Skocz do zawartości

[ filmy ] na czym ostatnio byliście w kinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jednak uważam, że Hobbit nie umywa się do Władcy Pierścieni. Czyżby wypalenie producentów? Chęć zrobienia czegoś na siłę?

To nie wypalenie producentów tylko tak napisał książkę Pan T(-: Dla mnie film na 5(-:

Napisano

"Hobbit" 3d standardowe i 48fps.

Wczoraj na "Operacja Argo", uwazam za rewelacyjny kawalek kina, dawno tak dobrego filmu trzymajacego w napieciu nie widzialem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mod Team
Napisano

"Hobbit" z synami. No i chyba wyrosłem. Oglądałem z zainteresowaniem efekty, stronę" techniczną " filmu no i tutaj jest ok. A co do reszty to za stary chyba jestem bo tam gdzie szczyle się zachwycali ja nie nadążałem. Ale film trzeba zobaczyć.

Napisano

Też polecam hobbita :) Mimo że bardziej na luzie niż władca pierścieni to trzyma poziom :)

Napisano

Polecam film pt. "Operacja Argo". Swietnie oddaje klimat tamtych chwil. Znajac realia Iranu moge powiedziec, ze naprawde dobrze zrobiony film. Az trudno uwierzyc, ze Ben Affleck to wyrezyserowal. Zmieniam zdanie o tym gosciu.

Napisano

lago, jak chcesz dobrego, realistycznego obrazu to zdecydowanie. Jak chcesz teledysku to czekaj na "Fast and F..XXX". :)

no to idę do kina..... na argo ;)

Dzięki

Napisano

Hobbit, jakoś mnie nie powalił, moim jest przereklamowany.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Warto, warto... Ben A. wyrwał sie z ram ckliwego romantyka (aczkolwiek taki wątek przewinal sie w filmie) i pozytywnie mnie zaskoczył nowa kreacja.

Napisano

Dziś byłem na kolejnym filmie który wyrywa ze szponów szufladkowania ekranowego lovelasa..

"End of watch". Połowicznie zrealizowany w formie reportażu/pamiętnika. Film akcji z elementami dramatu.

Pewien tribute dla policji.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Lago, Czemu sie nie spodziewales? Jakbys ogladal wczesniejsze filmy smarzowskiego, to wiedzialbys, ze to bedzie znakomite kino. Kolejny gorzki obraz polski, mysle, że w krajach nordyckich film ten sklasyfikowano by jako sciene fiction

Polecam tez ' Sepa' zenii korina, jesli ktos oglada filmy na poziomie tylko powierzchownej fabuly, bedzie swietnie bawil sie na doskonalym kruminale, jesli ktos dostrzega cos wiecej niz kryminal, dostanie potezna dawke moralnego niepokoju, polecam

Napisano

"Drogowka" swietna, lepiej mi sie ogladalo anizeli "Sęp", aczkolwiek koncowa scena w samochodzie na Placu Trzech Krzyzy mnie dokumentnie zniesmaczyla i zachwiala chwilowo opinie.

Napisano

"Drogowka" swietna, lepiej mi sie ogladalo anizeli "Sęp", aczkolwiek koncowa scena w samochodzie na Placu Trzech Krzyzy mnie dokumentnie zniesmaczyla i zachwiala chwilowo opinie.

scena jest mocna ale i dobra. tak jak ludzie u mnie się śmiali ze scen i zdarzeń w czasie filmu, to końcówka sprawiła że wyszli w ciszy z kina...... moc !

Napisano

Die Hard 5

W kategorii kino akcji to mistrzostwo chociaż 4 bardziej mi podeszła. :thumbsup: Lepszy zamysł głównego "złego"

Oczywiście prawa fizyki nie obowiązują ale to nie przeszkadza żeby dobrze się bawić.

Efekty jak zawsze na wysokim poziomie ale te samy żarty powtarzane kilka razy nieco psuły fillm.

W kategorii kina akcji: 8 na 10

Napisano

Poradnik pozytywnego myślenia- bardzo fajny film, inny niż wszystkie;) Polecam:)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...