Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to bardzo nie Ciekawa sprawa. Bo kom to bardzo ważna rzecz :) WspółczujĘ. Mi znaczy siostrze tez zwędzili tzn wyrwał jakiś idiota z ręki :[ A dlaczego chcieli Cie przekopać ? :D

Napisano

A była to Nokia 3100. Kij z telefonem-ważniejsze było, to co na karcie uzbierało się po 6 latach :029: Ale cóż, trzeba się za czymś rozglądnąć. Przez to wszystko spóźniłem się i Was już nie było.

Napisano

Dominik, wyjechaliśmy dosyć późno bo ciągle mieliśmy nadzieję, że przyjedziesz :) Magda ci nawet SMSy pisała :/ Dopiero około 17.30 wyruszyliśmy. Szczerze mówiąc nie macie czego żałować. To była porażka a nie masa.

Dzisiaj o 14 pod wielką bo ładna pogoda.

Napisano

Niefajna sprawa z tym telefonem . Chociaz zeby ktos karte oddał ... mi jak zwędzili telefon to gosc zaadzwonił i oddał karte - szczyt bezczelnosci ...

A dlaczego chcieli Cie przekopać ?

Akurat zeby to zrobic niektorzy nie muszą miec zadnego powodu . Ot tak dla jaj

Napisano

Co dzisiaj było za######iście to szok :P Pojechaliśmy do przylasku. Ale jeździliśmy trochę z drugiej strony :) Tam są świetne zjazdy!!! Dziuraka co wypieprzył to nie halo xD 5cm głową od drzewa przy prędkości jakieś 35km/h a nie miał kasku... Później superszybki szutrowy zjazd (ponad 50km/h miałem) a rekordziści czyt. Dziuraka 57km/h :) Później tak przypedałowaliśmy z Dominikiem na odcinku Budziwój - Rzeszów (np 55km/h po płaskim za ciężarówką a średnia myślę, że ponad 30 na tym odcinku) że znudziło nam się czekanie na resztę i pojechaliśmy do domów :) Wypad MEGA udany! Niech wszyscy których zabrakło żałują, że ich nie było :)

Napisano

CO to nowy asfalt w Przylasku ? Dawno mnie tam chyba nie było , jednak wolałem te dziury i żwir ... Niedługo wszędzie bedzie asfalt :025:

Napisano

I gdzie będziemy jeździć ? Przerzucimy sie na szosowe :)

Na szose to ja moze sie przerzuce jak bede starym dziadkiem . na razie chce tylko duzo blota :)

Piotrek , kupiles ten rower ? :)

Napisano

CO to nowy asfalt w Przylasku ? Dawno mnie tam chyba nie było , jednak wolałem te dziury i żwir ... Niedługo wszędzie bedzie asfalt :025:

Asfalt jest 'nowy' już od wakacji... ale tam gdzie asfalt był. Tylko na górze przedłużyli. Boczna droga ciągle szutrowa i jak najbardziej rowerowo pozytywna B)

Napisano

Był ale dziurawy i gdzieniegdzie wystawala ziemia :P a tu masz "dywanik"...

Poleccam zjechac w las w drugą strone , nie do zrodełka , tylko po przeciwnej stronie :P Tam jest nieźle miejscami B)

Napisano

Coniedzielna wycieczka z wyjątkowo dużą liczbą ludności i piękną, jesienną pogodą :( Wyruszyliśmy tradycyjnie spod ratusza po 10.00 i skierowaliśmy się na Boguchwałę. Za Boguchwałą a konkretniej zaraz przed skrętem na Lubenię odbiliśmy w prawo gdzie czyhała na nas bardzo stroma serpentynka :) Wydarliśmy na samą górę i rozpaliliśmy ognicho (Jacek zakupił wszystkim kiełbaski hehe). W między czasie Piotrek zaliczył OTB do rowu :) Stamtąd super zjazd do Mogielnicy (Piotrek - gleba ...znowu) i znów do Boguchwały na kładkę. Później 'ucieczka' na odcinku Budziwój - Rzeszów i tradycyjnie siedzonko na scenie :) Na koniec umyliśmy rowerki. Wypad zaliczam do bardzo udanych.

Dane wycieczki: 55.72 km (25 km teren) czas: 03:14 h avg: 17.23 km/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...