TomekW Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Napisano 23 Sierpnia 2006 W niedziele pewnie znowu wypadzik ale na maraton coniektorzy jada Połamania kół Mam nadzieje , ze do Wisniowej pojedzie rownie duza i fajna ekipa , jak do Przemysla
Quoyote Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Kiedy jedziecie do Wiśniowej?? ja jestem z Krosna mógłbym zrobić od nas wypad i by się zrobiło spotkanie gdzieś tam:)
TomekW Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Napisano 25 Sierpnia 2006 Do Wisniowej bodajze 3 wrzesnia . To jest niedziela ( dla osob uczeszczajacych do szkoły jest to ostatni dzien wakacji )
Quoyote Napisano 25 Sierpnia 2006 Napisano 25 Sierpnia 2006 Dziś tam byłem:) Prawie że bo do Wiśniowej to tylko most przejechać i bym był A moja dzisiejsza trasa to: Wisniowa jest tu na samej górze nad miejscowością: Jazowa a opis wycieczki nie tylko dzisiejszej znajdziecie na: Moim blogu rowerowym Pozdrawiam
Piterpak Napisano 26 Sierpnia 2006 Napisano 26 Sierpnia 2006 ja bym do pociągu wlazł w Ropczycach ;] albo rowerkiem do wiśniowej
miciu22 Napisano 26 Sierpnia 2006 Napisano 26 Sierpnia 2006 2. września pewnie będzie z Nowinami, no a do Wiśniowej to jade na pewno- już mam grafik i wolny weekend. A teraz trzeba się zbierać do roboty i trochę przespać, bo jutro ciężki dzień :twisted:
Quoyote Napisano 26 Sierpnia 2006 Napisano 26 Sierpnia 2006 prosiłbym Was o podanie szczegółów czyli po co tam jedziecie, ilu Was, i o której planujecie tam być, i czy chcecie spotkać innych bikerów i mam propozycje podjechania do Stępiny, to już niedaleko do bunkru kolejowego (ok 400metrów długości, ściany grube na 2 metry)
TomekW Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Napisano 27 Sierpnia 2006 na razie trudno jest cokolwiek powiedziec . Blizej tego terminu podamy tutaj szczegółowe info . Grupa bedzie liczyc kolo 15 osob , tak mysle przynajmniej Jesli bysmy sie juz mieli umawiac na spotkanie grup to zeby nie bylo tak jak w Przemyslu ... Mialobyc 3 osoby a przyjechala jedna i to nie wypadła z nami na trase
Quoyote Napisano 27 Sierpnia 2006 Napisano 27 Sierpnia 2006 jeśli chodzi o trasę w terenie to też wątpie żeby mi się udało, mam cross'a a moje słoneczko szosówkę. Ale zobaczymy jeszcze, bo w piatek/sobota szykuje się imprezka
TomekW Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Napisano 29 Sierpnia 2006 Dzisiaj o 17 na scenie spotkanie informacyjne ws wyjaazdu do Wisniowej Wpadac ludzie
miciu22 Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 Może swiruje, ale spotkanie jest w środe, a to chyba jutro dopiero
TomekW Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Napisano 29 Sierpnia 2006 To dzis nie sroda ? hmm faktycznie . Stracilem rachube czasu , a wszystko przez dlugie wakacje Do zobaczenia jutro zapewne
Piterpak Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 weź tam Tomek czy kto powiedz, że ja też chętny ale przyjeżdżać mi się nie opłaca 40km :-) Spróbuj sie dowiedzieć czy pociąg zatrzymuje się w końcu w tych Ropczycach, czy nie, ok? :wink:
TomekW Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie ma problemu . Zapytam sie i dam znac . Mam nadzieje , ze bedzie taka ekipa jak w Przemyslu
Piterpak Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 na pewno będzie ale pogoda to nas nie rozpieszcza ostatnio wyjazd z Nowinami w sobote to bez względu na warunki się odbywa?
TomekW Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Napisano 30 Sierpnia 2006 Jak kto bedzie mial jakies info niech tu pisze ja nie bylem bo paadało non stop ...
miciu22 Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 No i co z tego, że lało- w sumie było z 7 osób. Wstępne ustalenia mają wrzucić na stronke masy, czyli m,in. to, że w sobotę jest mały wyjazd o 11 spod ratusza, a w niedziele jest pociąg o 7:56 chyba, więc zbiórka o 7 i wtedy zapadnie decyzja, czy jedziemy na bilet grupowy-ok. 8 zł, czy indywidualnie 13 zł- wszystko zależy od ilości osób. Podróż trwa ok. godziny, oczywiście cały wyjazd zależy od pogody, ale to ewentualnie ustalimy w sobotę.
Piterpak Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 będę w sobotę :-) bez względu na pogodę, ajak :lol:
TomekW Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Hm pogoda na weekendzie ma byc ładna W niedziele nawet ponoc 23 stopnie ( jezeli wierzyc TVN Meteo ) Ja jade Zmusze sie i w sobote nie bede pił za wiele na meczu Pooolska Gooola !!
Piterpak Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 kurcze nie wiem jak to zem ną będzie w niedziele na pewno pojade ale dzisiaj nie wiem 40km asfaltem w deszczu nie bardzo napawa mnie optymizmem ;/ no to zrezygnowałem, a szkoda bo pogoda sie poprawia, heh... gdybym mieszkał bliżej tego Rzeszowa :029: juz się dowiedziałem, pociąg nie jedzie przez Ropczyce bede musiał na rowerku bryknąć do Wiśniowej ;] ale ma być ładnie takze luzik
TomekW Napisano 2 Września 2006 Autor Napisano 2 Września 2006 Załuj Piter załuj Takie bagno bylo ze hej
Piterpak Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 czekam na was jutro w Wiśniowej przy PKP.. o ile takowe znajdę
fryta Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Temat przeniosłem do nowego, odpowiedniego działu Życzę owocnych spotkań
TomekW Napisano 7 Września 2006 Autor Napisano 7 Września 2006 A juz mialem sie pytac kto wywalił temat wypadów z Rzeszowa Szukam i szukam a tam nie ma . ale tu bedzie ok
TomekW Napisano 8 Września 2006 Autor Napisano 8 Września 2006 Info ze strony masy : Ognisko integracyjne, zeby laczyc rzeszowskie srodowisko rowerowe xD Ognisko odbedzie sie 9.09.2006, po koncercie Roborelanium. Koncert rozpocznie sie okolo 18 na Slocinie, wiec ognisko zaplonie pewnie okolo 21 gdzies w tych okolicach. Prowiant we wlasnym zakresie (pifka, kiebasa). Zbiorka pod Pomnikiem walk rewolucyjnych (pod wielka) o 17.30 . Zapraszamy wszystkich chetnych Natomiast w niedzieletradycyjnie smigniemy po okolicznych sciezkach prowadzacych przez znane i nieznane gorki, lasy, potoki itp itd. Wyjazd okolo 11, zbiorka pod ratuszem. ------------------------------------------------- W niedziele sie pewnie pojawie o ile sie obudze w sensownym stanie po sobotnich urodzinach kumpla Natomiast na impreze niestety nie zajrze z w/w powodu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.