materiału sporo i sie trzeba edukowac Piotrek jak bedziesz mial to wrzuc tu linki z fotkami nowego sprzętu ( takie real photo )
Misiek^^ Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Trzeba najpierw mieć aparat Ja też wczoraj rozłożyłem cały rower i wyczyściłem tyle że hampla sobie zapowietrzyłem i dzisiaj znowu zabawa z rowerem sie szykuje
miciu22 Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Spadnie śnieg, to przesiądę się na zimówkę, a tym się zajmę A dzisiaj przed pracą gdzieś się przejade kawałek.
TomekW Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Napisano 1 Grudnia 2006 To jak Dominik gdzies z Wami pojedzie to niech pstryknie fotke
Misiek^^ Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 I porowerowane Ojciec wrócił z wywiadówki i zostałem zmuszony do skończenia sezonu...
piotrkv Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Nie daj sie !! Błagaj !! To jeszcze nie koniec !! Dasz rade, jesteśmy z tobą.
Piterpak Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 to coś nabroił? oceny? O której wyjazd, a o której powrót (w tą niedziele)? :-)
Misiek^^ Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 Oceny nieobecności i wszystko się razem skumulowało...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.