Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ROBJUNIOR trza było do mojego centrum wpaść

ja bym oblukał sprawe :)

poza tym na co ci tylni hamulec? ;)

wpadnij pod wieczór

pobawimy ;]

byłem sie zapisać

kurs zaczynam w połowie grudnia, co piatek na basenie (ul. Pułaskiego) a na wakacjach wyjazd na otwartą

kurde, aż mnie roznosi

jeszcze badania trzeba zrobić ale to juz mały problem hahaha :twisted:

czy w niedziele wpadne? hmm troche nie na ręke bo w sobote na imprezie jestem, wracam pewnie koło 2 i tego.... coś sie jeszcze uczyć trzeba

Ps. o której zbiórka?

Napisano

ROBJUNIOR trza było do mojego centrum wpaść

ja bym oblukał sprawe :)

poza tym na co ci tylni hamulec? ;)

wpadnij pod wieczór

pobawimy ;]

Hehe wiesz z chęcią bym dziś wpadł do Ciebie z tym że tak jak by troche dziś jestem umówiony więc nie moge... :P

Napisano

Zbiórka jak zawsze o 10 :) Spoko ostatnio 2 było po imprezie (Artur i Włochaty) i jakoś jechali ;) cały dzień nie będziemy jeździć ;) nauczysz sie jeszcze :) Więc zapraszam :) ROBJUNIOR weź jutro gdzieś jedz z tym rowerkiem, napraw i w niedziele sru :)

Napisano

Co to za problem . ja jak jezdzilem to przewaznie bylem po imprezie ;) Nawet w Wiśniowej - Dominik na pewno pamieta haha :)

BYc moze wpadne , troche mi ta pora koliduje ale niewazne ;) Zalezy od pogody :)

Napisano

nie, ja sie chyba nie pisze

chyba, że mi dacie prawko to wsiąde w Lanosa Daewoo i przybędę

jeszcze 11 miesięcy i kurs zaczynam :wink:

bo takie wyciąganie starszych jest... denerwujące

Napisano

Stary z tym nurkowaniem to sobie jeszcze przemyśl sprawe... pogadaj najlepiej z kolesiem np strażakiem jakimś który ma specialnośc nurka... zabawa jest fajna..ale kazdy ci powie ze po jakims czasie zdrówko ci padnie (krew z nosa, uszy, płuca.itd..) no chyba ze masz zamiar tylko sie w to bawic od czasu do czasu ..bo mi to akutar mówił zawodowiec.. a tak pozatym to kurde szkoda ze z wami sie nie moge wybrac na wasza wycieczke ..nuda jest :)

Napisano

No to w piątek by się gdzieś śmignęło, choć i we czwartek można, a w niedzielę idę do pracy :huh: Możecie mnie odwiedzić i pochwalić się nowym sprzętem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...