lucass3 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 http://wrower.pl/porady/jakie-wybrac-manetki-shimano-do-roweru-gorskiego,5758.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 aha czyli niczym to czemu xtr jest 2 razy droższy waga ? czy płacimy za znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andys Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 To musi być naprawdę fajny fitczer. Skoro w manetkach z 2014, multi release "zeszło" oficjalnie z XTR do XT, może da się przerobić w opisany przez Was sposób SLX 675, muszę to koniecznie sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noculak Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Andys, żeby to miało sens, to manetka powinna mieć technologię Instant Release, która do SLX'ów jeszcze nie dotarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Też to widziałem na YT ale swoją drogą niezły patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Czym najlepiej usunąć ten element blokujący dwa kliki na plastikowym dekielku? Lepiej jak autor tematu usunąć to lutownicą, czy może bezpieczniej będzie takim ostrym wysuwanym nożykiem do papieru? One są dość ostre i może być kłopot jak ręka troszkę za bardzo poleci. Ewentualnie jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość forestowy Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Czym najlepiej usunąć ten element blokujący dwa kliki na plastikowym dekielku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Czym najlepiej usunąć ten element blokujący dwa kliki na plastikowym dekielku? Cążki (obcinaczka) do paznokci. Plastik jest na tyle miękki, że bez problemu dały radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Traktowal bym to jako bajer niz na cos przydatnego. Przecie zmiana biegu 2 razy po 1 twa tylko ulamek sekundy dluzej niz 1 raz po 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Pojeździsz z bajerem i nie będziesz chciał bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Raczej nie. A jeździłeś w ogóle z takimi manetkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Podpisuję się pod tym co piszą kokedzy. Dopóki nie zacząłem używać uważałem to zbędny bajer. W chwili obecnej ciężko mi sobie wyobrazić "klikanie po jednym biegu". Moim zdaniem jeśli pojawia się taka możliwość warto doposażyć manaetki w taki "bajer", albo wymienić na takie, które to posiadają (jak kto woli ) Tapatalk...pszemoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Raczej nie. Też tak kiedyś myślałem. Po co komu jakieś Instant Release czy inne bajery. Dziś tej wygody nie zamieniłbym za żadne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celir Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ja kupilem m780 i odrazu mialem ta funkcje. kiedys tez uwazalem to za bajer teraz nie wyobrazam sobie roweru bez tych 2 fubkcji Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Da się zrobić to samo z ZEE SL-M640? Nowy Saint SL-M820 już ma, a ZEE ma tylko instant, czyli analogiczna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.