Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie zmuszam od 2 lat zeby jezdzic :P ale jakos czasu i chęci brak :P Jezdzilem pare lat temu ale teraz wyszedłem z wprawy :D

Pogoda masakra ...

Napisano

dzisiaj byłem na biku, 3x wyrąbałem na lodzie - kolano troche boli

ale było spoko, -2 stopnie hehe

nowe oponki dobrze sie spisały (Kenda Cross Country MTB)

co tam jeszcze...

ano na feriach sie do Szwajcarii ze szkoły wybieram, będzie fajnie :D

Misiek, pojechałbyś chłopie :)

257km tras narciarskich w tym 55km tras nieodśnieżanych :):):D:rolleyes:

pozdrawiam brać rowerową/narciarską z okolic Rzeszow City :twisted:

Napisano

dzisiaj byłem na biku, 3x wyrąbałem na lodzie - kolano troche boli

ale było spoko, -2 stopnie hehe

A więc jednak sie wybrałes.. a więc gdzie to jezdziłeś? i gdzie gleby?

I ogolnie jak sie jezdzi w takiej pogodzie?

W sumie jeszcze w takich warunkach nigdy nie jezdziłem więc bym był wdzieczny za jakąś informacje :033:

Ps: Piterpak masz przeterminowaną max prędkosc w sygnaturce :033: :033:

Napisano

A ja dzisiaj jezdziłem i nie glebnąłem - raz tylko rower glebnął beze mnie :P bo w porę zeskoczyłem. Później robiłem drifty bez hamulca na parkingu. Raz mi się nawet udało zakręcić pełen obrót na 1:3 z wciśniętym przednim hamplem :P

Napisano

NIe nawidze takiej pogody ... juz wole snieg , przynajmniej mozna sie przejechac albo połazić :D A tak pada i pada i nie wiadomo kiedy sie to wszystko skonczy ;) Ja chce lato :P zróbcie cos :P

Napisano

te te, spokój ;)

ja chce jkeszcze sie na nartach wyszaleć

Tomek, mam parę na zbyciu, chcesz? :D

buty też mam, rozmiar 43/44

pojechalibysmy do krynicy czy gdzies :P

wiesz jakie laski na nartach śmigają :twisted: :lol: :twisted:

Napisano

Deszcz,deszcz,deszcz :) kiedy przestanie padać, ten deszcz:(

No wg pogody na onecie to dopiero w srode no ale mam nadzieje ze się mylą i juz jutro nie spadnie ani jedna kropla :]

Napisano

To po co siedzicie w domach :) basenik , jakas imprezka . Jak juz siedzicie to spozytkujcie ten czas , wezcie sie za nauke ( tak jak ja ... ) albo trenazer :P

Napisano

Ja sie biore za zakupy po nowym roku ... Głownym wydatkiem bedzie widelec , reszta to dorazne naprawy ( kaseta , łancuch , moze xt na tył ) . Chyba sobie kupie Tore 302 Solo Air , moze spadnie do około 500-550 zł ( na razie 580 ) :P

Stacjonarke mam w domu wiec czasem jezdze :P Chyba jednak w zimie wole basen

Napisano

Kurcze, ja bym sobie w domu jeździł na jakimś czymś, ale nie mam na czym. A szkoda mi kasy wydawać na jakiś taki rowerek. Zbieram na krossa level a6 2007 z torą :P

Napisano

Ten krosik jest fajny . Ktoby pomyslal , ze typowo makrokeszowa firma w ciągu 2 lat wypuści takie rowerki . Mają byc nawet z rebami seryjnie ! heh :)

Miejmy nadzieje , ze w przyszlym roku na wyjazdach zobaczymy dwie Tory :P :P PIotrka i moja

Napisano

Masz absolutną racje. Kurcze marzy mi sie, żeby zdobyć a8 :) tylko, ze na niego juz zapewne funduszy braknie ;/ No ale co tu będę marzyć, jak może nie uzbieram i będzie tylko kross a4 :P:P:P

Napisano

Z tego co wiem to a8 ma mieć Recona a nie Rebę... Chyba, że coś pozmieniali :D Poza tym nie mów, że tylko a4 bo to i tak super ekstra wypasiony sprzęt w porównaniu z tym co masz teraz. Odczujesz tą różnicę na bank :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...