JeruTheDamaja Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Regulacja bloków. Musiałem je przesunąć całkiem na przód. Jak Wy macie? ( Takie małe OT )
Sansei6 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Coś koło dyszki z czego 6 z synem po różnych zakamarkach, zjazdach, podjazdach itp w mieście
ShadoK Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 montaż rogów, pedałow SPD i regulacja hamulców. jutro test
JaviMan Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Przebiłem dętkę zahaczając o kant krawężnika jadąc na pełnej pi... :/ Przy okazji koło się zósemkowało.
Gość saymon81 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Regulacja bloków. Musiałem je przesunąć całkiem na przód. Jak Wy macie? ( Takie małe OT ) Zdecydowanie całkiem do tyłu Mycie roweru
Kiciok Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 23km, ale w sumie dawno nie jeździłem i załatwił mnie brak wody. Przeceniłem swoje możliwości. Za to muszę powiedzieć, że po zmianie kilku części i ogólnych konserwacjach, jazda to sama przyjemność
Sansei6 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Ponad 20 km z 5 latkiem po ostrym miejskim terenie, schlapani od stóp do głów i szczęśliwi Tylko staruszek sienie popisał, a może i popisał.... na bardzo stromym zjeździe zrobiłem piękne OTL z saltem w powietrzu.... ot taka wąziutka ścieżyna ale kto by się spodziewał, że w trawie obok jest jeszcze głębiej... dziwne uczucie, kierownica i tak była nisko a opem jeszcze niżej i niżej i przesuwała się do tyłu.... no to przewrotka i lądowanie jak spadochroniarza... a wszystko przy jakichś pewnie 20 km/h.... jakoś dość fartownie wyszło, tylko zgięty bok pedała i wgięcie w ramie... nie licząc siniaka i pobrudzonego ubrania ale co tam
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 100,35 km.... cholerne Endomondo się zawiesiło i urwało z trasy ok 9 km....
Czyzby Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Wczoraj 40km po lesie i okolicach, dziś rekreacyjne 11km wraz z Żoną (uciekliśmy od dzieci do lasu).
Azazel21 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 55 km, fajna pogoda ciepło więc jechało się bardzo dobrze.
lazyjones Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Geokeszowanko, 40km, w tym trochę przełaju przez żyto, jedno OTB zakończone miękkim lądowaniem w pokrzywach. Kto wie czy oprócz pokrzyw nie było tam jeszcze jakiegoś barszczu czy innego sumaka, bo po 8 godzinach dalej piecze... ~ wymęczone tap'tokiem z galaksego ~
dejtrejder Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Dzisiaj jak zwykle zestaw standard: ponad 56 km w terenie w tym dojazd. Pięć dużych pętli dookoła Pierścienicy. Było jak zwykle bosko, upodliłem się tak jak uwielbiam:) A potem kadwasilowanie amortyzatora, rohloffowanie łańcucha i brunoxowanie pedałów spd Jutro deszcz ma zakaz banglania ( ani mi się waż ) więc będzie "kopiuj wklej"
Diabol100 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich rowerowych szaleńców, pierwszym postem. 20 km w ciężkim terenie, mycie roweru plus konserwacja łańcucha i hamulców...lubię tą robotę .
Antek97 Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 -Około 23 km w dwie godzinki (12 km w po polnych drogach i 2 km przejechane w totalnej dziczy ). -Owinięcie rogów taśmą z czarnego materiału ( nie to nie jest owijka )
Krossa3lady Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 a więc dzisiaj tak odkupiliśmy za groszy parę rower na ramie kross napęd cały zardzewiały i zasyfiony w pi pe ale teraz już tylko przerzutki do regulacji zostały napęd czyściutki i nasmarowany piasta tył rozebrana, wymyta, nasmarowana i złożona kaseta tak samo korba dokręcona myślę że jutro będzie można pośmigać
MokryxD Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Dzisiaj jakieś 40km po asfalcie, nie jestem pewnien na 100% bo się Navime zrestertowało przed zapisaniem trasy. Cholerna technika.
Romero Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Założona nowa oponka i dętka na przód Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
bruce95 Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Wymieniłem dla kolegi łańcuch i wyregulowałem przerzutkę. A Merida stoi i czeka na nową sztycę...
zakol13 Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 w Czwartek 110km, nowa życiówa a dziś tylko 10 i ucieczka przed deszczem
Plastyk Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Od wczoraj wieczora do dziś rana w sumie ok. 60km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.