piotrkv Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Lasków do takiej zabawy w naszej okolicy, jest pod dostatkiem i bardzo fajnie Ale to jak zdrapywałeś z roweru i ważyłeś, czy jak to robiłeś ?
TomekW Napisano 12 Listopada 2006 Autor Napisano 12 Listopada 2006 MIsiek widze , ze masz zamiar zakupic lobsterową meridke . Jesli bedziesz sprzedawał swojego bika na częsci to ja bym chetnie odkupił bomberka hehe Oczywiscie w zaleznosci od ceny
Misiek^^ Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Bomberek 600zł Z części to tylko jego bo bika z RST sprzedam kumplowi z klasy jeśli wszystko dobrze pójdzie. Poza tym jeszcze Daniel na mego Bombowca był chętny wiec kto pierwszy ten lepszy
TomekW Napisano 13 Listopada 2006 Autor Napisano 13 Listopada 2006 Skoro Daniel cos mowił na ten temat wczesniej to ja sie nie bede wpychał . Zreszta i tak na razie tyle kasy nie mam PIter zdjecia z wyscigu są ale udostępnione przez poszczególne teamy , wiec wiadomo kogo tam fotografowali na pewno nie nas heh
Misiek^^ Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Jak skołujesz na dniach to nie ma problemu masz go od ręki. Bardzo zależy mi na kasie w szybkim tempie.
Marlonn Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 jak warzyłem ..a wiec, położyłem ramę na wadze ..pozdejmowałem koła i położyłem na ramie ..wszytko starałem się tak ustawić żeby opierało się tylko na wadze...oczywiście ..starałem się nie uronić ani grama błotka na ziemie ..a to co spadło i dało się podnieść wrzucałem znów na ramę , hej a tak apropo części z roweru..mam smaki na jakiegos uzywanego srebrnego LX (srebrna przerzutka czarny długi wózek) we XT z 2004r wiecie coś o czymś takim ? pozdro
piotrkv Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 A to tak robiłeś, ja myślałem ze to błoto zeskrobałeś albo coś. Ja nic nie wiem o czymś takim, może reszta
Piterpak Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 Marlonn, LX na tył odradzam z dobrego serca mam model 2005 i musze go regulować co 100km
TomekW Napisano 15 Listopada 2006 Autor Napisano 15 Listopada 2006 Dokładnie , miedzy LX-em a Xt jest minimalna roznica cenowa a przepaść jesli chodzi o dzialanie Tez kupuje Xt a moze nawet XTR-a
Marlonn Napisano 15 Listopada 2006 Napisano 15 Listopada 2006 ..a mówią ze te Lx-y są niezłe mam świetnie działającą Deore ale jakieś takie kompleksy mam dzieki za rade..
TomekW Napisano 15 Listopada 2006 Autor Napisano 15 Listopada 2006 Lx ogolnie to dobra grupa , ale przerzutki powyzej 2004 są juz beznadziejne . Korby , kasety , przerzutki przednie sa bardzo dobrej jakości , jednak przerzutke lepiej Xt
Piterpak Napisano 15 Listopada 2006 Napisano 15 Listopada 2006 dokładnie :-) w piątek ide do centrum nurkowego w Rzeszowie jak dobrze pójdzie kurs zaczynam JEA :twisted: :twisted: :twisted:
ROBJUNIOR Napisano 15 Listopada 2006 Napisano 15 Listopada 2006 w piątek ide do centrum nurkowego w Rzeszowie jak dobrze pójdzie kurs zaczynam Tyś to chłopak nie bojący sie chyba niczego hehe To powodzenia w nurkowaniu
Marlonn Napisano 15 Listopada 2006 Napisano 15 Listopada 2006 hehe fajna sprawa ... miałem okazje raz zanurkowac tzn. zanużyć głowę na kilka minut z aparatem fajne przeżycie..lepsze niż lot antonowem 2 hahaha pozdrawiam
Misiek^^ Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 W sobotę jadę po nowy rowerek..! JEEEEA! A w niedziele wypad i test REBY Team
Misiek^^ Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Niech jak najwięcej osób przyjedzie w niedziele na rynek o 10.00. Szykuje się super pogoda i przyjemny wypadzik. Zawsze większą grupą śmiga się przyjemniej. TomekW, Piterpak z ROBJUNIOR może wpadniecie? Ja będę na bank z nowym rowerkiem
jurasek Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 nowa zabawka Miśka ciekawe ile km do końca roku strzelisz ? miłej zabawy Misiek
piotrkv Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Ta jak najwięcej osób, bo chce się rowerkiem pochawlić NO ale przyjeźdzajcie bo zawsze jest bardzo fajnie.
miciu22 Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Hehe, Meridzia się w niedziele pojawi Ja pewnie też się pojawie
Misiek^^ Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Nie tyle żeby sie pochwalić... Boże mogę i na zimówce jechać Tylko żeby nie było tak jak ostatnio - 4 osoby :/ (chociaż i tak było fajnie) Za jakieś 2h wyjeżdżam do Zakopca do wujka a jutro po drodze powrotnej zahaczam o Krk i wracam do Rzeszowa z... Oł jeeea
ROBJUNIOR Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Niech jak najwięcej osób przyjedzie w niedziele na rynek o 10.00. Szykuje się super pogoda i przyjemny wypadzik. Zawsze większą grupą śmiga się przyjemniej. TomekW, Piterpak z ROBJUNIOR może wpadniecie? Ja będę na bank z nowym rowerkiem Ja bym z chęcią wpadł z tym że akurat teraz rowerek musiał mi nawalić w sumie sam go przez przypadek zepsułem :/ Całkowity brak tylniego hamulc, rodzice za nic bez hamulca nigdzie mi wyruszyć na rowerze nie pozwolą :/
piotrkv Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 A jedz na czym chcesz Ale może tym razem, więcej osób będzie a nie 4 Miejmy nadzieje, ze mnie puszczą bo jutro wywiadówka No to chłopie napraw go Co Ci sie tam stało?
ROBJUNIOR Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 No to chłopie napraw go Co Ci sie tam stało? Yy to tak tarł dosc głosno i sam hamował więc postanowiłem jakos to wyregulować i tak wyregulowałem ze kilka kropel płyny hamulcowego pokapało i teraz tam za mało tego płynu i nie działa:P Ps: Chciałem naprawić a zepułem...zdolny jestem nie ma co
Misiek^^ Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Powiedz że naprawiłeś i przyjedź. Tylny przecież prawie wcale nie jest potrzebny Ja 1000x częściej przodem hamuje niż tyłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.