Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lasków do takiej zabawy w naszej okolicy, jest pod dostatkiem i bardzo fajnie :D Ale to jak zdrapywałeś z roweru i ważyłeś, czy jak to robiłeś ?

Napisano

MIsiek widze , ze masz zamiar zakupic lobsterową meridke . Jesli bedziesz sprzedawał swojego bika na częsci to ja bym chetnie odkupił bomberka :D hehe Oczywiscie w zaleznosci od ceny ;)

Napisano

Bomberek 600zł Z części to tylko jego bo bika z RST sprzedam kumplowi z klasy jeśli wszystko dobrze pójdzie. Poza tym jeszcze Daniel na mego Bombowca był chętny wiec kto pierwszy ten lepszy :D

Napisano

Skoro Daniel cos mowił na ten temat wczesniej to ja sie nie bede wpychał . Zreszta i tak na razie tyle kasy nie mam :D

PIter zdjecia z wyscigu są ale udostępnione przez poszczególne teamy , wiec wiadomo kogo tam fotografowali ;) na pewno nie nas heh

Napisano

jak warzyłem ..a wiec, położyłem ramę na wadze ..pozdejmowałem koła i położyłem na ramie ..wszytko starałem się tak ustawić żeby opierało się tylko na wadze...oczywiście ..starałem się nie uronić ani grama błotka na ziemie ..a to co spadło i dało się podnieść wrzucałem znów na ramę :), hej a tak apropo części z roweru..mam smaki na jakiegos uzywanego srebrnego LX (srebrna przerzutka czarny długi wózek) we XT z 2004r wiecie coś o czymś takim ? pozdro

Napisano

Lx ogolnie to dobra grupa , ale przerzutki powyzej 2004 są juz beznadziejne . Korby , kasety , przerzutki przednie sa bardzo dobrej jakości , jednak przerzutke lepiej Xt :)

Napisano

w piątek ide do centrum nurkowego w Rzeszowie

jak dobrze pójdzie kurs zaczynam

Tyś to chłopak nie bojący sie chyba niczego hehe :)

To powodzenia w nurkowaniu ;)

Napisano

hehe fajna sprawa ;)... miałem okazje raz zanurkowac tzn. zanużyć głowę na kilka minut z aparatem :) fajne przeżycie..lepsze niż lot antonowem 2 hahaha pozdrawiam

Napisano

Niech jak najwięcej osób przyjedzie w niedziele na rynek o 10.00. Szykuje się super pogoda i przyjemny wypadzik. Zawsze większą grupą śmiga się przyjemniej. TomekW, Piterpak z ROBJUNIOR może wpadniecie?

Ja będę na bank z nowym rowerkiem :)

Napisano

Nie tyle żeby sie pochwalić... Boże mogę i na zimówce jechać :P Tylko żeby nie było tak jak ostatnio - 4 osoby :/ (chociaż i tak było fajnie)

Za jakieś 2h wyjeżdżam do Zakopca do wujka a jutro po drodze powrotnej zahaczam o Krk i wracam do Rzeszowa z... :( Oł jeeea :P

Napisano

Niech jak najwięcej osób przyjedzie w niedziele na rynek o 10.00. Szykuje się super pogoda i przyjemny wypadzik. Zawsze większą grupą śmiga się przyjemniej. TomekW, Piterpak z ROBJUNIOR może wpadniecie?

Ja będę na bank z nowym rowerkiem :P

Ja bym z chęcią wpadł z tym że akurat teraz rowerek musiał mi nawalić w sumie sam go przez przypadek zepsułem :/ Całkowity brak tylniego hamulc, rodzice za nic bez hamulca nigdzie mi wyruszyć na rowerze nie pozwolą :/

Napisano

A jedz na czym chcesz :( Ale może tym razem, więcej osób będzie a nie 4 :P Miejmy nadzieje, ze mnie puszczą bo jutro wywiadówka :033:

No to chłopie napraw go :P Co Ci sie tam stało?

Napisano

No to chłopie napraw go :P Co Ci sie tam stało?

Yy to tak tarł dosc głosno i sam hamował więc postanowiłem jakos to wyregulować i tak wyregulowałem ze kilka kropel płyny hamulcowego pokapało i teraz tam za mało tego płynu i nie działa:P

Ps: Chciałem naprawić a zepułem...zdolny jestem nie ma co :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...