Skocz do zawartości

[Zawody]Wspólne starty

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja teraz planuję labę na jutro i pewnie na poniedziałek, ale za tydzień znów się gdzieś pojedzie :)

Powiadasz labę :D. Trzeba korzystać puki jest słoneczna pogoda. O tej porze zeszłym roku nie było tak pięknie :).

Napisano

Jeszcze raz gratki zawodnikom z powodu "inicjacji", hehe. Starajcie się objechać przynajmniej wszystkie Panie ;) awans w sektorach na pewno jakiś nastąpił więc następnym razem będzie Wam łatwiej.

...hmm, myślałem, że rower to 'laba'.

Napisano

Ja ostatnio wstawałem o 5 nad ranem więc mi już wszystko jedno,czy byłem przytomny czy też nie.O jakie mieliście wynikie.Dajcie jakąś szczegółową, relację chętnie poczytam :)?

Napisano

Dwie osoby zapisały FR Team na PolandBike'u - ja i Safian. Do klasyfikacji drużynowej potrzebne są min. 3 osoby, tak więc startować i to już! :)

Napisano

Dwie osoby zapisały FR Team na PolandBike'u - ja i Safian. Do klasyfikacji drużynowej potrzebne są min. 3 osoby, tak więc startować i to już! :)

Jeżeli chodzi o mnie to w gre póki co wchodzi tylko Mazovia.

Kto gotów na Mazovie?

Napisano
Enjoy (-:

Som trzy sztuki, jest ekipa.

Done :-)

Adam wspominał

Zupełnie Ci nie wychodzi odkręcanie kota ogonem, a ponoć chłopy są w tym najlepsze :icon_cool:

Napisano

Twoje uwagi są irrelewantne, kobieto! :icon_cool:

Nikt Was nie przebije w kręceniu kotem. :whistling:

Sztuki som cztery.

Odnośnie Arturowego pytania, łatwiej mi było odpowiedzieć odnośnie Adamowego kółka niźli mojego gdyż monsieur Ł. Piaścik ( :w00t: ) bardzo leniwie odpisuje na mojego środowego maila stąd brak informacji o ewentualnym terminie zasilenia szacownego FR Team nowym zawodnikiem. :thumbsup:

P.S.

... ale na liście team'u już widnieję. ;-)

Napisano
Nikt Was nie przebije w kręceniu kotem. :whistling:

Ujęła bym to nieco inaczej i z pewnością przypisała do innych okoliczności...

Zdaje się, że masz taką kotkę na pokładzie, pozostaje zatem wykorzystać jej umiejętności.

Jestem przekonana, że absztyfikant podejmie rychło dialog ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...