Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o mamo.... ale to jest daleko

no jeśli mamy inne propozycje tras, to inne miejsce też może być... ja sie nie upieram :)

Napisano

wczoraj jechalem trase maratonu i sa wielkie blotne koleiny zrobione przez ciagniki wywozace drewno sciete po zimie. niezla masakra,mijalem 5 ciagnikow pelnych drwali ,lipa z ta traska wiec.

No to niezłe Beskidy :laugh:

Napisano

Dzięki Panowie, było bombowo, mimo że sie troche w kółko pokręciliśmy, to ścieżki były super. I udało mi się zdążyć na czas home :)

Jutro na bank jeżdże, chyba że pogoda/choróbsko/kac ;)

Napisano

Również dzięki, było mega elegancko :icon_mrgreen:

Mały filmik:

link do zdjęć

No i elegancka dokumentacja jest :)

A tak w ogóle to się pocieszyłem bo zrobiłem w sumie 59 km i bez takiego zmęczenia jak tydzień temu, więc chyba zaczynam się dogadywać z nogami :);)

Napisano

Dz. i do następnego :)

A ujęcie na mnie jak zajadam... trzeba było mówić, że nagrywasz to bym się uśmiechnął :)

Napisano

Brawo zuchy! :) a tracka macie? ja za to zrobilem takiego choppera ze teraz jak schodze z roweru to wlasciwie zeskakuje ;)

Amorek

a tak od wnetrza UST wygladal moj "patyk" ktoory siedzial w niej ponad 2 miesiace ;)

Patyk

Napisano

Brawo zuchy! :) a tracka macie? ja za to zrobilem takiego choppera ze teraz jak schodze z roweru to wlasciwie zeskakuje ;)

Amorek

a tak od wnetrza UST wygladal moj "patyk" ktoory siedzial w niej ponad 2 miesiace ;)

Patyk

track mi się wywalił niestety, chyba z połączeniem przychodzącym (trzeba zmienić program na telefonie... :( )

ale +- wyrysuje w wolnej chwili traske na mapie...

Napisano

gdyby ktoś cierpiał na bezsenność jutro rano to zapraszam na 7:30 może 8:00 na sprint po Rędzinie.

PS Szoppers musisz dobrudzić przednie koło i amora, bo śmiesznie taki łaciaty wygląda ;)

Napisano

wiecej info.. :)

Chodzi zapewne o comiesięczną masę krytyczną.

Każdy ostatni piątek miesiąca, pl. Bema, start niby o 18.00 (zwykle mocno opóźniony :wallbash: )

Tempo ślimacze, do tego utarczki z policją i kierowcami blachosmrodów.

Napisano

bezsensowne, to tylko zniechęci kierowców. Pomyślcie sobie co byście zrobili gdyby piesi zrobili coś takiego rowerzystom jeżdżącym po chodniku :icon_cool:

Napisano

Masa wciaz jest mega :) mozna spoko furmany dwukolowe obczaic.. co do ideologii.. feel 3 z interpretacja.. w pt akurat uderzam na Vavamuffin wiec sie nie pojawie na kanapowcu ;)

ps. tarcze 203/185 generalnie kopia dupe 185/160 ;) rozbudowy krazownika ciag dalszy

Napisano

jezu 203 mm na dolny śląsk czyżbyś chciał z górki słowiańskiej zjeżdżać? :icon_mrgreen:

Primo generalnie Marcok w kooperacji z avidem nie przewidzial 185mm w polaczeniu swoich produktoow :P secundo dolny slask to codzienna meczarnia ;) z wyjazdami w sezonie w trakcie ktoorych przy 100kg 185 byla cieplutka, oj cieplutka.. wiec po tertio z braku laku wpadlo na przood 203 a z tylu 160 poszla w szuflade zeby nie robic siary :)

tak wiec na "lans po miescie" sie nie przyda.. ale mysle ze po przeleceniu singla w smrku obczajajac zjazd z Pradziada docenie metraz kwadratowy ;)

Napisano

obczajajac zjazd z Pradziada docenie metraz kwadratowy ;)

Na zjeździe z Pradziada na dobrą sprawę są tylko 3 zakręty przed którymi trzeba hamować :devil:

Ale to już temat na zbliżający się 3 zlot :icon_cool:

Napisano

A ja dziś pieszo obczajałem Rudawy Janowickie i szlaki rowerowe wokół masywu Wielkiej Kopy, muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem - szlaki kapitalnie wyrównane, było widać ślady bronowania, doły sprzed dwóch sezonów wstecz - zasypane, zrobiona melioracja i poprzeczne spływy, lekkie błotko, ale tylko kleik na twardej powierzchni, bez taplania się, krytyczne miejsca wyłożone jedliną dla przyczepności. Ogólnie - w sobotę lub niedzielę jadę (zależnie od opadów, które różnie prognozują), zapraszam chętnych, miło będzie z kimś pogadać w trasie no i zrobić rozgrzewkę przed Smrkiem. W każdym razie trasa utrzymana tak dobrze, że nie muszę się już tak bać sam jechać ;)

Powyżej 650-700 m npm leży jeszcze śnieg i lód ze śniegiem, sama Wielka Kopa cała w śniegu (871 m) i wedle informacji schroniskowych podobnie kształtuje się kwestia w Karkonoszach, Izerach, Świeradowie i również u sąsiadów - to info może ważne dla planujących Smrk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...