Misiek^^ Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Czy mam rozumieć, że już 3 osoby z rowerzystów będą 1 raz na stoku tej zimy ?
miciu22 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Kto wie, tak mnie coś naszło spróbować czegoś nowego
Misiek^^ Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Polecam Narty super sprawa Gdyby nie narty to ja nie wiem co bym w zimie począł...
TomekW Napisano 2 Listopada 2006 Autor Napisano 2 Listopada 2006 Ja sie zmuszam od 2 lat zeby jezdzic ale jakos czasu i chęci brak Jezdzilem pare lat temu ale teraz wyszedłem z wprawy Pogoda masakra ...
piotrkv Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Zapomiałś o mnie to 4, też bym się z miłą chęcia nauczył jeździćna nartach. Mam nadzieje ze w niedziele gdzieś pojedziemy xD
Piterpak Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 dzisiaj byłem na biku, 3x wyrąbałem na lodzie - kolano troche boli ale było spoko, -2 stopnie hehe nowe oponki dobrze sie spisały (Kenda Cross Country MTB) co tam jeszcze... ano na feriach sie do Szwajcarii ze szkoły wybieram, będzie fajnie Misiek, pojechałbyś chłopie 257km tras narciarskich w tym 55km tras nieodśnieżanych pozdrawiam brać rowerową/narciarską z okolic Rzeszow City :twisted:
ROBJUNIOR Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 dzisiaj byłem na biku, 3x wyrąbałem na lodzie - kolano troche boli ale było spoko, -2 stopnie hehe A więc jednak sie wybrałes.. a więc gdzie to jezdziłeś? i gdzie gleby? I ogolnie jak sie jezdzi w takiej pogodzie? W sumie jeszcze w takich warunkach nigdy nie jezdziłem więc bym był wdzieczny za jakąś informacje Ps: Piterpak masz przeterminowaną max prędkosc w sygnaturce :033:
Piterpak Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 hehe Vmax uaktualniony thx jak jeździć przy takie pogodzie? Odp. normalnie tylko sie ubierz cieplej... no i nastaw sie na siniaki
Misiek^^ Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 A ja dzisiaj jezdziłem i nie glebnąłem - raz tylko rower glebnął beze mnie bo w porę zeskoczyłem. Później robiłem drifty bez hamulca na parkingu. Raz mi się nawet udało zakręcić pełen obrót na 1:3 z wciśniętym przednim hamplem
Misiek^^ Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 eno pr0 Brawo... Po śniegu tyle jechałeś ?
TomekW Napisano 5 Listopada 2006 Autor Napisano 5 Listopada 2006 NIe nawidze takiej pogody ... juz wole snieg , przynajmniej mozna sie przejechac albo połazić A tak pada i pada i nie wiadomo kiedy sie to wszystko skonczy Ja chce lato zróbcie cos
Piterpak Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 te te, spokój ja chce jkeszcze sie na nartach wyszaleć Tomek, mam parę na zbyciu, chcesz? buty też mam, rozmiar 43/44 pojechalibysmy do krynicy czy gdzies wiesz jakie laski na nartach śmigają :twisted: :lol: :twisted:
piotrkv Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Deszcz,deszcz,deszcz kiedy przestanie padać, ten deszcz:(
ROBJUNIOR Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Deszcz,deszcz,deszcz kiedy przestanie padać, ten deszcz:( No wg pogody na onecie to dopiero w srode no ale mam nadzieje ze się mylą i juz jutro nie spadnie ani jedna kropla :]
Misiek^^ Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 (...) i ze juz jutro nie spadnie ani jedna kropla :] ...w co szczerze wątpie
piotrkv Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Ja tak samo. Nie no zanudzę sie w domu, nie znoszę takiej pogody
TomekW Napisano 5 Listopada 2006 Autor Napisano 5 Listopada 2006 To po co siedzicie w domach basenik , jakas imprezka . Jak juz siedzicie to spozytkujcie ten czas , wezcie sie za nauke ( tak jak ja ... ) albo trenazer
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Tak tylko, że trenażer troszkę kosztuje. A trzeba zbierać na nowy rower
TomekW Napisano 6 Listopada 2006 Autor Napisano 6 Listopada 2006 Ja sie biore za zakupy po nowym roku ... Głownym wydatkiem bedzie widelec , reszta to dorazne naprawy ( kaseta , łancuch , moze xt na tył ) . Chyba sobie kupie Tore 302 Solo Air , moze spadnie do około 500-550 zł ( na razie 580 ) Stacjonarke mam w domu wiec czasem jezdze Chyba jednak w zimie wole basen
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Kurcze, ja bym sobie w domu jeździł na jakimś czymś, ale nie mam na czym. A szkoda mi kasy wydawać na jakiś taki rowerek. Zbieram na krossa level a6 2007 z torą
TomekW Napisano 6 Listopada 2006 Autor Napisano 6 Listopada 2006 Ten krosik jest fajny . Ktoby pomyslal , ze typowo makrokeszowa firma w ciągu 2 lat wypuści takie rowerki . Mają byc nawet z rebami seryjnie ! heh Miejmy nadzieje , ze w przyszlym roku na wyjazdach zobaczymy dwie Tory :P PIotrka i moja
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Masz absolutną racje. Kurcze marzy mi sie, żeby zdobyć a8 tylko, ze na niego juz zapewne funduszy braknie ;/ No ale co tu będę marzyć, jak może nie uzbieram i będzie tylko kross a4
Misiek^^ Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Z tego co wiem to a8 ma mieć Recona a nie Rebę... Chyba, że coś pozmieniali Poza tym nie mów, że tylko a4 bo to i tak super ekstra wypasiony sprzęt w porównaniu z tym co masz teraz. Odczujesz tą różnicę na bank
piotrkv Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 No to z pewnością. Ale jak dopadnę nowy rower to chyba z niego nie zejde,będe cały czas na nim jeździł xD I nikt mnie nie dogoni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.