Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cos nam temat przycichl <_<

Wyjazd

12 wrzesień'06

Tradycyjnie jak w kazda niedziele jedziemy za miasto . Wyjazd zakończy się ogniskiem integracyjnym xD (prowiant we wlasnym zakresie).Spotykamy sie pod ratuszem.

UWAGA zmiana godziny wyjazdu na 10:00

Napisano

Mogles wczesniej napisac o tym wyjezdzie :P W sumie do 4 lo nie chodze ale bywałem i bywam tam czestym gosciem :D

Zastanawiam sie czy jechac w te Bieszczady .... hmm

Napisano

Prof. Andres organizuje wypad do źródeł wisłoka w weekend. Do przejechania około 80km w jeden dzień czyli w 2 dni 160km (chyba)

Wpłata 25zł na ubezpieczenie i nocleg. Żywność we własnym zakresie. Śpimy w jakimś schronisku :D

Tyle wiem.

Napisano

tadaam <_<

kurde casu ni mo

wszystko w biegu ostatnio

szkoła, przenoszenie, dyrektorka, kumple - z przenosin na razie nici, mają full i nie przyjmują (chodzi o zmianę mojej szkółki) ;]

Misiek, jesteś może na biol-chemie?

bo jak tak to :D powiedzmy że dopełnię większych starań o zmianę

najgorsze to przyjść w środku roku do nieznajomej klasy i siedzieć jak palec w ostatniej ławce... :angry:

w weekend byłem w Tatrach, fotki wrzucę lada dzień ;]

wylazłem z wiernym kompanem wysokogórskich wypraw - wujkiem ;] na rysy

było zajedwabiście

w niedziele popołudniu wróciłem, nauka ;/

heh, ciężko czas znaleźć

wszystko muszę sobie rozplanować, bo za niedługo na rower będę wychodził w soboty tylko :029:

na kompa to już wogóle...

aha, teraz najlepsze

w środę i czwartek będę na wycieczce integracyjnej z mojej kochanej szkoły

DNI SKUPIENIA W JAROSłAWIU

dżizas...

co ja tam będę robił? 2 dni z tymi ludźmi :025:

Napisano

A ja tomka nie kojarzę chociaż . No ale za to Tomek musi kojarzyc mnie (jestem ten co wyglebał:Dna samym początku ) . Masz racje Misiku było superrr XDXDXD

Napisano

NIestety panowie ale pomyliscie mnie z kims ;) Na mase nie przyjechalem , bo musialem isc wczesniej do pracy ... za to moze w niedziele bede mial wolne , wieec jak cos to zapraszam na traske o 10 ... Jesli mi sie uda przyjeechac ...

Szkoda , ze nie mnie nie było . Zreszta gdybym tylko był , to traski bym nie odmowił :P Nastepnym razem :D

Napisano

Hehe tak myślałem ;) W niedziele będę :) A traska była super. Na magdalenkę wybyliśmy lasami. Nie zabrakło błota, szutrów i końskiego gówna w które 2 gości wjechało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...