Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to spox! Jeśli dzisiejszy śnieg w końcu przestanie padać (tej zimy już chyba go wystarczy?? :)) to Wilczyn jako pierwszy! Zatem zaplanowane. maciejtca dzięki za info!

Napisano

spoko :) ja w sobote pojade sobie wlasnie do lasku i potem chyba na Bagno, o ile nie bedzie padac :|

chaozz: jedynie co to musisz uwazac na Plaskim Szczycie, na koncu zjazdu sa spore koleiny bo ktos sobie jezdzil terenowka ;)

Napisano

Przedwczoraj jeździłem w Lesie Lesickim za Rędzinem i wałami wzdłuż Widawy od jej ujścia do Odry do Szymanowa. Tragedii nie ma - całkiem przyjemnie się jeździ.

Pozdrawiam

Napisano

Akurat tam to przez całą zimę można śmigać podobnie jak po wałach, wiem bo w największy śnieg własnie tam się pakowałem :icon_mrgreen:

Ja tam terenu póki co nie polecam, wiem jak to wyglądało rok temu (średnio - troche błota ale przejezdnie), a rok temu o tej porze było (na co mam dowody w postaci dziennika :D) sucho i cieplej. W kazdym razie jeżdżąc po Wzgórzach Trzebnickich ale po szosie stwierdzam, że w poprzedni weekend nadal w niektórych miejscach zwyczajnie spływało sobie błoto :)

Napisano

heavy_puchatek: eee tam nie było tak źle :P w niedziele wyjechaliśmy na małe kolo po terenie i było OK :D mały drifting po błocie w okolicach Radłowa z górki podnosi adrenalinę :P

ale jak dzisiaj zobaczyłem śnieg za oknem to się załamałem :icon_mrgreen: z terenu jutro nici :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

chciałby ktoś zabrać mnie na wycieczkę do tego zamku na wodzie (w Wojnowicach chyba)?

nie znam trasy, zresztą sama nie chcę jechać

gwarantuję miłe towarzystwo i ślimacze tempo :)

Napisano

Witam wszystkich po zimowej przerwie.

Na forum wrocławskim panuje marazm, w odróżnieniu od sytuacji rowerowej na wrocławskich ulicach/ścieżkach. Może pora to zmienić.

Kejt co do Wojnowic nigdy tam nie byłem, jakoś nie po drodze te zachodnie rubieże wrocławia. Ale zawsze można to zmienić. Krótko mówiąc: kiedy i czy są inni chętni?

Napisano

argusiol a może by tak któregoś wieczoru zarzucić na rower jakieś lampy i śmignąć na nocną przejażdżkę po lesie/parku/wałach?

Napisano

Kejt może być w święta może być wtorek, który mam wolny, w środę niestety zajęcia od 7 do 7...wieczór

Gal moją opinie znasz. Mówisz i się ustawiamy. Może ktoś jeszcze się dołączy? Teren obojętny - byle ciemniej.

Jedyny problem w tym, że nie licząc świąt mogę tylko w weekendy.

Napisano

argusiol ja też mogę tylko w weekendy. W święta nie dam rady wygospodarować czasu ale po możemy się zgadać i ustalić jakiś termin :)

Napisano

Oooo

Jak można coś dodać do tematu to ja bym się chętnie do zameczku na wodzie też przejechał, ale podobnie jak kolega evo07 jutro (szczęśliwi ci, którzy na wtorek mają urlop :thumbsup: ). Miałem tam dziś moją krakowską PasQde zabrać ale 7 stopni nas skutecznie zniechęciło :/ Jak roumiem kolega evo07 chętny byłby na jutro? Może jeszcze ktoś się dołaczy i o ile PasQdzie się nie odwidzi, a jak wiadomo niektóre kobiety zmieniają zdanie 100 razy na minutę, to jedziemy jutro do Wojnowic (zabije mnie jak to przeczyta :) ).

Pozrower wszystkim śmigającym

Napisano

Hejka!

Ja też chętnie wybrał bym się na małe kręcenie ale mam dość ograniczony czas i wolał bym wyjechać w okolicach 10, żeby max na 14 być z powrotem. No i jeśli ktoś ma zamiar pociskać, to ja odpadam. Mam problemy z kolanem i nie mogę szaleć, bo mi już zupełnie siądzie. Jeśli chodzi o mnie to startuje na Nowym Dworze, ew. mogę dojechać gdzieś do centrum jeśli tam będzie ustawka.

Napisano

ekipa wtorkowa:

myślę, że o 11 lub 12 nie będzie zbyt późno - wcześniej nie wstanę,

Co do miejsca to milenijny, a raczej pod nim od strony orbity. Chyba, że ktoś proponuje inaczej.

Jak poniedziałek wypali to też się piszę.

Napisano

witam ponownie, mi pasuje pomiędzy 11 a 11:30 jutro! start spod BP/milenijna/ostatni grosz; wcześniej nie ma sensu bo będą debile z wiadrami latać i zamiast na maraton to będzie grzanie dupy w wyrze;/. Ja osobiście będę leciał z leśnicy więc sobie małą pętelkę zrobie. Gal jak coś możesz się zmyć wcześniej, pozdrower

Napisano

No to evo07 sytuacja wygląda tak. Jutro o 9:00 rano napiszę na forum, czy podłączam się pod Ciebie, czy odpuszczam. Wszystko zależy od tego, o której Panna wraca z Kudowy. 3m się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...