Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A u mnie bedzie na pewno nowa przerzutka(XT) , kaseta i łancuch . Rowniez amorek jest na bank do wymiany , tylko nie wiem czy juz na wiosne bedzie czy koło maja-czerwca :P

Bede musial wyczyscic sprzet po niedzieli i rozłozyc go ... Troche części pewnie sprzedam :D

Napisano

Za 3000 zł nigdy bym sie na niego nie skusił . Ale po obnizce ;) Fajny sprzet

No to ja wiem, dlatego prawdopodobnie go będe miał :) Zresztą nie dali by mi 3000pln :)

Napisano

mam ochote na wypadzik

pewnie ostatni w tym sezonie

wpadłbym do Rzeszowa...

szkoda że nie jeździcie w soboty... niedzieli nie lubie, i to bardzo

to poczucie: "jutro do szkoły" błe :035:

Napisano

szkoda że nie jeździcie w soboty... niedzieli nie lubie, i to bardzo

to poczucie: "jutro do szkoły" błe :035:

Hehe to jak większość chyba, ja głównie tylko w niedziele wieczór sie uczę :) jeżeli to można nauką nazwać :P

To poczucie że znowu trzeba o 7,00 wstać

Napisano

Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy będę. ;)

Nie no sprostowanie, pasowało by, żeby sie wszyscy zebrali i pojechali :) alby było w multum ludu :):D :D

Napisano

Robjunior a ty będziesz? :D

Heh nie wiem dziś była wywiadówka.........

A dzisiejszą noc rower nocuje w serwisie i własnie nie wiem czy za moje oceny odbiór roweru nie będzie opózniony :029:

Napisano

Ludzie co Wy robicie w tych szkołach , ze macie przewalone po wywiadówce ? :P

Mnie raczej nie bedzie , chociaz ostatnio tez mialem nie jechac ;) Na mase nie zawitam , bo sie umowiłem :D

Zobacze jak to bedzie , jednak szanse małe

Napisano

No co mi po wywiadówca kupują nowy rower :D:P;)

Hehe mi jakoś ta nauka nie wchodzi do głowy... nie urodziłem sie widocznie do tego:P Jeszcze jakaś biologia czy informatyka itp to tak ale fizyka, chemia, matma, niemiecki :034: :035:

Napisano

kurcze teraaza to sam nie wiem bo zaproszenie dostałem na paintball

w sobote będe wiedział co i jak ;]

o kurcze.... szczęściarz :D też bym sie w taką zabawe pobawił:]

Napisano

No i sobie pojechałem na mase :D Dość się spieszyłem i po drodze zgubiłem telefon :cry: więc na mase nie dotarłem. Najgorsze, że wiem gdzie mi wypadł, niestety już go tam nie było, oczywiście dodzwonić też się nie da.

Napisano

miciu... co to za telefon?

szkoda sprzeta

wiem co to za uczucie, mi podwedzili nokie, nie jakieś cudo ale 200zł w kieszenie mniej

dzisiaj byłem na basenie w Dębicy, zakwasy dają się we znaki to raz

a dwa to to że gdyby nie kumpel z tego osiedla (iglopol) to by mnie przekopali... życie jest piękne jesli wiesz, że mogłeś je stracić, o kose tam nie trudno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...