Zbiera mi się na kupno roweru ale mam zgryz, który wybrać. Nie byłoby problemu, gdyby można było dostać Levela a7 z 2011r ale ramy 16" już wyprzedane ku mojej rozpaczy - rower ten idealnie łączył kompromisy obydwu wymienionych wcześniej modeli Krossa.
Rower ma służyć głównie jeździe rekreacyjnej, treningom w terenie, czasami jakiś maraton :-) I chciałabym kupić "na zawsze", a na pewno na długie lata.
Sprzętowo wiadomo, że level a8 lepiej wypada (zwłaszcza amortyzator), no i komponenty Ritcheya (które chętnie zamieniłabym na blokadę amortyzatora ).
Pytanie
Gość LadyInBlack
Cześć :-)
Zbiera mi się na kupno roweru ale mam zgryz, który wybrać. Nie byłoby problemu, gdyby można było dostać Levela a7 z 2011r ale ramy 16" już wyprzedane ku mojej rozpaczy
- rower ten idealnie łączył kompromisy obydwu wymienionych wcześniej modeli Krossa.
Rower ma służyć głównie jeździe rekreacyjnej, treningom w terenie, czasami jakiś maraton :-) I chciałabym kupić "na zawsze", a na pewno na długie lata.
Sprzętowo wiadomo, że level a8 lepiej wypada (zwłaszcza amortyzator), no i komponenty Ritcheya (które chętnie zamieniłabym na blokadę amortyzatora
).
Który rower polecilibyście mi?
Pozdrawiam :-)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.