Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

abstrahując od jutra, to być może na niedzielę szykuję się szosowy etapik ale muszę chaozza namówić. Prawdopodobnie ok 12-13 byłby start :) tempo jak to na szosie min 28km/h+ kto latał ze mną po asfalcie to wie że pod wiater będzie szybciej :thumbsup:

Napisano

informuję, że jutro jadę moim pozyczonym handbikiem na Śródmiejską...most milenijny i dalej jak ręce poniosą, ja wraz z męzem do towarzystwa, ktoś się dołączy?

W południe jakoś :thumbsup:

Napisano

dobrze dzis bylo , jestem kontent! niestety , chyba umarl mi moj pseudo amortyzator SR Suntour XCTV2100 ,nie pracuje wogole, jakby byl zablokowany. na szczescie jest gwarancja.

Napisano

Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki.

O właśnie, nie chwaliłem się, że byłem na Ślęży jakieś trzy tygodnie temu :)

Napisano

Dzięki za dzisiejszą jazdę, najlepsze były głosowania na rozjazdach gdzie jedziemy:)

Ja dzisiaj zjechałem całe kocki hamulcowe....1kkm i już się skończyły, niehc żyje Accent!

Napisano

Ja dzisiaj zjechałem całe kocki hamulcowe...

Tak to jest Panowie z jazdą w deszczu. Po latach rowerowania dochodzi się do wniosku, że szkoda sprzętu, a w szczególności zdrowia. Każdy dojdzie do takich wniosków, wcześniej lub później.

Jedyna w naszym gronie dziewczyna, widać zaprawiona w bojech rowerowych:

- Uwaga błoto!

na co padła odpowiedź: - e tam błoto...

a po chwili zatrzymanie w owym błocie.

Napisano

ja również thx :icon_lol: jednocześnie chciałem zamarudzić że jak dla mnie za mało enduro ale ręka na więcej mi nie pozwala póki, a ta p@#$* kostka - ocipieć z bólu szło, ale loozik;) pozdrower i do next time'a

ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz :icon_wink:(imo)

ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył:)

Napisano

jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:)

Gdyby ktoś w czwartek był w okolicach Katowic/Krakowa zapraszam na ściganie. http://www.wyscig.agstudio.pl/ w tamtym roku na starcie min: Anna Szafraniec i Marek Rutkiewicz.

Napisano

jeszcze jedna obserwacja im gorsza pogado tym więcej osób:) W tamtym tygodniu pogoda cud miód i bylo nas 4, dzisiaj pogoda cud miód malina i 7 osób na starcie:)

cóż nie każdy się sprzętem martwi :icon_wink: liczy się frajda jak już pisałem, wola przetrwania i błoto, krzaki więcej błota i mnóstwo gałęzi

Argusiol to zawsze będzie marudził, że za wolno, że za szybko, że wieje, że błoto, że sprzęt, że kobieta w ekipie to pech - dziś jakoś nie było pecha panie Mądraliński

Napisano

Ostatnio po zjeździe ze Ślęży w XCRku były tylko 4 cm skoku z 10, wystarczyło rozmontować wideł, przetrzeć szmatką ślizgi, nasmarować i skręcić, nie trzeba chodzić z tym do serwisu. To chyba przez błoto co weszło pod uszczelki.

Tez mi sie wydaje ,ze to przez bloto, ale wale to ide reklamowac ,co to za amortyzator co w terenie szybciutko pada, bo uszczelnienie jest badziewne. szukam instrukcji do swojego amorka ,ale jakos jej nei moge znalezc. SR Suntour XCR V2100 ,ma ktos cos takiego?

Napisano

ps; zabawa przednia a sprzęt to nie wsio liczy się frajda, natura no i oczywiście mud rlz :icon_mrgreen:(imo)

ps2: Paweł mam nadzieję że będziesz żył:)

Ja będę żył. Chociaż pod koniec wycieczki już w to wątpiłem.

Do tego chyba będę musiał przeserwisować amora i stery. Jeszcze jeden z moich Cranków wydaje dźwięk metalicznego tarcia. I nic w tym dziwnego, bo zgubiłem plastikową nakrętkę, która chroni łożyska i ośkę od świata zewnętrznego. I po drodze zgubiłem 1/4 oryginalnych klocków Shimano. Będzie trzeba też poskrobać rower.

Ale ogólnie wyjazd zaliczam do udanych. Dzięki i do następnego razu, ale tym razem bez deszczu.

Napisano

(...)Wiem, że niebawem będzie otwarcie kolejnej Autostrady i szykuje się kolejny wyścig...

Czy możesz troszkę przybliżyć termin i/lub miejsce tego, następnego wyścigu ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...