Skocz do zawartości

[Wspólne Wypady]

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedziele pewnie znowu wypadzik ale na maraton coniektorzy jada :P Połamania kół :P

Mam nadzieje , ze do Wisniowej pojedzie rownie duza i fajna ekipa , jak do Przemysla :)

Napisano

Dziś tam byłem:) Prawie że bo do Wiśniowej to tylko most przejechać i bym był:) A moja dzisiejsza trasa to:

Wisniowa jest tu na samej górze nad miejscowością: Jazowa

wycieczka4.jpg

a opis wycieczki nie tylko dzisiejszej znajdziecie na: Moim blogu rowerowym

Pozdrawiam

Napisano

2. września pewnie będzie z Nowinami, no a do Wiśniowej to jade na pewno- już mam grafik i wolny weekend. A teraz trzeba się zbierać do roboty i trochę przespać, bo jutro ciężki dzień :twisted:

Napisano

prosiłbym Was o podanie szczegółów czyli po co tam jedziecie, ilu Was, i o której planujecie tam być, i czy chcecie spotkać innych bikerów i mam propozycje podjechania do Stępiny, to już niedaleko do bunkru kolejowego (ok 400metrów długości, ściany grube na 2 metry)

Napisano

na razie trudno jest cokolwiek powiedziec . Blizej tego terminu podamy tutaj szczegółowe info . Grupa bedzie liczyc kolo 15 osob , tak mysle przynajmniej :)

Jesli bysmy sie juz mieli umawiac na spotkanie grup to zeby nie bylo tak jak w Przemyslu ... Mialobyc 3 osoby a przyjechala jedna i to nie wypadła z nami na trase ;)

Napisano

jeśli chodzi o trasę w terenie to też wątpie żeby mi się udało, mam cross'a a moje słoneczko szosówkę. Ale zobaczymy jeszcze, bo w piatek/sobota szykuje się imprezka

Napisano

weź tam Tomek czy kto powiedz, że ja też chętny ale przyjeżdżać mi się nie opłaca 40km :-)

Spróbuj sie dowiedzieć czy pociąg zatrzymuje się w końcu w tych Ropczycach, czy nie, ok? :wink:

Napisano

No i co z tego, że lało- w sumie było z 7 osób. Wstępne ustalenia mają wrzucić na stronke masy, czyli m,in. to, że w sobotę jest mały wyjazd o 11 spod ratusza, a w niedziele jest pociąg o 7:56 chyba, więc zbiórka o 7 i wtedy zapadnie decyzja, czy jedziemy na bilet grupowy-ok. 8 zł, czy indywidualnie 13 zł- wszystko zależy od ilości osób. Podróż trwa ok. godziny, oczywiście cały wyjazd zależy od pogody, ale to ewentualnie ustalimy w sobotę.

Napisano

Hm pogoda na weekendzie ma byc ładna ;) W niedziele nawet ponoc 23 stopnie ( jezeli wierzyc TVN Meteo :P )

Ja jade :blink: Zmusze sie i w sobote nie bede pił za wiele na meczu :D Pooolska Gooola !!

Napisano

kurcze nie wiem jak to zem ną będzie

w niedziele na pewno pojade ale dzisiaj nie wiem

40km asfaltem w deszczu nie bardzo napawa mnie optymizmem ;/

no to zrezygnowałem, a szkoda bo pogoda sie poprawia, heh... gdybym mieszkał bliżej tego Rzeszowa :029:

juz się dowiedziałem, pociąg nie jedzie przez Ropczyce

bede musiał na rowerku bryknąć do Wiśniowej ;] ale ma być ładnie takze luzik

Napisano

Info ze strony masy :

Ognisko integracyjne, zeby laczyc rzeszowskie srodowisko rowerowe xD Ognisko odbedzie sie 9.09.2006, po koncercie Roborelanium. Koncert rozpocznie sie okolo 18 na Slocinie, wiec ognisko zaplonie pewnie okolo 21 gdzies w tych okolicach. Prowiant we wlasnym zakresie (pifka, kiebasa). Zbiorka pod Pomnikiem walk rewolucyjnych (pod wielka) o 17.30 . Zapraszamy wszystkich chetnych

Natomiast w niedzieletradycyjnie smigniemy po okolicznych sciezkach prowadzacych przez znane i nieznane gorki, lasy, potoki itp itd. Wyjazd okolo 11, zbiorka pod ratuszem.

-------------------------------------------------

W niedziele sie pewnie pojawie o ile sie obudze w sensownym stanie po sobotnich urodzinach kumpla :)

Natomiast na impreze niestety nie zajrze z w/w powodu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...