Skocz do zawartości

[wyszukiwarka] Nie działa? - ROZWIĄZANY

stpman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój problem polega na tym, że czego bym nie wpisał w wyszukiwarce to zawsze mi pisze, że brak wyników wyszukiwania.

Próbowałem też umieszczać wyszukiwaną frazę w cudzysłowie, też bez rezultatu...

Wiecie o co chodzi?

• Root Admin
Napisano

a co przeszukujesz? cale forum, to forum, ten temat? nie wiem czy zauwazyles, ale w wyszukiwarce musisz zaznaczyc gdzie konkretnie masz szukać. sprawdziłem i działa bez zarzutu.

• 3 tygodnie później...
  • Root Admin
Napisano

szkoda, że nie wpisujesz słowa ROWER...

Wyszukiwarka, mimo że prosta, wymaga minimalnego wysiłku w celu zawężenia wyników wyszukiwania

• Root Admin
Napisano

Problem ROZWIĄZANY.

Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.

• Mod Team
Napisano

Z racji raportu otwieram temat

Mieciu - coś musi być na rzeczy, skoro regularnie co jakiś czas wyszukiwarka mi się zacina i wyświetla czerwony komunikat o błędzie w wyszukiwaniu, za chwilę zaś wszystko jest ok (oczywiście wpisywane to samo hasło).

Napisano

Nie wiem, czy to ważne ale zauważyłem, że jak się wpisuje frazę krótszą niż 4 znaki to wyszukiwarka nie działa.

Np. SLX, STP, SPD. Prawdopodobnie stąd wynikały moje problemy:)

• Mod Team
Napisano

Problem ROZWIĄZANY.

Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...