Skocz do zawartości
  • 0

Który Kross 2011r - Level a6 czy level a8 ?

Gość LadyInBlack

Pytanie

Gość LadyInBlack
Napisano

Cześć :-)

Zbiera mi się na kupno roweru ale mam zgryz, który wybrać. Nie byłoby problemu, gdyby można było dostać Levela a7 z 2011r ale ramy 16" już wyprzedane ku mojej rozpaczy :bye2: - rower ten idealnie łączył kompromisy obydwu wymienionych wcześniej modeli Krossa.

Rower ma służyć głównie jeździe rekreacyjnej, treningom w terenie, czasami jakiś maraton :-) I chciałabym kupić "na zawsze", a na pewno na długie lata.

Sprzętowo wiadomo, że level a8 lepiej wypada (zwłaszcza amortyzator), no i komponenty Ritcheya (które chętnie zamieniłabym na blokadę amortyzatora ;) ).

Który rower polecilibyście mi?

Pozdrawiam :-)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jesteś pewny Krossa ? niestety obecnie Krossy posiadają bardzo przecietny osprzęt ewentualnie lepiej poszukać starszych roczników.

Gość LadyInBlack
Napisano

Jesteś pewny Krossa ? niestety obecnie Krossy posiadają bardzo przecietny osprzęt ewentualnie lepiej poszukać starszych roczników.

Jestem pewna Krossa, mam już jeden rower z tej firmy, no i wizualnie mi się podobają.

Tyle że, po wstawieniu tego posta jednak się nastawiłam na a7 z tego roku :) Zastanawiałam się nad Kellysem Salamander lub Glock ale... nigdzie nie można przeczytać opinii o tych ramach (glock to chyba nowość, więc pewno dlatego). Jestem kobietą i niestety wygląd się dla mnie liczy :P A Kellys ma takie naciapane kolorystyczne ramy... ;)

Co sugerujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...