Skocz do zawartości

[Zawody]Wspólne starty

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z wyników widze że moglem zawalczyc realnie o miejsce w okolicach 40tki w 40latkach(-:

Tu nasza trasa. Wczesniej włączylem gps stad taki czas(-:

Workout Details

Miałem w wyniku smsowym pozycje 315 w open ,a na stronie mam 316)-: w wiekowej się zgadza.

LUIS

wysłałem mój adres mail na pw.

Napisano

Dosłyszałam newsa, że można pobrać aplikację "z mazovii" (nie zupełnie wiem dokładnie o co kaman), która podczas jazdy pokazuje aktualną pozycję wśród uczestników. Pozycję, czyli miejsce. Orientujecie się, tak z ciekawości zapytam choć wiem, że wystarczy badać swój czas :-)

• Mod Team
Napisano
Safian, czemu nie ma Cię w wynikach?

Nie mam pojęcia, wydaje mi się, że trasy nie pomyliłem i zaliczyłem wszystkie maty, ale cóż, tego dowiem się dopiero jak będą wyniki w cyklopedii.

Napisano

No i jak zwykle pojawia się mały niedosyt :icon_confused:

Może jak bym nie zatrzymał się, żeby gościowi pożyczyć klucze byłbym szybciej o minutę i tym samym na pudle w kategorii wiekowej.

I jak tu być fair play ?

• Mod Team
Napisano

@Sol: Mimo, że było nieco więcej przewyższeń (wyszło mi 342m), to trasa łatwiejsza, mniej piachu, więcej miejsca do wyprzedzania, ale fajnie było :)

Nie, najwyżej jutro do nich napisze jak nie będę miał DSQ w cyklopedii :F

No kurna no:

http://www.cyklopedia.mazoviamtb.pl/wyniki.php?kat=wyc&race=1&mczas=1

Nawet nie DSQ, tylko DNF mam, żadnego międzyczasu... napiszę donich, chociaż pewnie to nic nie da :|

Napisano

Nie przejmuj się zbytnio, nawet w wynikach sektorowych jest duży bałagan. niektórzy zawodnicy wystęują 2, 3 razy i mają nierealne czasy. Napisz, powinieneś być na listach awaryjnych, tzw. sędziowskich. Jedyny kłopot może być z udowodnieniem, że jechałeś MEGA ale sędzia z międzyczasu również powinien mieć Cię na liście. Masz też dwóch świadków jak jechałeś obok lukasa finisz.

Niezależnie od błędów z ratingu wychodzą awanse (dla FR TEAM):

Ruda 9->7 Fit jest bardzo zdradliwy i "karany" w klasyfikacji do sektora

lukas 373pkt 11-> 5

safian jw.

bobiik prawdopodobnie sam początek 6-tego ale to się może jeszcze zmienić na korzyść bo różnica czasowa była minimalna

W chwlii obecnej zupełnie pomieszali bazę danych. Powyższe obliczenia opierają się jeszcze na poprzedniej, dobrej wersji. Chyba czeka ich pracowita noc ;)

Napisano

mam pytanko

czy to możliwe że np gość kocor artur 1 w kateg M3 dojechał w 1godz 4 minuty czyli gość zapylał 44 km/ h po lesie :woot: czy coś nie pomyliłem??

Napisano

@Sol: Mimo, że było nieco więcej przewyższeń (wyszło mi 342m), to trasa łatwiejsza, mniej piachu, więcej miejsca do wyprzedzania, ale fajnie było :)

Nie, najwyżej jutro do nich napisze jak nie będę miał DSQ w cyklopedii :F

No kurna no:

http://www.cyklopedi...&race=1&mczas=1

Nawet nie DSQ, tylko DNF mam, żadnego międzyczasu... napiszę donich, chociaż pewnie to nic nie da :|

A sprawdziłeś chipa przed startem? Może Cię w ogóle nie widzieli.

Też wykryłem małą lipę. A mianowicie jak wspominałem minąłem na 17 km dziewczynę z 4F (pewnie Żur, bo Goryckiej nie widziałem :) ) Później mnie na 100% nie mijała, a ma czas 1:50. Co im się posypało...

• Mod Team
Napisano
Napisz, powinieneś być na listach awaryjnych, tzw. sędziowskich.

Znaczy na mecie był sędzia, który spisywał czas zawodnika analogowy (czyt. przy użyciu kartki i długopisu), czy jak to wygląda? No i skąd w takim razie wiedzą, że wystartowałem ze swojego sektora? :D

Jednak ten czarny chip przyniósł pecha :c

@Pomirot: No właśnie chipa sprawdzałem i wszystko było ok.

Napisano

Adam, a jak przejezdzales przez punkty kontrolne, to maty pikały? Jesli tak , to nie ma opcji, musisz byc sklasyfikowany. Miales czas lepszy odemnie o jakies 30 sek, bylem na mecie tuz za Toba.

Napisano

Ten maraton był jakiś dziwny, w ogóle.

Na zdjęciach np P. Jabłczyńską widać... tylko na zdjęciach :-) Może nie tylko Ty Safian miałeś niefart z chipem. Być może pojawisz się dopiero. W tamtym sezonie także pisałam do admina, bo nie było moich wyników. Spokojnie.

Napisano

Nie mam teraz czasu się temu przyjrzeć ale rating masz troszkę wyższy niż Łukasz więc gdzieś w systemie musi być poprawny(lub poprawniejszy) wynik. U mnie dodali minutę jakbym jechał z 1-ego sek nie z 2-go ale nie ma co o to kopii kruszyć. Inna sprawa, że policzyli sektory w ficie ze współczynnikiem dla mega co jest wbrew ich regulaminowi ale zgadza się ze zdrowym rozsądkiem :) Trzeba dać im jeszcze dzień, dwa na uprzątniecie spustoszeń jak po wirusie...

• Mod Team
Napisano

Rating mam lepszy, bo mam tam wpisany tylko start w PolandBike, w Mazovii jestem wycofany ciągle :D

No nic, przynajmniej kontakt jest sprawny i tam szybko naprawiane jest, więc pewnie szybko wszystko będzie dobrze :)

Wiadomo coś o objeździe Piaseczna? Święta kurde i jakaś lipa będzie pewnie :/

@DOWN: Jednak zapłaciłem, wystartowałem, wymęczyłem się i wymarzłem nie po to, żeby znów startować z 11 sektora :P

Napisano

Oj Adam. Mówiłes ze startujesz 4fun, a widać ze dopadl Cię jeczacy troll rywalizacji i szczypiesz się o szczegóły. Na pewno o TOBIE pamiętają. ;)

Wysłane z mojego 15rl18j.png za pomocą wrxb2d.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...